US7IGN Опубліковано: 21 листопада Поділитись Опубліковано: 21 листопада 3 хвилини тому, МакДо сказав: В такому разі отримаємо помилку по комунікації з БМС? В такому разі можна отримати пожежу яка може викликати якусь помилку. Пожежна експертиза точніше скаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 21 листопада Поділитись Опубліковано: 21 листопада 13 хвилин тому, МакДо сказав: Я имел в виду при КЗ или перезаряд) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 21 листопада Поділитись Опубліковано: 21 листопада (змінено) Электролит горит, он же на основе органического растворителя какого то. Ну в сравнении с nmc это детский сад.😁 youtu.be/gRQsezIinfY?si=P5ja7Xa6gsV3jfre Змінено 21 листопада користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Підкажіть будь ласка: Купив я місяць тому інвертор Дею 6кВт і аккумулятор GSL 48v 100AH 4.8kwh lifepo4 (ZN-P48100ESA1) - трішки поспішив, і купив аккум 15S, їх я так розумію меншість на ринку. Тепер думаю, що найближчим часом було б непогано збільшити ємність, але біда в тому що такого акумулятора майже ніде немає. Потрібно терміново шукати такий самий акум від GSL доки він хоч в когось ще завалявся, чи підійдуть і від інших виробників, той же Pylontech Us5000 який теж 15S. Як аккумулятори різних виробників будуть разом працювати по кан шині, чи співпадають їхні протоколи і тд? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Типова проблема майстрів "на всі руки". Купити готовий комплект западло, купити ДБЖ з можливістю програмування та роботи з літієм та батарею з вбудованим бмс то теж неможливо. Суцільні проблеми на рівному місці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Людина звертається за порадою в профільну гілку. і обов'язково з'явиться місцевий д'Артаньян в білому пальті, який навчить його життю але не дасть потрібной поради. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому А яка порада може бути при спробі втулити в паралель(!) два бмс на одну(!) шину керування? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Vladdi сказал: А яка порада може бути при спробі втулити в паралель(!) два бмс на одну(!) шину керування? Наприклад - не можна так робити. Або можна при таких то умовах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 29 хвилин тому, Vladdi сказав: Типова проблема майстрів "на всі руки". Купити готовий комплект западло, купити ДБЖ з можливістю програмування та роботи з літієм та батарею з вбудованим бмс то теж неможливо. Суцільні проблеми на рівному місці. Що значить готовий комплект? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому Типу заплатити перекупу/монтажнику його відсоток і потім шукати його , шоб він доконектив ще одну батарею знову і з своїм наваром.😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 1 годину тому, Куркуль сказав: Підкажіть будь ласка: Купив я місяць тому інвертор Дею 6кВт і аккумулятор GSL 48v 100AH 4.8kwh lifepo4 (ZN-P48100ESA1) - трішки поспішив, і купив аккум 15S, їх я так розумію меншість на ринку. Тепер думаю, що найближчим часом було б непогано збільшити ємність, але біда в тому що такого акумулятора майже ніде немає. Потрібно терміново шукати такий самий акум від GSL доки він хоч в когось ще завалявся, чи підійдуть і від інших виробників, той же Pylontech Us5000 який теж 15S. Як аккумулятори різних виробників будуть разом працювати по кан шині, чи співпадають їхні протоколи і тд? Вам надо чтобы еще и бмс были одного производителя (или умели между собой общаться) Я не знаю какая бмс в GSL, но надежнее будет найти такую же. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 1 година тому, Vladdi сказав: Типова проблема майстрів "на всі руки". Купити готовий комплект западло, купити ДБЖ з можливістю програмування та роботи з літієм та батарею з вбудованим бмс то теж неможливо. Суцільні проблеми на рівному місці. Майстер на все руки собрал бы себе самосбор и небыло бы вообще проблем. А вот проблемы как раз от продажников "хороших заводских батарей", которые потом фиг найти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому Еще крайний вариант, если совсем туго. Поставить на инверторе управление по напряжению, без бмс, и подключить другой аккум в параллель. Но аккум все равно 15с Тут конечно теряется удобность в настройках и отслеживание состояния и ток/напряжение заряда/разряда ставить руками, но запас энергии увеличить удастся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому Робочий варіант продати цей нонейм і купити нормальне (маю pytes v5 в наявності чуть що або замовити той же pylontech us5000 - їх і беу потім легше знайти. бренд має свої переваги потім навіть на вживаному ринку). Втрати в грошах будуть але навряд чи значні. Потім можуть бути вищі. Краще вчасно зупинитись 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз