Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, МакДо сказав:

В такому разі отримаємо помилку по комунікації з БМС?

В такому разі можна отримати пожежу яка може викликати якусь помилку. Пожежна експертиза точніше скаже 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Электролит горит, он же на основе органического растворителя какого то.

Ну в сравнении с nmc это детский сад.😁

youtu.be/gRQsezIinfY?si=P5ja7Xa6gsV3jfre

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Підкажіть будь ласка: Купив я місяць тому інвертор Дею 6кВт і аккумулятор GSL 48v 100AH 4.8kwh lifepo4 (ZN-P48100ESA1) - трішки поспішив, і купив аккум 15S, їх я так розумію меншість на ринку. Тепер думаю, що найближчим часом було б непогано збільшити ємність, але біда в тому що такого акумулятора майже ніде немає. Потрібно терміново шукати такий самий акум від GSL доки він хоч в когось ще завалявся, чи підійдуть і від інших виробників, той же Pylontech Us5000 який теж 15S. Як аккумулятори різних виробників будуть разом працювати по кан шині, чи співпадають їхні протоколи і тд? 

Посилання на коментар

Типова проблема майстрів "на всі руки". Купити готовий комплект западло, купити ДБЖ з можливістю програмування та роботи з літієм та батарею з вбудованим бмс то теж неможливо. Суцільні проблеми на рівному місці. 

Посилання на коментар

Людина звертається за порадою в профільну гілку. і обов'язково з'явиться місцевий д'Артаньян в білому пальті, який навчить його життю але не дасть потрібной поради.

• Лайк 3
Посилання на коментар

А яка порада може бути при спробі втулити в паралель(!) два бмс на одну(!) шину керування? 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vladdi сказал:

А яка порада може бути при спробі втулити в паралель(!) два бмс на одну(!) шину керування? 

Наприклад - не можна так робити. Або можна при таких то умовах.

• Лайк 2
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Vladdi сказав:

Типова проблема майстрів "на всі руки". Купити готовий комплект западло, купити ДБЖ з можливістю програмування та роботи з літієм та батарею з вбудованим бмс то теж неможливо. Суцільні проблеми на рівному місці. 

Що значить готовий комплект?

Посилання на коментар

Типу заплатити перекупу/монтажнику його відсоток і потім шукати його , шоб він доконектив ще одну батарею знову і з своїм наваром.😁

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Куркуль сказав:

Підкажіть будь ласка: Купив я місяць тому інвертор Дею 6кВт і аккумулятор GSL 48v 100AH 4.8kwh lifepo4 (ZN-P48100ESA1) - трішки поспішив, і купив аккум 15S, їх я так розумію меншість на ринку. Тепер думаю, що найближчим часом було б непогано збільшити ємність, але біда в тому що такого акумулятора майже ніде немає. Потрібно терміново шукати такий самий акум від GSL доки він хоч в когось ще завалявся, чи підійдуть і від інших виробників, той же Pylontech Us5000 який теж 15S. Як аккумулятори різних виробників будуть разом працювати по кан шині, чи співпадають їхні протоколи і тд? 

Вам надо чтобы еще и бмс были одного производителя (или умели между собой общаться)

Я не знаю какая бмс в GSL, но надежнее будет найти такую же.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Vladdi сказав:

Майстер на все руки собрал бы себе самосбор и небыло бы вообще проблем. А вот проблемы как раз от продажников "хороших заводских батарей", которые потом фиг найти 

Посилання на коментар

Еще крайний вариант, если совсем туго. Поставить на инверторе управление по напряжению, без бмс, и подключить другой аккум в параллель. Но аккум все равно 15с

Тут конечно теряется удобность в настройках и отслеживание состояния и ток/напряжение заряда/разряда ставить руками, но запас энергии увеличить удастся.

Посилання на коментар

Робочий варіант продати цей нонейм і купити нормальне (маю pytes v5 в наявності чуть що :)  або замовити той же pylontech us5000 - їх і беу потім легше знайти. бренд має свої переваги потім навіть на вживаному ринку). Втрати в грошах будуть але навряд чи значні. Потім можуть бути вищі. Краще вчасно зупинитись  :)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...