Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Я тут випадково на нконі подивився на готові рішення від продавця і офігів, бо вони дуже конкурентні по цінах. Економ варіант. Жирний варіант в наявності. Щось там ще за логістику вийде, але все одно чудова ціна. Ну принаймні конкурентна. Якщо купувати все окремо, то разом з металевим боксом не факт що дешевше вийде... А це взагалі втілення мрія за дуже адекватним прайсом. Питання тільки в тому як оці 230+кг доставити в котельню... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 хвилин тому, Vikctor сказав: Я тут випадково на нконі подивився на готові рішення від продавця і офігів, бо вони дуже конкурентні по цінах. Економ варіант. Жирний варіант в наявності. Щось там ще за логістику вийде, але все одно чудова ціна. Ну принаймні конкурентна. Якщо купувати все окремо, то разом з металевим боксом не факт що дешевше вийде... А це взагалі втілення мрія за дуже адекватним прайсом. Питання тільки в тому як оці 230+кг доставити в котельню... Воно все гарне і красиве, має норм ціну, але ви не зможете подружити їх з іншими АКБ в паралелі через rs485. Маю такий кейс. Там SeplosBMS 3.0, прикольний кольоровий дисплей, але і власний софт. По інформації від сапорту нкон їхні АКБ можуть спілкуватися лише з їхніми ж АКБ. Бо хз який вони протокол там застосовують. Треба глибше вивчати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, МакДо сказал: Воно все гарне і красиве, має норм ціну, але ви не зможете подружити їх з іншими АКБ в паралелі через rs485. Маю такий кейс. Там SeplosBMS 3.0, прикольний кольоровий дисплей, але і власний софт. По інформації від сапорту нкон їхні АКБ можуть спілкуватися лише з їхніми ж АКБ. Бо хз який вони протокол там застосовують. Треба глибше вивчати Так це зрозуміло. Я не розглядаю їх для себе. Принаймні зі збереженням існуючій збірки. Але якби ця пропозиція була влітку 2024р, або я був би оленєм і подумав про резервування лишень в січні 2026р, то я би точно обирав якійсь з ціх трьох. У вас же наскільки пам'ятаю головна проблема з готовим акб була у відсутністі активного балансиру? В збірках від нкону вони є. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз