Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

Я тут випадково на нконі подивився на готові рішення від продавця і офігів, бо вони дуже конкурентні по цінах.

Економ варіант.

Жирний варіант в наявності. Щось там ще за логістику вийде, але все одно чудова ціна. Ну принаймні конкурентна. Якщо купувати все окремо, то разом з металевим боксом не факт що дешевше вийде...

А це взагалі втілення мрія за дуже адекватним прайсом. Питання тільки в тому як оці 230+кг доставити в котельню...

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 хвилин тому, Vikctor сказав:

Я тут випадково на нконі подивився на готові рішення від продавця і офігів, бо вони дуже конкурентні по цінах.

Економ варіант.

Жирний варіант в наявності. Щось там ще за логістику вийде, але все одно чудова ціна. Ну принаймні конкурентна. Якщо купувати все окремо, то разом з металевим боксом не факт що дешевше вийде...

А це взагалі втілення мрія за дуже адекватним прайсом. Питання тільки в тому як оці 230+кг доставити в котельню...

Воно все гарне і красиве, має норм ціну, але ви не зможете подружити їх з іншими АКБ в паралелі через rs485. Маю такий кейс. Там SeplosBMS 3.0, прикольний кольоровий дисплей, але і власний софт. По інформації від сапорту нкон їхні АКБ можуть спілкуватися лише з їхніми ж АКБ. Бо хз який вони протокол там застосовують. Треба глибше вивчати 

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, МакДо сказал:

Воно все гарне і красиве, має норм ціну, але ви не зможете подружити їх з іншими АКБ в паралелі через rs485. Маю такий кейс. Там SeplosBMS 3.0, прикольний кольоровий дисплей, але і власний софт. По інформації від сапорту нкон їхні АКБ можуть спілкуватися лише з їхніми ж АКБ. Бо хз який вони протокол там застосовують. Треба глибше вивчати 

Так це зрозуміло. Я не розглядаю їх для себе. Принаймні зі збереженням існуючій збірки. Але якби ця пропозиція була влітку 2024р, або я був би оленєм і подумав про резервування лишень в січні 2026р, то я би точно обирав якійсь з ціх трьох.

У вас же наскільки пам'ятаю головна проблема з готовим акб була у відсутністі активного балансиру? В збірках від нкону вони є.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, Vikctor сказав:

Економ варіант.

Які чудові речі. І доставлення Новою Поштою, що реально зручно й важливо.
Хлопці, хоч і не миттєво, але зайняли бізнес-нішу.
Дякую, бо не заглядав туди з 24-го року)
Енергетику швидко не відновлять, тож, можливо, знадобиться. Не хочу самоклепом займатися довше, ніж треба, щоб просто розібратися в азах "як воно працює")

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 часов назад, DmiVady сказал:

І доставлення Новою Поштою, що реально зручно й важливо

А НП таке візьме? Якщо не помиляюсь, то НП має обмеження - до 30 кг.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, InSAn сказав:

Немає такого обмеження

Посилання на коментар

30 минут назад, МакДо сказал:

Немає такого обмеження

Коли із Нкона замовляти комірки - то кожен ящик (4шт) потрібно замовляти окремо - щоб вага однієї посилки не перевищувала 30 кг

Посилання на коментар

16 хвилин тому, InSAn сказав:

Коли із Нкона замовляти комірки - то кожен ящик (4шт) потрібно замовляти окремо - щоб вага однієї посилки не перевищувала 30 кг

Вже ні. Замовляв відразу 16 і вони самі їх типу по 4 комірки розклали в накладній.

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, InSAn сказав:

Уже нет. По крайней мере 8 ячеек по 5 кг в одном заказе. Раньше надо было разбивать по 20 кг

• Лайк 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, МакДо сказав:

Вже ні. Замовляв відразу 16 і вони самі їх типу по 4 комірки розклали в накладній.

Розклали на 4 посилки? а вже ж зібраний акум вони не зможуть розділити) 

Посилання на коментар

1 час назад, InSAn сказал:

На грузовое отделение.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, beavis сказав:

Розклали на 4 посилки? а вже ж зібраний акум вони не зможуть розділити) 

Ні-ні. Раніше потрібно було по 4 комірки купувати і то була дрочь. 4 рази платити. А ще був ризик, що не встигнеш 4 рази замовити і будеш з 12 комірками) Зараз же відразу за 16 платиш, а вже вони самі в документах пишуть, що 4 посилки. Бо воно так і є, воно запаковане по 4 комірки в коробку. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, МакДо сказав:

воно запаковане по 4 комірки в коробку. 

я про це і кажу. мабудь все-одно ж обмеження є, але тепер це не колише покупця.

Посилання на коментар

3 минуты назад, beavis сказал:

ми тут про посилки 100+ кг з-за бугра

А это.

Я в прошлом году вез пилонтеч из ЕС, то мист экспресс доставил.

Там 42 кг.

Посилання на коментар

37 хвилин тому, beavis сказав:

я про це і кажу. мабудь все-одно ж обмеження є, але тепер це не колише покупця.

Они это описывали ограничениями почтовых служб.

А ограничение в 20 кг потому что адресная доставка (людям надо будет руками с ними носиться)

Ну и всегда перед покупкой такого девайса можно уточнить у продавца про доставку)

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

А хто стикався - якщо на сайті нкону  залишити заявку на сповіщення, то вони висилають його при появі потрібних комірок чи забивають, бо й так розірвуть? 

Бо почав підбирати собі і зрозумів, що або відносно швидко можна отримати комірки 2022-2023р десь за 45 євро, або придбати також невдовзі хайстар свіжі за 60 евро, або можна почекати (тут невідомо скільки) і за 54 євро придбати іві з нормальними портами. Я залюбки зекономив би, але не стикався чи норм комірки 3-4 річного віку, що не експлуатувалися. Автівку я  купував з такими, але там простій був півтора роки і з ВВБ по факту ні в кого траблів не було. У всіх досі через ELM показує Soh=99,9%.

Посилання на коментар

19 годин тому, Vikctor сказав:

так Biom на 15 квт коштував/коштує під 1650-1700 USD, вже в Україні

Посилання на коментар

7 минут назад, shneider_vova сказал:

Можливо, але я не знаю цього виробника, а до нкону в мене вже є якась лояльність.

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, shneider_vova сказав:

нема в наявності до березня, якщо вірити менеджеру біома. Ну і ціну озвучив 1500

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

34 хвилини тому, Vikctor сказав:

Можливо, але я не знаю цього виробника, а до нкону в мене вже є якась лояльність.

Гарна АКБ. Ставив таку знайомому. На ютюб є огляд від українців. Плюс там народна JK BMS 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, beavis сказав:

нема в наявності до березня, якщо вірити менеджеру біома. Ну і ціну озвучив 1500

Хз, в мене ще один знайомий замовив її у інших постачальників тижні три тому. Завтра мають відправити.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МакДо сказав:

Хз, в мене ще один знайомий замовив її у інших постачальників тижні три тому. Завтра мають відправити.

я питав на минулому тижні

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...