bulaniy.sv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 22 часа назад, МакДо сказал: Вперше чую. Але 16кВт за 100к то трохи ту мач. Такі АКБ від того ж Deye та Biom мають коштувати дешевше. На нкон ще дешевше, але чекати тиждень-два Для меня прайс 78. Нкон кстати уже месяц жду, вот только отправили с Нидерландов. И на нкон вроде ничего нет на 15 кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 час назад, bulaniy.sv сказал: И на нкон вроде ничего нет на 15 кВт. Ще два-три тижні тому були в наявності. Наразі тільки на кінець березня, тобто тут на початку квітня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 1 час назад, Vikctor сказал: Ще два-три тижні тому були в наявності. Наразі тільки на кінець березня, тобто тут на початку квітня. .. Удаленно Змінено 20 годин тому користувачем bulaniy.sv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Парни, подскажите пожалуйста, кто привозил себе аккумуляторы или инверторы с НКОНА, как проходят таможенные действия? Какие-то документы нужно будет отправлять? Или все автоматически? Моя посылка заехала в Украину, и хочу подготовится. Сорри за офтотоп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Можна надавати документи а можна забити. В обох випадках ви отримаєте свої посилки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому я раніше подавав. а далі забив. комірки незнаю, а акумулятори типу pytes 48 100Ah чи інвертори віктрон їдуть без мита чотко. заходите в cabinet.customs.gov.ua і дивитися процес розмитнення. нова пошта часто тормозить на день два. Наприклад в кабінеті я бачу що митне оформлення завершено, а в додатку нп глухо. і тільки через день там оновлення ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) На самом деле все документы у них есть с посылкой. Отправитель оформляет декларацию с описанием и ценой и указанием кода товара (УКТЗЕД). Да и ваши документы в принципе это счет - как доказательство заявленной цены товаров и для начисления налогов/зборов Змінено 3 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, bulaniy.sv сказав: Парни, подскажите пожалуйста, кто привозил себе аккумуляторы или инверторы с НКОНА, как проходят таможенные действия? Какие-то документы нужно будет отправлять? Или все автоматически? Моя посылка заехала в Украину, и хочу подготовится. Сорри за офтотоп Я заказывал и все приехало без лишних телодвижений, как миистом раньше, так и НП сейчас . Вот сегодня жду курьера НП с ячейками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, vovarpd сказал: акумулятори типу pytes 48 100Ah чи інвертори віктрон їдуть без мита чотко. А хіба до 200Аг не підлягає розмитненню? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 хвилин тому, Vikctor сказав: А хіба до 200Аг не підлягає розмитненню? Звільняються від платежів Літій-іонні акумулятори (код 8507 60 00 00) — крім установок потужністю менш як 300 Вт та окремих комірок ємністю менш як 200 А·год customs.gov.ua Змінено 3 години тому користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 51 хвилину тому, Vikctor сказав: А хіба до 200Аг не підлягає розмитненню? То ніби про комірки. А акуми взборі проходять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз