DimaF Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 7 минут назад, volomoto сказал: Time of Use треба включити. Не нашел такого....( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 2 години тому, beavis сказав: Тут чітко пояснюють, що вся економія від того, що інвертор фактично переходить в режим мережевого інвертора, тобто це те саме, що ручками в налаштуваннях поставити No Battery. Єдина відмінність, що байпас закритий навіть коли нема сонця. В Low Power Mode інвертор не може ні заряджати батарею, ні розряджати для живлення навантаження, тому цей режим включається тільки коли нема сонця і коли рівень заряду батареї нижче рівня Low Battery. Економія із-за того, що інвертор виключає DC-DC перетворювач батареї, холостий хід якого відносно великий. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 хвилину тому, DimaF сказав: Не нашел такого....( Погано шукали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 13 минут назад, volomoto сказал: Погано шукали как мог.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Тільки що, DimaF сказав: как мог.. десь так, як дивились відео, яке Вам залишав декілька сторінок тому. Скоро тут в темі за поради гроші почнуть брати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 9 хвилин тому, DimaF сказав: как мог.. Там де розклад 23 хвилини тому, volomoto сказав: Тут чітко пояснюють, що вся економія від того, що інвертор фактично переходить в режим мережевого інвертора, тобто це те саме, що ручками в налаштуваннях поставити No Battery. Єдина відмінність, що байпас закритий навіть коли нема сонця. В Low Power Mode інвертор не може ні заряджати батарею, ні розряджати для живлення навантаження, тому цей режим включається тільки коли нема сонця і коли рівень заряду батареї нижче рівня Low Battery. Економія із-за того, що інвертор виключає DC-DC перетворювач батареї, холостий хід якого відносно великий. Ну це правильно і я, наприклад, згоден на це. Але я не бачу в себе в налаштуваннях дейе такої галочки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Тільки що, k-master сказав: Але я не бачу в себе в налаштуваннях дейе такої галочки. Advanced function, і далі стрілочкою. Якщо нема, то Вам на сапорт за оновленням прошивки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 17 хвилин тому, beavis сказав: Advanced function, і далі стрілочкою. Якщо нема, то Вам на сапорт за оновленням прошивки. А на трьохфазному 12 кВт в когось це є? Бо прошивку мені вже оновлювали, немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 7 хвилин тому, k-master сказав: А на трьохфазному 12 кВт в когось це є? Бо прошивку мені вже оновлювали, немає. Нема на 3ф, тільки деяких 1ф. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 година тому, DimaF сказав: Вы якусь хрень несете. Счетчик специальный под ЗТ. Договор в процессе оформления через посредников. Та монопенісуально який, питання чи і як параметризований. А того мені звідси не видно, тому несу, що знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 час назад, volomoto сказал: Погано шукали 7 минут назад, volomoto сказал: Нема на 3ф, тільки деяких 1ф. Иииии!?) У мене 3ф... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Только что, porterlv сказал: Та монопенісуально який, питання чи і як параметризований. А того мені звідси не видно, тому несу, що знаю. То промійте очі сечею, кажуть допомогає.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 10 хвилин тому, volomoto сказав: Нема на 3ф, тільки деяких 1ф. прикольно, не знав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 4 часа назад, normal сказал: В мене споживання в місяць 150кВт*год * 2.16грн (різниця між тарифами день\ніч) = 324грн (економія за день) = 38880грн (економія за 10 років!), а тепер пора***те скільки коштують панелі, 3ф дея і 10кВт*год ліферів, та воно вжитті не окупиться! Интересный расчёт) Откуда цифра 2.16грн. Если экономия 324грн в день, то 38к грн - бред. Зачем на 150 кВт 3 фазы тоже непонятно. Да и резерв батарей, ИМХО, суточный будет достаточно. Вывод: вы изначально переплатили за всё, а теперь вспомнили об окупаемости. Хорошо, а завтра цена на электричество будет 7.5грн. А послезавтра 15грн. Тогда как считать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 година тому, DimaF сказав: ииии!?) У мене 3ф... Ми про різні галочки говоримо і та, що вам потрібна, у вас є 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 43 минуты назад, professori сказал: Зачем на 150 кВт 3 фазы тоже непонятно. Да и резерв батарей, ИМХО, суточный будет достаточно. Вывод: вы изначально переплатили за всё, а теперь вспомнили об окупаемости. Хорошо, а завтра цена на электричество будет 7.5грн. А послезавтра 15грн. Тогда как считать? Отут у хлопця дещо інша ситуація - він придбав Дею 12к 3ф для однофазної мережі👍 Тепер шукає відповідь - де гроші і чому не працює. Дивитись із пивом і попкорном: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 40 хвилин тому, 90BCO сказав: Отут у хлопця дещо інша ситуація - він придбав Дею 12к 3ф для однофазної мережі👍 Тепер шукає відповідь - де гроші і чому не працює. Дивитись із пивом і попкорном: йому можна цитату кинути 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 годину тому, DimaF сказав: То промійте очі сечею, кажуть допомогає.... А чому ви не звертаєтесь до інсталяторів з питаннями? Beavis викладував відео, де все з картинками для консьюмера. Можливо перегляньте ще раз. Ви зекономите купу часу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 2 часа назад, beavis сказал: десь так, як дивились відео, яке Вам залишав декілька сторінок тому. Скоро тут в темі за поради гроші почнуть брати... Нашел, видео пересмотрел, но у меня наверное заблокировано установщиками. Типа гарантия 5 лет. Никаких действий не происходит, галочка не ставится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 26 минут назад, DimaF сказал: наверное заблокировано установщиками Так можно в support обратиться и убрать установщиков. А гарантию всё-равно Deye даёт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 4 минуты назад, professori сказал: Так можно в support обратиться и убрать установщиков. А гарантию всё-равно Deye даёт. Подожду ЗТ, там будем пробовать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 4 часа назад, k-master сказал: При наявності сонячних панелей за винятком 1-2 тижнів за усю зиму то не проблема... Ви б хоча б дописували - для мешканців одещини. 4 часа назад, k-master сказал: Трохи, але гріється. Щоб інвертор не грівся робиться дуже просто - в налаштуваннях кажемо що нема батарейки. Я от тільки не пам'ятаю чи треба у цьому випадку батарейку від'єднувати від інвертора Ви впевнені? Бо наче все що я чув зводиться до того, що гібридні інвертори не працюють без акб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 22 минуты назад, professori сказал: ...А гарантию всё-равно Deye даёт. Це як? Я придбав інвертор в китаї і деє надає мені гарантію?😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 14 хвилин тому, Vikctor сказав: Бо наче все що я чув зводиться до того, що гібридні інвертори не працюють без акб. Деє працює, але стає мережевим інвертором, а не гібридом. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 годину тому, professori сказав: Так можно в support обратиться и убрать установщиков. Там не треба сапорт, я вище писав що треба зробити для розблокування. Вже відчуваю, що набридає писати для самого себе) Мабудь най люди інструкції читають і в гуглах бавляться) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз