Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, newbee2020 сказав:

плита 3 квт чайник 2 квт бойлер 2 квт духовка 4 квт якійсь підігріви, компи 1 квт, кавоварка 1 квт, тостер  і тд 13 квт в теорії нарахував. без кондиціонера 

це ж треба людей ще до цих інструментів, чи принципово все разом має працювати?

.. ще парілку трифазну на 8 кВт забули

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні зловив перший перегруз. Стиралка (2 кВт) + духовка (4 кВт)+ чайник 2 кВт + фон 0.4. ну і звісно під час відключення. Після включення інвертора - спочатку чайник, потім все інше - працювало

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 години тому, shneider_vova сказав:

Сьогодні зловив перший перегруз. Стиралка (2 кВт) + духовка (4 кВт)+ чайник 2 кВт + фон 0.4. ну і звісно під час відключення. Після включення інвертора - спочатку чайник, потім все інше - працювало

в таймофюс графа потужність на всю стоїть?

image.png.d50580acd4ef5d8c19be001ed0dce75e.png

пропоную нік одного спільного знайомого дерусифікувати в "спостерігач", або "трохи не такий"

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 1
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, yur43 сказав:

в таймофюс графа потужність на всю стоїть?

6000 для 6квт інвертора

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, shneider_vova сказал:

В HA можно автоматизации сделать если через розетки с энергомонитором все включить, стиралки в большинстве случаев помнят программу как и посудомойки, духовка под вопросом, ну и тот же бойлер тоесть выключать что то что возобновит свою программу после того как чайник закипит, ну или чайник к примеру не даст включить

Посилання на коментар

Відчуваю доведеться вкотре перетрушувати електричні щити. На етапі будівництва поділив споживачів на три групи: критичні, важкі, інші. Не вгадав...

Посилання на коментар

2 часа назад, newbee2020 сказал:

плита 3 квт чайник 2 квт бойлер 2 квт духовка 4 квт якійсь підігріви, компи 1 квт, кавоварка 1 квт, тостер  і тд 13 квт в теорії нарахував. без кондиціонера 

І все це у вас на однієї фазі? Співчуваю. Краще найняти толкового спеціально навченого хлопця, який не допустить такого нерівномірного  розподілу приладів.

Я тут другий день поспіль намагаюся спожити згенероване СЕС (згадав розповіді пана mib про рибаків) і виявилось, що скажемо пралка зовсім не весь час двочасовиї програми споживає електрику по максимуму, а лишень дуже короткі відрізки. А чайник з микрохвильовкою працюють занадто мало.) Мультіварка взагалі максимально енергозберегаюча хрінь. І чомусь мій десктоп (доволі просунутий) не споживає більше 150-200Вт, а скоріш за все значно менше навіть ціх значень.

Змінено користувачем Vikctor
  • Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

51 минуту назад, Vikctor сказал:

згадав розповіді пана mib про рибаків)

Вот вам еще и удочка для размышлений :-) Понятно что у вчех по разному но это потребление по приборам за эти сутки и за этот месяц

Screenshot_2024-11-17-18-52-21-096_io.homeassistant.companion.android.jpg

Screenshot_2024-11-17-18-52-38-764_io.homeassistant.companion.android.jpg

• Лайк 5
Посилання на коментар

Я ж вірно розумію що для повернення в режим праці притаманний для графиків відключень (заряджання акб до 100% за першою ж нагодою) достатньо просто зняти галочку з віконця time of use?

29 минут назад, mib сказал:

Вот вам еще и удочка для размышлений :-) Понятно что у вчех по разному но это потребление по приборам за эти сутки и за этот месяц

Для завдання спожити якамога більше халявной електрикі за короткий час ваші ескізи не дуже допоможуть. В сенсі я й так розумію що бойлер один з найбільших споживачів, але він в мене нагрівається виключно з 23.00 і приблизно до 0.00 щоденно і в часи наявності сонця не потребує нагріву. І холодильник ніяк не змусити споживати в цей час більше.

Посилання на коментар

35 хвилин тому, mib сказав:

Screenshot_2024-11-17-18-52-21-096_io.homeassistant.companion.android.jpg

Screenshot_2024-11-17-18-52-38-764_io.homeassistant.companion.android.jpg

Отож бо. Я посміхаюсь з попереджень ДТЕК чи Укренерго де на картинці вказані прилади, що споживають найбільше. Відразу хочеться бачити, скільки часу вони так споживають.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

Я ж вірно розумію що для повернення в режим праці притаманний для графиків відключень (заряджання акб до 100% за першою ж нагодою) достатньо просто зняти галочку з віконця time of use?

Я не певний, я просто виставив 100% для всіх часових проміжків

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 минут назад, Vikctor сказал:

В сенсі я й так розумію що бойлер один з найбільших споживачів, але він в мене нагрівається виключно з 23.00 і приблизно до 0.00 щоденно і в часи наявності сонця не потребує нагріву.

Летом это гужно поменять, но с другой стороны если будет ЗТ то без разницы когда что греться будет пока выработка будет перекрывать потребление

А так у меня фоновая нагрузка 300 ватт сейчас первых пара ночных часов нагрузка 6-9 квт когда работает сушка посудомойка пара бойлеров и может быть котел

Я тоже надеюсь на ЗТ но если нет просто всему поменяю расписание на день и к реальной выработке привяжу

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, shneider_vova сказал:

Ну якось до активації time of use в мене ж акб заряджалася з дозволеной потужністю... В тебе ж сьогодні вже було вимикання світла? Бо в мене досі не було, але завтра буде.

Посилання на коментар

Тільки що, Vikctor сказав:

Ну якось до активації time of use в мене ж акб заряджалася з дозволеной потужністю... В тебе ж сьогодні вже було вимикання світла? Бо в мене досі не було, але завтра буде.

Було 3 години, але і батарею зарядив вночі, і сонце було вдосталь. Але перегруз зловив (вище писав). Думаю, як була б мережа, то вона підстрахувала б на ті 1-2 хвилини, що було перевантаження

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, МакДо сказал:

Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі.

А какая длина комплектного кабеля?

Посилання на коментар

37 хвилин тому, professori сказав:

А какая длина комплектного кабеля?

Пишуть 1,5м. Я не перевіряв. Але з урахуванням відстані від конекторів батареї до клемнику інвертору було в «притичок». 
Маю пірометр та перевірю «нагрів» кабелю за нагоди. Так як органоліптично кабель був теплим у підвалі з температурою 19 градусів.

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 1
Посилання на коментар

а може хтось знає (щоб не лопатити інструкцію) - чи можна налаштувати різний струм заряду батареї від мережі та від панелей? бо планую на період відключень тримати батарею на 100%, і не хочу зараз насилувати мережу занадтим навантаженням. мене влаштувало б і повільне заряджання від мережі, скажімо, струмом 20А, а від панелей брати 50А

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, shneider_vova сказав:

а може хтось знає (щоб не лопатити інструкцію) - чи можна налаштувати різний струм заряду батареї від мережі та від панелей? бо планую на період відключень тримати батарею на 100%, і не хочу зараз насилувати мережу занадтим навантаженням. мене влаштувало б і повільне заряджання від мережі, скажімо, струмом 20А, а від панелей брати 50А

Тут ми можемо змінити струм заряду батареї від мережі.

На рахунок сонця, здається, обмеження ставиться у Max charge / Max discharge на першій сторінці меню Battery settings 

image.jpg

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 часов назад, shneider_vova сказал:

Ти правий. Я не знайшов інших варіантів як зміними відсоток зарядженості і дозволити заряджання від мережі в time of use. Зробив весь час 90% і заборонив заряд від мережі тільки в часи коли може бути сонце. Я чомусь думав, що достатньо буде двічі на рік змінювати налаштування time of use - типу на зиму та на час високой інсоляції. Але схоже це інструмент для постійних змін в залежності від обставин.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, МакДо сказав:

На рахунок сонця, здається, обмеження ставиться у Max charge / Max discharge на першій сторінці меню Battery settings

От мене це питання хвилювало вже пару тижнів. Не було сонця для перевірки. А вчора було - так навіть не згадав) Хтось перевіряв?

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

20 хвилин тому, beavis сказав:

От мене це питання хвилювало вже пару тижнів. Не було сонця для перевірки. А вчора було - так навіть не згадав) Хтось перевіряв?

Не мав змоги в цей період витиснути стільки з панелей

Посилання на коментар

3 хвилини тому, МакДо сказав:

Не мав змоги в цей період витиснути стільки з панелей

Та можна просто зменшити цифри в налаштуваннях для перевірки. Але хотів то зробити при хоч якомусь сонці...

Посилання на коментар

38 хвилин тому, beavis сказав:

Max Charge – це максимальний сумарний струм заряду від сонця та мережі, а там де галочка Grip Charge, то це максимальний струм заряду від мережі.

• Лайк 5
Посилання на коментар

17.11.2024 в 15:25, yur43 сказав:

мій 16мм.кв КГ3 кабель при струмі заряду 70А виділяє 0,7w потужності на 1 метр (падіння 0,01в). Інфрачервоний термометр показував 26С на кабелі при кімнатній 20С. При цьому самі батареї теж нагріваються при заряді до 25С. .. просто для інформації.

15хв на 100А розряд

IMG_2536.jpeg

IMG_2537.jpeg

• Лайк 7
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...