Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 час назад, МакДо сказал: Тим часом... Через нічну хуртовину панелі були вкриті 10см шаром мокрого збитого снігу. Генерація 10-20вт. Подивився прогноз на ніч: -2. Думаю, ні, не можна дати тим глибам замерзнути. Заліз на дах парковки, почистив панелі та сам дах. Зараз генерує 335вт. На свій дах не за що не полізу) Може хтось у курсі як зробити екран такого кольору? Чи взагалі існує можливість змінювати тон/яскравість екрану? Бо я оті світло зелені ціферкі не розрізняю без окулярів. А коли вони стають бордовими (коли навантаження на лоад навіть по байпасу перевищує номінальну потужність інвертору), то чудово розрізняю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 3 минуты назад, Vikctor сказал: Може хтось у курсі як зробити екран такого кольору? то треба щоби повезло попасти під перепрошивку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) 20 хвилин тому, Dalet сказав: то треба щоби повезло попасти під перепрошивку 23 хвилини тому, Vikctor сказав: Може хтось у курсі як зробити екран такого кольору? В групі у ФБ всі навпаки лякаються і питають як повернути все в зад))) Може спробуйте просто написати в сапорт щось типу: Dear sir/madam. Could you help me with colour theme of display? I can't correctly read bright white display and I know about possibility to change colour theme to dark. Inverter SN: ... Logger SN: ... Змінено 21 листопада 2024 користувачем МакДо 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 19 хвилин тому, МакДо сказав: В групі у ФБ всі навпаки лякаються і питають як повернути все в зад))) Може спробуйте просто написати в сапорт щось типу: Dear sir/madam. Could you help me with colour theme of display? I can't correctly read bright white display and I know about possibility to change colour theme to dark. Inverter SN: ... Logger SN: ... Ну взагалі-то до цього писали, що цей колір натякає на необхідність оновлення прошивки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 3 хвилини тому, beavis сказав: Ну взагалі-то до цього писали, що цей колір натякає на необхідність оновлення прошивки. Так. Всі у відповідь: оновіть прошивку. Але ж якщо функціонал дисплею передбачає зміну теми, може вони зможуть допомогти пану Віктору? Нехай би темна була основною, а про натяк на необхідність оновлення прошивки нехай буде білим.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 час назад, МакДо сказал: В групі у ФБ всі навпаки лякаються і питають як повернути все в зад))) Може спробуйте просто написати в сапорт щось типу: Dear sir/madam. Could you help me with colour theme of display? I can't correctly read bright white display and I know about possibility to change colour theme to dark. Inverter SN: ... Logger SN: ... Нарешті зозумів чому мені саппорт не відповідає так швидко як вам, бо в моїх листах немає головного - Dear sir/madam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 2 часа назад, Vikctor сказал: Нарешті зозумів чому мені саппорт не відповідає так швидко як вам, бо в моїх листах немає головного - Dear sir/madam Нет. Им нужно писать иначе. Hi, Bro! А в конце что-то типа You are Best! Тогда они бегают и за того парня))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 (змінено) 19.11.2024 в 00:11, МакДо сказав: 15хв на 100А розряд Коротше кажучи… В мануалі вказані комплектні кабелі як 25мм2. Зараз заряджається батарейка після 9 годин відсутності мережі. Помацав кабелі і нарешті помітив маркування. Все що там написано, це - 5AWG 200C*. По табличкам це 16,8мм2. Зовнішній діаметр з ізоляцією 9,9мм. Напевно краще його замінити, але навіть на Алі не можу знайти конектори хоча б на 50мм2 Знайшов все ж на Алі 35-50мм2) Змінено 21 листопада 2024 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 9 часов назад, МакДо сказал: Знайшов все ж на Алі 35-50мм2) Якщо не буде сечі чекати - маякніть 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 9 часов назад, МакДо сказал: В мануалі вказані комплектні кабелі як 25мм2....це - 5AWG 200C*. По табличкам це 16,8мм2. 50мм2 зкінчився. Залишки - 35, 70мм2. Пишить, своїх не кидаєм! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 Одразу видно бувалого майнера. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 2 минуты назад, Vikctor сказал: Одразу видно бувалого майнера. То дружина просила купити мотузки, щоб білизну сушити... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 1 година тому, 90BCO сказав: 50мм2 зкінчився. Залишки - 35, 70мм2. Пишить, своїх не кидаєм! Там засада в тих конекторах. Я розумію, що потрібно буде діставати і «гніздо», щоб його замінити. Але не розумію що на мене там чекатиме. Гніздо буде приєднано через болт + клема, або ж обжимка. Треба досліджувати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 (змінено) Доречі, поведінка бмс при заряді змінилася після кількох розрядів до 50-60%. Вже кілька годин йде маленький заряд на 99%. Зробив би повний цикл, якби не непередбачувані відключення мережі і похмуре небо. Вже кілька днів цього тижня мережі не було по 9 годин. Змінено 22 листопада 2024 користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 13 часов назад, МакДо сказал: Помацав кабелі і нарешті помітив маркування. Все що там написано, це - 5AWG 200C*. По табличкам це 16,8мм2. Зовнішній діаметр з ізоляцією 9,9мм. Напевно краще його замінити, але навіть на Алі не можу знайти конектори хоча б на 50мм2 Знайшов все ж на Алі 35-50мм2) А если с вопросом сечения кабеля обратиться к производителю? И по пути спросить о разъёмах? Наверняка на том же Али есть в продаже со специфическим названием) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 (змінено) 44 хвилини тому, professori сказав: А если с вопросом сечения кабеля обратиться к производителю? И по пути спросить о разъёмах? Наверняка на том же Али есть в продаже со специфическим названием) Тут взагалі цирк. На кабелі написано 5AWG. А щойно згадав, що я придбав два нових наконечника для підʼєднання до інвертору, бо ті рідні мали отвір під м8 і не було місця для розсвердлювання під м10. Так от, в той час я орієнтувався на 25мм2 в мануалі і придбав наконечники ф25 м10. І знаєте що? Електрик ледь всунув той “5AWG” в наконечник ф25, щоб обжати. Чи то я не бум-бум, чи там дійсно 25мм2, але маркування 5AWG… На рахунок розʼємів: на них є логотип “Futronics”. І такого бренду на Алі не знайшов( Змінено 22 листопада 2024 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 29 хвилин тому, МакДо сказав: Електрик ледь всунув той “5AWG” в наконечник ф25, щоб обжати ще від наконечника залежить. то що на них написано це таке ) Я на днях ледве всунув 4AWG силіконовий в 25mm італійський наконечник BM Group. А от в китайський наконечник з алі типу JG такий самий 25мм згідно маркування той же провід зайшов запросто і без напрягів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 2 хвилини тому, vovarpd сказав: ще від наконечника залежить. то що на них написано це таке ) Я на днях ледве всунув 4AWG силіконовий в 25mm італійський наконечник BM Group. А от в китайський наконечник з алі типу JG такий самий 25мм згідно маркування той же провід зайшов запросто і без напрягів. Наконечник брав не на Алі, а в місцевих електротоварах. Я зрозумів лише одне, кабель на 16,8мм2 як написано в деяких табличках про 5AWG. Такого типорозміру взагалі типу не існує, якщо вірити офіційним сторінкам виробників кабелю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 4 хвилини тому, МакДо сказав: Наконечник брав не на Алі, а в місцевих електротоварах. Я зрозумів лише одне, кабель на 16,8мм2 як написано в деяких табличках про 5AWG. Такого типорозміру взагалі типу не існує, якщо вірити офіційним сторінкам виробників кабелю. AWG це американський стандарт кабелів (American Wire Gauge uk.wikipedia.org/wiki/Американський_калібр_дротів), такий кабель точно існує. Просто не дуже в нас поширений. Треба взяти в руку обидва (5AWG і 4AWG) і подивитися, різниця буде замітна. Принаймні між 6 AWG і 4 AWG візуальна різниця прям дуже значна, сплутати не реально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 Тільки що, vovarpd сказав: AWG це американський стандарт кабелів (American Wire Gauge uk.wikipedia.org/wiki/Американський_калібр_дротів), такий кабель точно існує. Просто не дуже в нас поширений. Треба взяти в руку обидва (5AWG і 4AWG) і подивитися, різниця буде замітна. Принаймні між 6 AWG і 4 AWG візуальна різниця прям дуже значна, сплутати не реально. Діаметр мого кабел з ізоляцією 9,9мм. Це все що я можу вам сказати у відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 1 хвилину тому, МакДо сказав: Діаметр мого кабел з ізоляцією 9,9мм. Це все що я можу вам сказати у відповідь. 6AWG в ізоляції 8.3 4AWG в ізоляції 11.1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 26 хвилин тому, vovarpd сказав: 6AWG в ізоляції 8.3 4AWG в ізоляції 11.1 Тоді я хз взагалі що відбувається. Товщина ізоляції у всіх +- однакова? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 Мне кажется мы зря игнорируем старания Эдуарда Зозули. Вот например прогноз по выработке на 7 дней. doro.poltava.ua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 1 хвилину тому, professori сказав: Мне кажется мы зря игнорируем старания Эдуарда Зозули. Вот например прогноз по выработке на 7 дней. doro.poltava.ua Звертався до нього. Сказав, що для 3ф інверторів у нього немає софту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 1 година тому, professori сказав: Мне кажется мы зря игнорируем старания Эдуарда Зозули. Вот например прогноз по выработке на 7 дней. doro.poltava.ua Так ніби він той прогноз сам робить Ну і якщо вже ставити якийсь такий софт для гіків, то вже краще поставити Home Assistant, який куди більший має функціонал, ніж просто моніторинг інвертора. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз