Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, МакДо сказал:

Тим часом... Через нічну хуртовину панелі були вкриті 10см шаром мокрого збитого снігу. Генерація 10-20вт. Подивився прогноз на ніч: -2. Думаю, ні, не можна дати тим глибам замерзнути. Заліз на дах парковки, почистив панелі та сам дах. Зараз генерує 335вт.

На свій дах не за що не полізу)

Може хтось у курсі як зробити екран такого кольору? Чи взагалі існує можливість змінювати тон/яскравість екрану? Бо я оті світло зелені ціферкі не розрізняю без окулярів. А коли вони стають бордовими (коли навантаження на лоад навіть по байпасу перевищує номінальну потужність інвертору), то чудово розрізняю.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Vikctor сказал:

Може хтось у курсі як зробити екран такого кольору?

то треба щоби повезло попасти під перепрошивку

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Dalet сказав:

то треба щоби повезло попасти під перепрошивку

23 хвилини тому, Vikctor сказав:

Може хтось у курсі як зробити екран такого кольору?

В групі у ФБ всі навпаки лякаються і питають як повернути все в зад)))

Може спробуйте просто написати в сапорт щось типу: Dear sir/madam. Could you help me with colour theme of display? I can't correctly read bright white display and I know about possibility to change colour theme to dark. 

Inverter SN: ...

Logger SN: ...

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 4
Посилання на коментар

19 хвилин тому, МакДо сказав:

Може спробуйте просто написати в сапорт щось типу: Dear sir/madam. Could you help me with colour theme of display? I can't correctly read bright white display and I know about possibility to change colour theme to dark. 

Ну взагалі-то до цього писали, що цей колір натякає на необхідність оновлення прошивки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, beavis сказав:

Ну взагалі-то до цього писали, що цей колір натякає на необхідність оновлення прошивки.

Так. Всі у відповідь: оновіть прошивку. Але ж якщо функціонал дисплею передбачає зміну теми, може вони зможуть допомогти пану Віктору? Нехай би темна була основною, а про натяк на необхідність оновлення прошивки нехай буде білим.)

Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Нарешті зозумів чому мені саппорт не відповідає так швидко як вам, бо в моїх листах немає головного - Dear sir/madam :)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Vikctor сказал:

Нарешті зозумів чому мені саппорт не відповідає так швидко як вам, бо в моїх листах немає головного - Dear sir/madam :)

Нет. Им нужно писать иначе. Hi, Bro! А в конце что-то типа You are Best! Тогда они бегают и за того парня)))

• Хаха 3
Посилання на коментар

19.11.2024 в 00:11, МакДо сказав:

15хв на 100А розряд

IMG_2536.jpeg

IMG_2537.jpeg

Коротше кажучи… В мануалі вказані комплектні кабелі як 25мм2. Зараз заряджається батарейка після 9 годин відсутності мережі. Помацав кабелі і нарешті помітив маркування. Все що там написано, це - 5AWG 200C*. По табличкам це 16,8мм2. Зовнішній діаметр з ізоляцією 9,9мм.
Напевно краще його замінити, але навіть на Алі не можу знайти конектори хоча б на 50мм2

Знайшов все ж на Алі 35-50мм2)

Посилання на коментар

9 часов назад, МакДо сказал:

Якщо не буде сечі чекати - маякніть 😎

image.png.0f4f29061956c00d8a6cf7519553b70a.png

• Конфуз 1
Посилання на коментар

9 часов назад, МакДо сказал:

В мануалі вказані комплектні кабелі як 25мм2....це - 5AWG 200C*. По табличкам це 16,8мм2. 

50мм2 зкінчився.

Залишки - 35, 70мм2.

Пишить, своїх не кидаєм!

image.png.2886f336515875ff9446380c1e5c3152.png

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 минуты назад, Vikctor сказал:

Одразу видно бувалого майнера.

То дружина просила купити мотузки, щоб білизну сушити...

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 година тому, 90BCO сказав:

50мм2 зкінчився.

Залишки - 35, 70мм2.

Пишить, своїх не кидаєм!

image.png.2886f336515875ff9446380c1e5c3152.png

Там засада в тих конекторах. Я розумію, що потрібно буде діставати і «гніздо», щоб його замінити. Але не розумію що на мене там чекатиме. Гніздо буде приєднано через болт + клема, або ж обжимка. Треба досліджувати)

Посилання на коментар

Доречі, поведінка бмс при заряді змінилася після кількох розрядів до 50-60%. Вже кілька годин йде маленький заряд на 99%. 
Зробив би повний цикл, якби не непередбачувані відключення мережі і похмуре небо. Вже кілька днів цього тижня мережі не було по 9 годин.

image.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 часов назад, МакДо сказал:

Помацав кабелі і нарешті помітив маркування. Все що там написано, це - 5AWG 200C*. По табличкам це 16,8мм2. Зовнішній діаметр з ізоляцією 9,9мм.
Напевно краще його замінити, але навіть на Алі не можу знайти конектори хоча б на 50мм2

А если с вопросом сечения кабеля обратиться к производителю? И по пути спросить о разъёмах? Наверняка на том же Али есть в продаже со специфическим названием)

Посилання на коментар

44 хвилини тому, professori сказав:

А если с вопросом сечения кабеля обратиться к производителю? И по пути спросить о разъёмах? Наверняка на том же Али есть в продаже со специфическим названием)

Тут взагалі цирк. На кабелі написано 5AWG. А щойно згадав, що я придбав два нових наконечника для підʼєднання до інвертору, бо ті рідні мали отвір під м8 і не було місця для розсвердлювання під м10. Так от, в той час я орієнтувався на 25мм2 в мануалі і придбав наконечники ф25 м10. І знаєте що? Електрик ледь всунув той “5AWG” в наконечник ф25, щоб обжати. Чи то я не бум-бум, чи там дійсно 25мм2, але маркування 5AWG…

На рахунок розʼємів: на них є логотип “Futronics”. І такого бренду на Алі не знайшов(

Посилання на коментар

29 хвилин тому, МакДо сказав:

Електрик ледь всунув той “5AWG” в наконечник ф25, щоб обжати

ще від наконечника залежить. то що на них написано це таке ) 
Я на днях ледве всунув 4AWG силіконовий в 25mm італійський наконечник BM Group.
А от в китайський наконечник з алі типу JG такий самий 25мм згідно маркування той же провід зайшов запросто і без напрягів.  

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vovarpd сказав:

ще від наконечника залежить. то що на них написано це таке ) 
Я на днях ледве всунув 4AWG силіконовий в 25mm італійський наконечник BM Group.
А от в китайський наконечник з алі типу JG такий самий 25мм згідно маркування той же провід зайшов запросто і без напрягів.  

Наконечник брав не на Алі, а в місцевих електротоварах. Я зрозумів лише одне, кабель на 16,8мм2 як написано в деяких табличках про 5AWG. Такого типорозміру взагалі типу не існує, якщо вірити офіційним сторінкам виробників кабелю.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МакДо сказав:

Наконечник брав не на Алі, а в місцевих електротоварах. Я зрозумів лише одне, кабель на 16,8мм2 як написано в деяких табличках про 5AWG. Такого типорозміру взагалі типу не існує, якщо вірити офіційним сторінкам виробників кабелю.

AWG це американський стандарт кабелів (American Wire Gauge uk.wikipedia.org/wiki/Американський_калібр_дротів), такий кабель точно існує. Просто не дуже в нас поширений. 

Треба взяти в руку обидва (5AWG і 4AWG) і подивитися, різниця буде замітна. Принаймні між 6 AWG і 4 AWG візуальна різниця прям дуже значна, сплутати не реально.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, vovarpd сказав:

AWG це американський стандарт кабелів (American Wire Gauge uk.wikipedia.org/wiki/Американський_калібр_дротів), такий кабель точно існує. Просто не дуже в нас поширений. 

Треба взяти в руку обидва (5AWG і 4AWG) і подивитися, різниця буде замітна. Принаймні між 6 AWG і 4 AWG візуальна різниця прям дуже значна, сплутати не реально.

Діаметр мого кабел з ізоляцією 9,9мм. Це все що я можу вам сказати у відповідь.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МакДо сказав:

Діаметр мого кабел з ізоляцією 9,9мм. Це все що я можу вам сказати у відповідь.

image.thumb.png.0638fb1eb570b2adf90c5e1a73bd409e.png

6AWG в ізоляції 8.3
4AWG в ізоляції 11.1

Посилання на коментар

26 хвилин тому, vovarpd сказав:

image.thumb.png.0638fb1eb570b2adf90c5e1a73bd409e.png

6AWG в ізоляції 8.3
4AWG в ізоляції 11.1

Тоді я хз взагалі що відбувається. Товщина ізоляції у всіх +- однакова?

Посилання на коментар

Мне кажется мы зря игнорируем старания Эдуарда Зозули. Вот например прогноз по выработке на 7 дней. doro.poltava.ua

405323808_.thumb.png.5dc546e40bd27cd941d2b030784bf4fa.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, professori сказав:

Мне кажется мы зря игнорируем старания Эдуарда Зозули. Вот например прогноз по выработке на 7 дней. doro.poltava.ua

405323808_.thumb.png.5dc546e40bd27cd941d2b030784bf4fa.png

Звертався до нього. Сказав, що для 3ф інверторів у нього немає софту.

Посилання на коментар

1 година тому, professori сказав:

Так ніби він той прогноз сам робить :)
Ну і якщо вже ставити якийсь такий софт для гіків, то вже краще поставити Home Assistant, який куди більший має функціонал, ніж просто моніторинг інвертора.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...