МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 28 хвилин тому, shneider_vova сказав: Питання ось в чому - загальне споживання за добу інвертор показує тільки по тому, що пройшло через нього. тобто безпосередньо зайшло на клему Grid. А чи можно знайти те, що пройшло по трансформатору струму? В мене показує потужність та споживання на основі СТшок. Тобто я бачу споживання електро котла, що підключений до мережі ДО інвертору. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 40 хвилин тому, shneider_vova сказав: Я бачу всю цю потужність, але по сутті мені цікаво тільки, скільки було за добу То потрібна енергія, а не потужність? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 23 хвилини тому, volomoto сказав: То потрібна енергія, а не потужність? саме так. мабуть, можно зробити це саме за рахунок HomeAssistant, але думав, може я пропустив щось в параметрах інвертора, який це десь сховано рахує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 15 хвилин тому, shneider_vova сказав: саме так. мабуть, можно зробити це саме за рахунок HomeAssistant, але думав, може я пропустив щось в параметрах інвертора, який це десь сховано рахує Інвертор всередині рахує сумарну енергію навантаження і це вичитує інтеграція. Щоб мати окремо енергію критичного (Load) і некритичного (Grid) навантаження, то треба інтегрувати по часу відповідні потужності засобами НА. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 2 часа назад, newbee2020 сказал: полізти на дах.. Ви чекаєте на сніг, щоб цей квест став цікавіше? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 2 часа назад, МакДо сказал: В мене показує потужність та споживання на основі СТшок. Тобто я бачу споживання електро котла, що підключений до мережі ДО інвертору. В застосунку бачите чи на екрані інвертору? Бо в мене не через інвертор тільки зарядний пристрій для авто і він підключенийі після СТ, але до інвертору. При цьому лічильник враховує зрозуміло все споживання домогосподарства, а ось інвертор не рахує витрати на зарядку авто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, Vikctor сказав: В застосунку бачите чи на екрані інвертору? Бо в мене не через інвертор тільки зарядний пристрій для авто і він підключенийі після СТ, але до інвертору. При цьому лічильник враховує зрозуміло все споживання домогосподарства, а ось інвертор не рахує витрати на зарядку авто. Мав на увазі, що взагалі можу бачити. На екрані можна тицьнути на опору ЛЕП та глянути на різницю СТ power та LD power. Тобто різницю між загальним споживання і тим, що подається на LOAD. В веб версій Deye Cloud зміг зібрати тільки в такому вигляді. Щоб бачити все як хочеться, потрібен home assistant, напевно. Змінено 28 листопада 2024 користувачем МакДо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 1 година тому, Vikctor сказав: Ви чекаєте на сніг, щоб цей квест став цікавіше? То в Дніпрі чекають на сніг, в Київській області чекають поки він розтане))) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 1 час назад, МакДо сказал: На екрані можна тицьнути на опору ЛЕП та глянути на різницю СТ power та LD power. Тобто різницю між загальним споживання і тим, що подається на LOAD. В мене нажаль там тільки графіки й тому це не дуже інформативно. Ціфра там тільки одна - загальне споживання через інвертор за весь час його використання... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 21 минуту назад, Vikctor сказал: В мене нажаль там тільки графіки й тому це не дуже інформативно. Ціфра там тільки одна - загальне споживання через інвертор за весь час його використання... Коли блекаут і ніч - то до біса ті графіки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 7 хвилин тому, 90BCO сказав: Коли блекаут і ніч то треба йти спати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 (змінено) підскажіть будь ласка по точному налаштуванню напруги батареї. таке відчуття що змінив трохи вольтаж в коригуванні, хочу підрівняти. підскажіть де міряти напругу (клеми інвертора підійдуть? чи клеми батареї - до чи після запобіжника?). і чи підійде дешманський мультиметр для цього діла. чи може взяти цифру із деї? і поставити її на бмс Змінено 28 листопада 2024 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 Офтоп, попалась об'ява на ОЛХ, може то чийсь шанс? Спойлер www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gbridniy-trifazniy-nvertor-deye-12kv-IDVMr33.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 (змінено) 20 хвилин тому, 90BCO сказав: Офтоп, попалась об'ява на ОЛХ, може то чийсь шанс? Приховати вміст www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gbridniy-trifazniy-nvertor-deye-12kv-IDVMr33.html Високовольтний 12ка був дешевшим і на алібаба. Десь на $200 Змінено 28 листопада 2024 користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 37 минут назад, МакДо сказал: Високовольтний 12ка був дешевшим і на алібаба. Десь на $200 А я не роздивився - думав такий як треба і така халява. Високовольтний це під яку батарею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 16 хвилин тому, Vikctor сказав: А я не роздивився - думав такий як треба і така халява. Високовольтний це під яку батарею? Я відрізняю їх на фото по гвинтам монтажної кришки))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 24 минуты назад, Vikctor сказал: Високовольтний це під яку батарею? Оптимально - 600 Вольт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 5 минут назад, yurriy сказал: Оптимально - 600 Вольт. Підозрюю що не даремно вони не розповсюджені в приватних СЕС в нас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 12 минут назад, Vikctor сказал: Підозрюю що не даремно вони не розповсюджені в приватних СЕС в нас. Ну так, самозібраних високовольтних батарей ще не бачив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 13 хвилин тому, Vikctor сказав: Підозрюю що не даремно вони не розповсюджені в приватних СЕС в нас. Ну то купують на алібаба люди, що не бум-бум в цій темі, а потім він виявляється «зайвим». Типу зайва цукерка. Ведуться на вартість, бо не питають конкретну модель, а просто «3ф 12кВт». 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 16 минут назад, МакДо сказал: Ну то купують на алібаба люди, що не бум-бум в цій темі, а потім він виявляється «зайвим». Типу зайва цукерка. Ведуться на вартість, бо не питають конкретну модель, а просто «3ф 12кВт». Ну не знаю - мені здається Алекс запитав би чи розумію я що купую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 2 часа назад, newbee2020 сказал: підскажіть будь ласка по точному налаштуванню напруги батареї. таке відчуття що змінив трохи вольтаж в коригуванні, хочу підрівняти. підскажіть де міряти напругу (клеми інвертора підійдуть? чи клеми батареї - до чи після запобіжника?). і чи підійде дешманський мультиметр для цього діла. чи може взяти цифру із деї? і поставити її на бмс Не розумію навіщо вам то все. Хоча розумію - просто ще не награлися. Зробіть за порадою приємного блогера Енді і забудьте про ту батарею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 (змінено) так калібрування у всіх різне, я здається його зачепив. як БМС повернути на заводські? Змінено 28 листопада 2024 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 4 години тому, Vikctor сказав: В мене нажаль там тільки графіки й тому це не дуже інформативно. Ціфра там тільки одна - загальне споживання через інвертор за весь час його використання... Ось поточна потужність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 11 часов назад, МакДо сказал: Ось поточна потужність Поточна так. Я думав ви про статистику - тотал зверху праворуч. Класна у вас напруга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз