Валентин Бандус Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 1 час назад, Валентин Бандус сказал: Вот я и спрашивал тут, может что то можно накрутить? стоит запрет на продажу, я так там особо и настроек нету В advanced settings Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентин Бандус Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 11 минут назад, newbee2020 сказал: В advanced settings Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 10 годин тому, Валентин Бандус сказав: Ви це самі налаштували чи хтось вам це зробив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентин Бандус Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 16 минут назад, volomoto сказал: Ви це самі налаштували чи хтось вам це зробив? Пик по входу сам выставил, остальное он с акума берет , а остальные пункты не трогал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 хвилини тому, Валентин Бандус сказав: а остальные пункты не трогал Zero Export Power точно не 500 Вт із заводу стоїть. Поставте там 20 Вт 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 14 часов назад, Vikctor сказал: Ви плануєте заряджати електромобіль від батарей ДБЖ? Зазвичай всі шукають варіанти як інколи робити навпаки. Тут потрібно визначитись: чи нам потрібна заряджена автівка "сів - поїхав", чи в нас автівка - це повербанк, щоб посудомийку вмикати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 12 часов назад, МакДо сказал: Але до 12:30 по всьому полю йде тінь опори. А если включить MPPT Multi-Point Scanning? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 16 часов назад, sidus сказал: Тобто із мінімальним комплектом в 4 шт буде погано працювати? Нужную вам мощность точно не даст) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 13 хвилин тому, professori сказав: А если включить MPPT Multi-Point Scanning? Не бачу такого параметру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 27 минут назад, 90BCO сказал: Тут потрібно визначитись: чи нам потрібна заряджена автівка "сів - поїхав", чи в нас автівка - це повербанк, щоб посудомийку вмикати... Це філософське питання.) Особливо я давно визначився - авто окремо, будинок окремо. Не збираюся за допомогою ВВБ заряджати ДБЖ і навпаки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 А підкажить плз, ось працює в ночі потужний споживач (тепловий насос), всі сплять, вирубають світло і дея зїдає за нічь всю батарейку, я прокидаюсь і навіть кави не можу зробити. Як ви таке вирішуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Тільки що, sidus сказав: А підкажить плз, ось працює в ночі потужний споживач (тепловий насос), всі сплять, вирубають світло і дея зїдає за нічь всю батарейку, я прокидаюсь і навіть кави не можу зробити. Як ви таке вирішуєте? Підʼєднати потужні прилади не до LOAD порту, а «врізатися» в мережу до інвертора і поцепити СТшки між врізкою та лічильником. Встановити режим Zero Export to CT. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 3 минуты назад, sidus сказал: А підкажить плз, ось працює в ночі потужний споживач (тепловий насос), всі сплять, вирубають світло і дея зїдає за нічь всю батарейку, я прокидаюсь і навіть кави не можу зробити. Як ви таке вирішуєте? Планую докупити ще одну "комірку" на 12,5 kW/h, або: 3 минуты назад, МакДо сказал: Підʼєднати потужні прилади не до LOAD порту, а «врізатися» в мережу до інвертора і поцепити СТшки між врізкою та лічильником. Встановити режим Zero Export to CT. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 минуты назад, МакДо сказал: Підʼєднати потужні прилади не до LOAD порту, а «врізатися» в мережу до інвертора і поцепити СТшки між врізкою та лічильником. Встановити режим Zero Export to CT. Це ідеальне рішення, і якби я зараз всю проводку клав то обовязково би завів по 2 кабеля в кожен щиток (один резервувався би на ЛОАД), а так зараз це майже не варіант нажаль, бо ТН в котельні, котельня в підвалі, а щит основний в інший частині будинку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 1 минуту назад, 90BCO сказал: Планую докупити ще одну "комірку" на 12,5 kW/h, або: До речі - подешевшали: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 18 минут назад, МакДо сказал: Не бачу такого параметру. Це опція тільки для однофазних інверторів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 9 хвилин тому, sidus сказав: Це ідеальне рішення, і якби я зараз всю проводку клав то обовязково би завів по 2 кабеля в кожен щиток (один резервувався би на ЛОАД), а так зараз це майже не варіант нажаль, бо ТН в котельні, котельня в підвалі, а щит основний в інший частині будинку В ТН є сухий контакт для термостата. Розривайте його, коли зникла напруга в мережі. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) 11 годин тому, Валентин Бандус сказав: цими налаштуваннями ви регулярно експортуєте 480-500w потужності в мережу, - обмежили споживання від мережі 5300w . Якщо ше й струм заряду батареї обмежений і слабке споживання будинком, то сонцю нема куди діватись. Поки вимкніть обмеження мережі (галочка внизу) і поставте пріоритет навантаження (load first). Перевірте струм заряду батареї в інверторі і БМС. Якщо це не допоможе - несправність МРРТ. Змінено 5 грудня 2024 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 2 хвилини тому, sidus сказав: Це ідеальне рішення, і якби я зараз всю проводку клав то обовязково би завів по 2 кабеля в кожен щиток (один резервувався би на ЛОАД), а так зараз це майже не варіант нажаль, бо ТН в котельні, котельня в підвалі, а щит основний в інший частині будинку В мене кабель від лічильника заходить і підвал, де я розмістив інвертор. «Менеджмент» фаз виконувався з такиии клемниками. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 1 хвилину тому, yur43 сказав: цими налаштуваннями ви регулярно експортуєте 480-500w потужності в мережу, Це імпорт, а не експорт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 1 хвилину тому, volomoto сказав: Це імпорт, а не експорт написано - експорт, на практиці треба перевірити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Тільки що, yur43 сказав: написано - експорт, на практиці треба перевірити Прочитайте в мануалі про цей параметр і там все чітко пише. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 10 минут назад, МакДо сказал: «Менеджмент» фаз виконувався з такиии клемниками. Так, класні кросмодулі, теж такі використовую: фазу або землю/нейтраль розчленити - саме те ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) 46 минут назад, МакДо сказал: Не бачу такого параметру. Вероятно прошивку нужно обновить до актуальной. Змінено 5 грудня 2024 користувачем professori Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз