Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

5 годин тому, Дмитрий Григорчук сказав:

І є бажання максимально ефективно використовувати сонце протягом дня.

Його неможливо використовувати максимально ефективно протягом дня. Максимум виробництва це панелі на південь. Можна продавати по зеленому тарифу та зранку, вечорі та вночі забирати назад. Усі інші напрямки дають менше виробництва. Але якщо треба мати електроенергію для себе то треба 2 поля - на захід та схід. Одне починає працювати зранку, вдень працюють обидва, вечорі працює інше. Наявність панелей на південь просто дасть більше потужності вдень, а вона треба? Машина стоїть вдень вдома щоб заряджати? Це теорія, а практика - Де ж місце на даху там й ставьте.

• Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Помітив сьогодні, що появилась помилка "F46 Backup Battery Fault" і світло вимкнулось на 1 хвилину. Батарея в мене ще не змонтована і в інверторі відключена. Якапричина такої помилки? Й хочу через налаштування Grid зменшити час відключення з 1 хвилини, припустимна 30 сек. Безпечно так зробити? 

Посилання на коментар

17 годин тому, k-master сказав:

якщо треба мати електроенергію для себе то треба 2 поля - на захід та схід

На власному досвіді скажу - не ефективно, окрім сонячних місяців. Зараз сонечко дуже низько, якщо і виходить взагалі...

Тому кут падіння променів замалий для ефективного виробітку енергії. Одне поле на 6.5кВт, орієнтоване на південь, давало більше в сумі за день, ніж два поля по 5.1кВт, розміщені схід/захід. ЗТ немає.

• Лайк 3
Посилання на коментар

32 минуты назад, sanyas15 сказал:

Одне поле на 6.5кВт, орієнтоване на південь, давало більше в сумі за день, ніж два поля по 5.1кВт, розміщені схід/захід. ЗТ немає.

Взимку чи весь час так?

Посилання на коментар

26 минут назад, yurriy сказал:

Кому цікаво, знайшов на 3-фазну низьковольтну лінійку мануал українською.

Так ти б хоч запитав, якщо потребував. В мене давно є.

• Хаха 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, Vikctor сказал:

Так ти б хоч запитав, якщо потребував. В мене давно є.

Та ні, я щоб тут  була. Мені й англійської достатньо було.

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, yurriy сказав:

Та ні, я щоб тут  була. Мені й англійської достатньо було.

Цей мануал адаптований під конкретну організацію. В ній немає монтажу феритових кілець та змінені січення кабелів. Далі не дивився, бо не довіряю.

Посилання на коментар

4 минуты назад, МакДо сказал:

Далі не дивився, бо не довіряю.

А там саме цікаве - меню налаштувань :)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, МакДо сказав:

В ній немає монтажу феритових кілець та змінені січення кабелів.

У кожного мануалу є версія. У цього початок 23го року. Така сама, як у мене. Кілець у мене не було навіть в комплекті, січення не порівнював.

Тому це не адаптація, це просто переклад півторарічного мануалу.

• Лайк 2
Посилання на коментар

підскажіть, як налаштувати дею на роботу із сонцем? зараз режим - зарядка вночі тому time use просто розтягнуто на день зменьшення батареї і вимкнута зарядка від гріду. 
треба збільшити ліміти батареї, щоб йшла зарядка вдень? чи можна окремо встановити струм зарядки від сонця так, як від гріду?

Посилання на коментар

18 хвилин тому, newbee2020 сказав:

підскажіть, як налаштувати дею на роботу із сонцем? зараз режим - зарядка вночі тому time use просто розтягнуто на день зменьшення батареї і вимкнута зарядка від гріду. 
треба збільшити ліміти батареї, щоб йшла зарядка вдень? чи можна окремо встановити струм зарядки від сонця так, як від гріду?

Заряд від мережі лімітується тут:IMG_2670.thumb.jpeg.c63ccd122cf7b75593deb5ad156b322a.jpeg

заряд від сонця тут: 

IMG_2669.thumb.jpeg.ef0797791620ddc26ac3dd994d48435d.jpeg

Сонечко завжди гнатиме батарейку до 100%. Time of use лише для контролю розряду та заряду від мережі/генератора.

Від мережі заряджаю лише вночі (бо нам не вимикають світло вночі), але заряджаю і вдень, коли прочитаю про виліт ТУшок

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, МакДо сказал:

заряд від сонця тут: 

IMG_2669.thumb.jpeg.ef0797791620ddc26ac3dd994d48435d.jpeg

А це точно? Бо я тут просто продублював дані з бмс. І що таке Max A Discharge якщо йдеться про сонце? Розумію що наразі це не надто актуально, бо я ще не бачив потужність заряджання акб від сонця вище 30-40А, але ж скоро весна)

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vikctor сказав:

І що таке Max A Discharge якщо йдеться про сонце?

Сонце тут не при чому. Це команда інвертору на максимальну силу току розряду АКБ.

Посилання на коментар

1 минуту назад, МакДо сказал:

Сонце тут не при чому. Це команда інвертору на максимальну силу току розряду АКБ.

Згоден. Так і вважав досі. Це я так на всяк випадок спитав. Головне питання було чи точно в цьому розділі вказується струм заряджання від сонця? Я ж в курсі, що ви той мануал читали англійською, а я українською і то до приїзду інвертору. Як виявилось читати без можливості практичного застосування одразу мало ефективно в моєму випадку.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Vikctor сказав:

Головне питання було чи точно в цьому розділі вказується струм заряджання від сонця?

Ніде в мануалі я не бачив якихось спеціальних налаштувань щодо сонця. Є лише загальний Max A charge/discharge. Також окрема сторінка для налаштувань від мережі/генератора. Тобто, методом виключення, ми можемо зрозуміти, що є чіткі налаштування щодо мережі і загальні для всього інвертора. В мене також не було можливості перевірити це через відсутність сонця. Тому давайте повернемось до цього навесні))

• Лайк 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, МакДо сказав:

заряд від сонця тут: 

максимальний заряд 50А не обмежує заряд від гріду в 60А? В такому вигляді від гріду заряджає на 3 квт?

Посилання на коментар

37 хвилин тому, beavis сказав:

максимальний заряд 50А не обмежує заряд від гріду в 60А? В такому вигляді від гріду заряджає на 3 квт?

Киньте в мене камінцем, але в налаштуваннях різних меню є залежність від інших. Наприклад в Time of Use неможливо допустити розряд у % нижче, ніж вказаний старт заряду від мережі.

Тому логічно припустити, що в цих інверторах є загальний струм заряду для будь чого, але не від мережі. Бо цей параметр регулюється в окремому меню.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, МакДо сказав:

Тому логічно припустити

Я б перевірив, але акум заряджений. Тому і питаю - Ви це перевіряли чи тільки налаштували?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, beavis сказав:

Я б перевірив, але акум заряджений. Тому і питаю - Ви це перевіряли чи тільки налаштували?

IMG_2671.jpeg

здається моя логіка потонула як гівно у вигрібної ямі)

• Хаха 3
Посилання на коментар

11 хвилин тому, beavis сказав:

Після вашого повідомлення вперше вирішив перевірити. І ось перша сторінка налаштувань АКБ відповідає за все)))

IMG_2672.jpeg

IMG_2673.jpeg

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тобто тут навпаки. Першим правилом є параметри першої сторінки, що відноситься до всього. А вже заряд мережею керується лімітами першої сторінки. Тобто ми можемо дозволити сонцю заряджати 100А, а мережу та генератор можемо обмежити по правилу другої сторінки. Все вийшло навпаки :-)

• Лайк 4
Посилання на коментар

8 часов назад, МакДо сказал:

Тобто тут навпаки. Першим правилом є параметри першої сторінки, що відноситься до всього. А вже заряд мережею керується лімітами першої сторінки. Тобто ми можемо дозволити сонцю заряджати 100А, а мережу та генератор можемо обмежити по правилу другої сторінки. Все вийшло навпаки :-)

Оцей параметр є основним при заряді від мережі, тільки змінюю на 150А - одразу в АКБ пре ~ 8кВт :

image.png.913ce8bef5ca4dbfcd4b385b18db25ef.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, 90BCO сказав:

Оцей параметр є основним при заряді від мережі, тільки змінюю на 150А - одразу в АКБ пре ~ 8кВт :

image.png.913ce8bef5ca4dbfcd4b385b18db25ef.png

А на наступній сторіночці у вас яке обмеження по Грід чардж?

Посилання на коментар

2 минуты назад, МакДо сказал:

А на наступній сторіночці у вас яке обмеження по Грід чардж?

100А

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...