90BCO Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 2 минуты назад, МакДо сказал: А на наступній сторіночці у вас яке обмеження по Грід чардж? 100А Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 4 хвилини тому, 90BCO сказав: 100А цікаво, де сховалась логіка?) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 3 минуты назад, МакДо сказал: цікаво, де сховалась логіка?) Скоро інвертори захватять світ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, 90BCO сказал: Оцей параметр є основним при заряді від мережі, тільки змінюю на 150А - одразу в АКБ пре ~ 8кВт : Або ви щось наплутали, або мій інвертор чомусь поводить себе інакше ніж ваш. Маю такі налаштування наразі: Заряд від мережі менше 3кВт. Так що все ок з логикою в пана МакДо.) Змінено 9 грудня 2024 користувачем Vikctor 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 25 хвилин тому, Vikctor сказав: Так що все ок з логикою в пана МакДо Тепер так) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 21 минуту назад, Vikctor сказал: Так що все ок з логикою в пана МакДо. Цікаво, що Solar Assistant показує ці обмеження у явному вигляді. І дійсно, якщо у 3 пункті виставити струм менше за 2 пункт - це працює. Але якщо більший - працюватиме обмеження з другого пункту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Тільки що, yurriy сказав: якщо у 3 пункті виставити струм менше за 2 пункт - це працює. Але якщо більший - працюватиме обмеження з другого пункту. Я до вчорашнього вечора думав, що це і так всі розуміють) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 1 минуту назад, beavis сказал: Я до вчорашнього вечора думав, що це і так всі розуміють) Мозок - дивна субстанція 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 10 часов назад, МакДо сказал: Эти токи заряда выставляет BMS аккумулятора самостоятельно. Цифры зависят от температуры окружающей среды, степени заряда аккумулятора и т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 1 минуту назад, professori сказал: Эти токи заряда выставляет BMS аккумулятора самостоятельно. Трохи не так. BMS має приорітет у обмеженнях. Але як правило вони вступають в силу при підході до 100% SOC. Якщо виставлені юзером обмеження струму менші за BMS, працюють виставлені юзером. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 9 хвилин тому, yurriy сказав: BMS має приорітет у обмеженнях. Ні, завжди береться менше з двох. Тобто якщо бмс каже, що можна 100А заряджати, а в інверторі налаштовано 50А, то заряд буде тільки 50А. Якщо ж в інверторі 100А, бмс – 50А, то також заряд бути обмежуватись на 50А. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Только что, volomoto сказал: Ні, завжди береться менше з двох. Тобто якщо бмс каже, що можна 100А заряджати, а в інверторі налаштовано 50А, то заряд буде тільки 50А. Якщо ж в інверторі 100А, бмс – 50А, то також заряд бути обмежуватись на 50А. Семе це я й хотів сказати. Все вірно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, volomoto сказав: Ні, завжди береться менше з двох. Думаю він це і мав на увазі, шо типу якщо виставити одне, а бмс скаже менше - то буде пофіг на висталене. Ну і навів приклад, коли це працює на постійні основі Випередили) Змінено 9 грудня 2024 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, yurriy сказав: Семе це я й хотів сказати. Просто слово пріоритет має трохи інше значення Змінено 9 грудня 2024 користувачем volomoto 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) Не знаю де запитати, хтось пробував заряджати батарею на 3ф інверторі 1ф генератором за допомогою чаржера? Трохи пошукав - на аліку є чаржери на 2.5-3квт з напругою до 60в (можна змінювати). Хтось юзав таке? як то подружити із інвертором? Змінено 9 грудня 2024 користувачем sidus Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 4 хвилини тому, sidus сказав: Не знаю де запитати Запитайте у пошуку, вже обговорювалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 13 хвилин тому, sidus сказав: Хтось юзав таке? як то подружити із інвертором? В мене є таке і там все просто: підключаєте зарядку через DC автомат до батареї, з правильною полярністю звичайно, а 220 зарядки – до генератора. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 30 минут назад, volomoto сказал: В мене є таке і там все просто: підключаєте зарядку через DC автомат до батареї, з правильною полярністю звичайно, а 220 зарядки – до генератора. Інвертор SOC адекватно показує під час зарядки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, yurriy сказав: Інвертор SOC адекватно показує під час зарядки? В моєму випадку так, бо заряд всеодно йде через бмс, яка рахує SoC і передає інвертору. Змінено 9 грудня 2024 користувачем volomoto 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 9 годин тому, Vikctor сказав: Такий собі переклад... А наліпку для кнопок україномовну не надають? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 15 минут назад, k-master сказал: Такий собі переклад... Я не агітую переходити. 16 минут назад, k-master сказал: ... А наліпку для кнопок україномовну не надають? Це лишень до того часу поки китайці не навчаться оновлювати по повітрю не тільки програмне забеспечення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 22 минуты назад, k-master сказал: Такий собі переклад... А наліпку для кнопок україномовну не надають? А он и не сможет быть нормальным. Среднее английское слово в 1.5-2 раза короче чем украинское. Так что в любом случае для такого маленького экрана оригинал лучше на английском) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Намедни провёл эксперимент. Оказалось что в Time of use временной интервал можно задать с любого времени. Главное условие чтобы в шести строках были ровно сутки. Кидаю свои настройки, которые прекрасно работают) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 23 минуты назад, professori сказал: Намедни провёл эксперимент. Оказалось что в Time of use временной интервал можно задать с любого времени. Главное условие чтобы в шести строках были ровно сутки. Кидаю свои настройки, которые прекрасно работают) Спойлер Цікаво. А можете пояснити, що відбувається, коли працюють перші чотири рядки? І ще: коли блекаути - який у Вас сценарій ? Дяка. Змінено 12 грудня 2024 користувачем 90BCO Update 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 46 минут назад, professori сказал: Намедни провёл эксперимент. Оказалось что в Time of use временной интервал можно задать с любого времени. Главное условие чтобы в шести строках были ровно сутки. Кидаю свои настройки, которые прекрасно работают) У вас дуууже обережна стратегія. Моя для похмурих днів наразі виглядає так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз