mib Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 11 минут назад, professori сказал: Инструкцию читать. вот у меня слева вверху нет unlock grid Setting но в Бейсик сетингсе я галку убрал и 7777 ввел но после этого в этом меню все поля не активны, но слева внизу есть еще другой параметр которого на скрине нет, такое ощущение что в моей прошивке это заблокировано или убрали или наоборот еще не добавили поесть General standart я не могу поменять как вы рекомендовали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 5 хвилин тому, mib сказав: вот у меня слева вверху нет unlock grid Setting но в Бейсик сетингсе я галку убрал и 7777 ввел но после этого в этом меню все поля не активны, но слева внизу есть еще другой параметр которого на скрине нет, такое ощущение что в моей прошивке это заблокировано или убрали или наоборот еще не добавили поесть General standart я не могу поменять как вы рекомендовали Спробуйте змінити це налаштування через Deye Cloud. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 8 минут назад, МакДо сказал: Спробуйте змінити це налаштування через Deye Cloud. магия через соларман получилось поставить Grid Mode VDE4105. завтра посмотрю помогло или нет, но правда сегодня буквально 10 раз уже отключал сеть, потеплело и фазы более менее подравнялись главное то бы еще и белый дым не пошел на котором работает вся электроника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 39 хвилин тому, mib сказав: вот у меня слева вверху нет unlock grid Setting но в Бейсик сетингсе я галку убрал и 7777 ввел но после этого в этом меню все поля не активны, но слева внизу есть еще другой параметр которого на скрине нет, такое ощущение что в моей прошивке это заблокировано или убрали или наоборот еще не добавили поесть General standart я не могу поменять как вы рекомендовали Бо то скрін з мануалу однофазного інвертора. В мене після 7777 в basic settings все активне. Дивно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 18 минут назад, МакДо сказал: Бо то скрін з мануалу однофазного інвертора. В мене після 7777 в basic settings все активне. Дивно. может замерз но ваш совет попробовать через приложение помог 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2 часа назад, mib сказал: магия через соларман получилось поставить Grid Mode VDE4105. завтра посмотрю помогло или нет, но правда сегодня буквально 10 раз уже отключал сеть, потеплело и фазы более менее подравнялись что то начал пикать ошибками вернул взад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 11 часов назад, МакДо сказал: Бо то скрін з мануалу однофазного інвертора. В мене після 7777 в basic settings все активне. Дивно. В мене так само. 9 часов назад, mib сказал: что то начал пикать ошибками вернул взад Пора звертатись в саппорт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого (змінено) 9 часов назад, mib сказал: что то начал пикать ошибками вернул взад пане, я правильно зрозумів, що ви змінили критичний режим роботи високовольтної частини інвертора, тому що якийсь профессор (не відносно пана professori а взагалі) із інтернету написав, що можливо це поможе із вашими питаннями? Змінено 27 лютого користувачем newbee2020 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого (змінено) 11 минут назад, Vikctor сказал: Пора звертатись в саппорт. Здорово, якщо саппорт допоможе, але скоріше ні. Від міжфазного перекосу реально тільки стаби допомогають. Змінено 27 лютого користувачем yurriy 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Только что, yurriy сказал: Здорово, якщо саппорт допоможе, але скоріше ні. Від міжфазного перекосу реально тільки стаби допомогають. а ще можна підгрузити інші плечі навантаженням і стане краще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Только что, newbee2020 сказал: а ще можна підгрузити інші плечі навантаженням і стане краще. Це якщо проблема з нейтраллю. А якщо не вистачає перерізу дротів на стовпах, то не допоможе. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 30 минут назад, yurriy сказал: Це якщо проблема з нейтраллю. А якщо не вистачає перерізу дротів на стовпах, то не допоможе. не зовсім зрозумів. у нейтралі ж такий самий переріз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 8 минут назад, newbee2020 сказал: не зовсім зрозумів. у нейтралі ж такий самий переріз Так, але коли на шляху від трансформатора, або прямо на трансформаторі, стався поганий контакт на дроті нейтралі (відпустився гвинт на автоматі як варіант), то несиметричність навантаження призводить до досить великих перекосів напруги по фазам. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 4 минуты назад, yurriy сказал: стався поганий контакт на дроті нейтралі (відпустився гвинт на автоматі як варіант), то несиметричність навантаження призводить до досить великих перекосів напруги по фазам. +++ На выходные как раз такое случилось... Я уже писал тут несколько месяцев назад, что периодически рубит сеть "зубры", и все собирался позвать знакомого чтобы он поубирал их. В воскресенье свет пропал от слова совсем, инвертор в ошибку ушел и никак не хотел запускаться, + выбило входной автомат на щитке, и обратно не включался. Приехали из облэнерго, ковырялись, ничего не могли найти, автомат как то врубили, и случайно увидели что один провод висит на соплях и искрит. Потом в поддержку позвонил, они сказали снять нижнюю панель на инверторе и включить автомат, который тоже выбило... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 13 часов назад, МакДо сказал: Свежее ПО подъехало. C04D. Из видного на первый взгляд добавили MPPT Multiscan для тех у кого есть затенения панелей. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 12 годин тому, mib сказав: что то начал пикать ошибками вернул взад Це нормально. Він спочатку викидає F13 а з часом вона зникає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2 часа назад, newbee2020 сказал: пане, я правильно зрозумів, що ви змінили критичний режим роботи високовольтної частини інвертора, тому що якийсь профессор (не відносно пана professori а взагалі) із інтернету написав, що можливо це поможе із вашими питаннями? VDE4105 - это немецкий стандарт качества э/э на который Украина уже несколько лет пытается перейти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 19 хвилин тому, professori сказав: Свежее ПО подъехало. C04D. Из видного на первый взгляд добавили MPPT Multiscan для тех у кого есть затенения панелей. Не впевнений, що multiscan'у не було раніше. На скріні - тінь від опори падає на кілька панелей приблизно до 12:00. То не мультіскан нарізає зуби до обіду? Поле 6кВт (14х435вт) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2 часа назад, Vikctor сказал: Пора звертатись в саппорт. После того как вернул он пикать перестал Но сеть не включал, написал в поддержку Они наудивление не спали зашли посмотрели говорят все ОК чего ты от него хочешь Я говорю он же сеть отключил и в этот момент она начала появляться/пропадать хотя перекоса в это время не было просто везде низкое +- 200 вольт по всем фазам Сейчас работает генерит в сеть но и перекоса нет Магия 2 часа назад, newbee2020 сказал: пане, я правильно зрозумів, що ви змінили критичний режим роботи високовольтної частини інвертора, тому що якийсь профессор (не відносно пана professori а взагалі) із інтернету написав, що можливо це поможе із вашими питаннями? Ага но я после того как это пару дней назад посоветовали погуглил что это, поддержка вообще сказала что в моем случае это одно и тоже 2 часа назад, yurriy сказал: Це якщо проблема з нейтраллю. А якщо не вистачає перерізу дротів на стовпах, то не допоможе. Скорее у меня проблема до трансформатора на высоковольтной, у меня два подключения от разных трансформаторов но они на одной высоковольтной в итоге и там и там эта фаза севшая 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2 часа назад, yurriy сказал: Здорово, якщо саппорт допоможе, але скоріше ні. Від міжфазного перекосу реально тільки стаби допомогають. Да им так же как и вам китайцы ответили, но меня смущает что должен держать 20% а у меня отключает на 15% мне бы эти 5% помогли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2 часа назад, yurriy сказал: Так, але коли на шляху від трансформатора, або прямо на трансформаторі, стався поганий контакт на дроті нейтралі (відпустився гвинт на автоматі як варіант), то несиметричність навантаження призводить до досить великих перекосів напруги по фазам. в мене нема проблем з контактами, але перекос присутній. думаю через перегруз трансформатора і трохи інший характер нагрузки від інвертора, ніж від умовного ТЕНу. але хз, не спец. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого @МакДов мене отак виглядає затінення вранці одного стрінга, різниця десь 1кВт становить в цей час Цікаво чи може цей мультіскан тут допомогти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 11 хвилин тому, razzil сказав: @МакДов мене отак виглядає затінення вранці одного стрінга, різниця десь 1кВт становить в цей час Цікаво чи може цей мультіскан тут допомогти Можна було б дізнатися за можливості відключити мультискан для порівняння))) А так то: а може то він вже працює і без нього було б гірше?)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Ганяю Сансинк/Дею на перенапрузі по сонцю. 500 В. по інструкції, казали при 520 піде в аварію. Хапав максимум 527,5 Вольт без аварії при недавніх морозах. Чи знає хтось при якій фактичній напрузі він піде в аварію по перенапрузі сонця /ДЦ шини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 10 часов назад, porterlv сказал: Ганяю Сансинк/Дею на перенапрузі по сонцю. 500 В. по інструкції, казали при 520 піде в аварію. Хапав максимум 527,5 Вольт без аварії при недавніх морозах. Чи знає хтось при якій фактичній напрузі він піде в аварію по перенапрузі сонця /ДЦ шини? можу взяти 600В джерело і накрутити спробувати, але який практичний сенс у цьому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз