Vikctor Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 17 часов назад, k-master сказал: Ну зникнення фази це аварія, але ж він повинен на акумулятор переходити у цьому випадку. Та я не заперечую, що перехід на автономний режим у такому випадку логічний. Але в мене саме так - зовнішне РКН відрубає будь-яку фазу і інвертор вирубає все живлення по всіх фазах на 30 сек. Те саме, але стосовно всіх трьох фаз - інвертор чудово переходить в автономний режим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 18 минут назад, Vikctor сказал: відрубає будь-яку фазу і інвертор вирубає все живлення по всіх фазах на 30 сек а потом включает ? где то я что то такое читал что есть два режима перехода на резерв первый моментальный и второй через 30 секунд, но в каком это пункте настроек вспомнить не могу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 9 минут назад, mib сказал: а потом включает ? где то я что то такое читал что есть два режима перехода на резерв первый моментальный и второй через 30 секунд, но в каком это пункте настроек вспомнить не могу Потім вмикає. Якщо погана фаза все ще за запрограмованими в РКН межами, то знов вимикає. Найрозумніше в такий період вирубити головний автомат розподільчих щитів й тоді система перейде в автономний режим. Але на жаль це трапляється виключно в період нічного тарифу, коли мені потрібно нагріти бойлер, зарядити автівку чи працює опалення будинку і відповідно бажано не сидіти на акб. Таке було може рази 3-4 за всю зиму, але все одно неприємно. Те про що ви пишете не про мій випадок, бо перехід в автономний режим відбувається міттево. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня что то вот прогноз запах солнечными днями, понятно что еще рановато но на лето нужно менять стратегию и по тайм оф юс тут более менее понятно поставлю 50% круглосуточно но вот солнце будет наливать с 6 утра и до 8ми вечера 100% в батарею какие вообще оптимальные настройки при наличии ЗТ кто что думает и как делает по этому поводу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 10 часов назад, mib сказал: какие вообще оптимальные настройки при наличии ЗТ кто что думает и как делает по этому поводу? Х.з., які оптимальні, я отак налаштував, далі подивимось. ЗТ немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 4 хвилини тому, 90BCO сказав: Х.з., які оптимальні, я отак налаштував, далі подивимось. ЗТ немає. Може влітку не потрібно заряджати АКБ від мережі вночі? А навпаки, розряджати заряджену вдень. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 5 минут назад, МакДо сказал: Може влітку не потрібно заряджати АКБ від мережі вночі? А навпаки, розряджати заряджену вдень. Згоден. Ось, електроопалення скоро вимкнемо, тоді знову щось переналаштую...🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 10 минут назад, 90BCO сказал: Х.з., які оптимальні, я отак налаштував, далі подивимось. ЗТ немає. Якщо немає ЗТ і батареї вистачає на темний час доби, то вимкніть ввідний автомат. Це найкраще налаштування . Я саме так і зробив, вже 2-й тиждень на автономці з батареєю в 12 кВт*год. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 1 минуту назад, yurriy сказал: Якщо немає ЗТ і батареї вистачає на темний час доби, то вимкніть ввідний автомат. Це найкраще налаштування . Я саме так і зробив, вже 2-й тиждень на автономці з батареєю в 12 кВт*год. Не сперечаюсь. В мене АКБ 36 кВт*год, але ел.опалення - 6кВт + машину заряджаю після 23:00... Тож, ще працюю над сценарієм 🙄 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 1 година тому, МакДо сказав: Може влітку не потрібно заряджати АКБ від мережі вночі? А навпаки, розряджати заряджену вдень. Ну найгірше шо може статися це похмурий день + блекаут. І тут вже кожен сам вирішує який мінімум тримати в батареї вночі. Я зменшив нічий рівень до 70% але і до них батарея розрядитися не встигає за час між зникненням сонця і початком дії нічного тарифу. Заряд машини та нагрів бойлера планую так і залишити на ніч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 3 минуты назад, razzil сказал: Ну найгірше шо може статися це похмурий день + блекаут... Коли читаю ТГ, а там чергове сповіщення: "Швидкісна ціль на Дніпро...", то думаєш - може нехай ті срані АКБ будуть завжди 100% ?! Як вважаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 20 минут назад, 90BCO сказал: Коли читаю ТГ, а там чергове сповіщення: "Швидкісна ціль на Дніпро...", то думаєш - може нехай ті срані АКБ будуть завжди 100% ?! Як вважаєте? Коли є сонце - пофіг. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня (змінено) 23 хвилини тому, 90BCO сказав: Коли читаю ТГ, а там чергове сповіщення: "Швидкісна ціль на Дніпро...", то думаєш - може нехай ті срані АКБ будуть завжди 100% ?! Як вважаєте? В разі великого (доба і більше) блекауту постійно заряджена до 100% батарея лиш трохи відтермінує проблему)) Думаю батареї має вистачати щоб дожити до наступного світлового дня, ну і мати якийсь резерв типу генератора про всяк випадок. Змінено 6 березня користувачем razzil 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 21 час назад, mib сказал: второй через 30 секунд Advanced Function - Low Power Mode<Low Batt 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 3 минуты назад, professori сказал: Advanced Function - Low Power Mode<Low Batt А можете пояснити, що відбуватиметься в цьому режимі ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 38 хвилин тому, professori сказав: Advanced Function - Low Power Mode<Low Batt Будь ласка, вказуйте, що ви транслюєте налаштування меню однофазного інвертора. У 3ф меню відрізняється. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 5 часов назад, 90BCO сказал: А можете пояснити, що відбуватиметься в цьому режимі ? Deye будет потреблять меньше, т.к. будут отключены некоторые контуры. И в момент отключения э/э лоад тоже обесточится, но в течении 30-60 сек восстановит свою работу от аккума. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 20 годин тому, mib сказав: какие вообще оптимальные настройки при наличии ЗТ кто что думает и как делает по этому поводу? При наявності ЗТ у тому вигляді котрий є зараз та з врахуванням реалій сьогодення найкращі налаштування це мати завжди заряджену батарею. І при наявності мережі її заряджати, навіть якщо зараз ніч, а по прогнозу сонце. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 5 часов назад, МакДо сказал: Будь ласка, вказуйте, що ви транслюєте налаштування меню однофазного інвертора. У 3ф меню відрізняється. Да, однофазная. А в 3-х фазной этого пункта нет? В 3-х фазной уже и Multi point MPPT появился в свежей версии ПО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 5 годин тому, 90BCO сказав: А можете пояснити, що відбуватиметься в цьому режимі ? Вимикається перетворювач DC-AC котрий споживає десь 20 Вт. Ну й як наслідок - при зникненні мережі бекап не працює, а запускається з затримкою, Якщо є наприклад комп'ютер то йому треба окрема упска. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 9 хвилин тому, professori сказав: Да, однофазная. А в 3-х фазной этого пункта нет? В 3-х фазной уже и Multi point MPPT появился в свежей версии ПО. Пропоную вам порівняти мануали 1ф та 3ф низьковольтних на офіційному сайті. Щодо Multipoint, то пан volomoto раніше писав, що на 3ф воно є і по замовчуванню активоване, хоч його в меню і немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 20 хвилин тому, professori сказав: А в 3-х фазной этого пункта нет? Схоже що є, але трішки по іншому називається 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня А може таке бути, що час перемикання з гріда на батарею зростає, якщо грід зникає в той момент, коли інвертор в нього віддає велику потужність, більше 0.5 номіналу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 53 минуты назад, razzil сказал: А може таке бути, що час перемикання з гріда на батарею зростає, якщо грід зникає в той момент, коли інвертор в нього віддає велику потужність, більше 0.5 номіналу? може бути довше якщо зникає не перший раз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня Підкажіть чи є в Деє дистанційний доступ до всіх налаштувань інвертора? В друга якось підозріло працює його дея, тож хочу спробувати розібратись в його налаштуваннях так щоб віддаленно під'єднатись... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз