Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

17 часов назад, k-master сказал:

Ну зникнення фази це аварія, але ж він повинен на акумулятор переходити у цьому випадку.

Та я не заперечую, що перехід на автономний режим у такому випадку логічний. Але в мене саме так - зовнішне РКН відрубає будь-яку фазу і інвертор вирубає все живлення по всіх фазах на 30 сек. Те саме, але стосовно всіх трьох фаз - інвертор чудово переходить в автономний режим.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, Vikctor сказал:

відрубає будь-яку фазу і інвертор вирубає все живлення по всіх фазах на 30 сек

а потом включает ?

где то я что то такое читал что есть два режима перехода на резерв первый моментальный и второй через 30 секунд, но в каком это пункте настроек вспомнить не могу

Посилання на коментар

9 минут назад, mib сказал:

а потом включает ?

где то я что то такое читал что есть два режима перехода на резерв первый моментальный и второй через 30 секунд, но в каком это пункте настроек вспомнить не могу

Потім вмикає. Якщо погана фаза все ще за запрограмованими в РКН межами, то знов вимикає. Найрозумніше в такий період вирубити головний автомат розподільчих щитів й тоді система перейде в автономний режим. Але на жаль це трапляється виключно в період нічного тарифу, коли мені потрібно нагріти бойлер, зарядити автівку чи працює опалення будинку і відповідно бажано не сидіти на акб. Таке було може рази 3-4 за всю зиму, але все одно неприємно.

Те про що ви пишете не про мій випадок, бо перехід в автономний режим відбувається міттево.

• Лайк 1
Посилання на коментар

что то вот прогноз запах солнечными днями, понятно что еще рановато но на лето нужно менять стратегию и по тайм оф юс

тут более менее понятно поставлю 50% круглосуточно

но вот солнце будет наливать с 6 утра и до 8ми вечера 100% в батарею 

какие вообще оптимальные настройки при наличии ЗТ кто что думает и как делает по этому поводу?

Посилання на коментар

10 часов назад, mib сказал:

какие вообще оптимальные настройки при наличии ЗТ кто что думает и как делает по этому поводу?

Х.з., які оптимальні, я отак налаштував, далі подивимось.

ЗТ немає.

image.png.00b9b59cb20920c3a8cc33e117826e98.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, 90BCO сказав:

ЗТ немає.

image.png.00b9b59cb20920c3a8cc33e117826e98.png

Може влітку не потрібно заряджати АКБ від мережі вночі? А навпаки, розряджати заряджену вдень.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, МакДо сказал:

Може влітку не потрібно заряджати АКБ від мережі вночі? А навпаки, розряджати заряджену вдень.

Згоден. Ось, електроопалення скоро вимкнемо, тоді знову щось переналаштую...🤷‍♂️

Посилання на коментар

10 минут назад, 90BCO сказал:

ЗТ немає.

Якщо немає ЗТ і батареї вистачає на темний час доби, то вимкніть ввідний автомат. Це найкраще налаштування . Я саме так і зробив, вже 2-й тиждень на автономці з батареєю в 12 кВт*год. 

• Лайк 5
Посилання на коментар

1 минуту назад, yurriy сказал:

Якщо немає ЗТ і батареї вистачає на темний час доби, то вимкніть ввідний автомат. Це найкраще налаштування . Я саме так і зробив, вже 2-й тиждень на автономці з батареєю в 12 кВт*год. 

Не сперечаюсь.

В мене АКБ 36 кВт*год, але ел.опалення - 6кВт + машину заряджаю після 23:00...

Тож, ще працюю над сценарієм 🙄

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, МакДо сказав:

Ну найгірше шо може статися це похмурий день + блекаут. І тут вже кожен сам вирішує який мінімум тримати в батареї вночі.
Я зменшив нічий рівень до 70% але і до них батарея розрядитися не встигає за час між зникненням сонця і початком дії нічного тарифу.
Заряд машини та нагрів бойлера планую так і залишити на ніч.

Посилання на коментар

3 минуты назад, razzil сказал:

Ну найгірше шо може статися це похмурий день + блекаут...

Коли читаю ТГ, а там чергове сповіщення: "Швидкісна ціль на Дніпро...", то думаєш -  може нехай ті срані АКБ будуть завжди 100% ?!

Як вважаєте?

Посилання на коментар

20 минут назад, 90BCO сказал:

Коли читаю ТГ, а там чергове сповіщення: "Швидкісна ціль на Дніпро...", то думаєш -  може нехай ті срані АКБ будуть завжди 100% ?!

Як вважаєте?

Коли є сонце - пофіг.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, 90BCO сказав:

Як вважаєте?

В разі великого (доба і більше) блекауту постійно заряджена до 100% батарея лиш трохи відтермінує проблему)) Думаю батареї має вистачати щоб дожити до наступного світлового дня, ну і мати якийсь резерв типу генератора про всяк випадок.

Змінено користувачем razzil
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, professori сказал:

Advanced Function - Low Power Mode<Low Batt

А можете пояснити, що відбуватиметься в цьому режимі ?

Посилання на коментар

38 хвилин тому, professori сказав:

Advanced Function - Low Power Mode<Low Batt

Будь ласка, вказуйте, що ви транслюєте налаштування меню однофазного інвертора. У 3ф меню відрізняється.

Посилання на коментар

5 часов назад, 90BCO сказал:

Deye будет потреблять меньше, т.к. будут отключены некоторые контуры. И в момент отключения э/э лоад тоже обесточится, но в течении 30-60 сек восстановит свою работу от аккума.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 годин тому, mib сказав:

При наявності ЗТ у тому вигляді котрий є зараз та з врахуванням реалій сьогодення найкращі налаштування це мати завжди заряджену батарею. І при наявності мережі її заряджати, навіть якщо зараз ніч, а по прогнозу сонце. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 часов назад, МакДо сказал:

Будь ласка, вказуйте, що ви транслюєте налаштування меню однофазного інвертора. У 3ф меню відрізняється.

Да, однофазная. А в 3-х фазной этого пункта нет? В 3-х фазной уже и Multi point MPPT появился в свежей версии ПО.

Посилання на коментар

5 годин тому, 90BCO сказав:

Вимикається перетворювач DC-AC котрий споживає десь 20 Вт. Ну й як наслідок - при зникненні мережі бекап не працює, а запускається з затримкою, Якщо є наприклад комп'ютер то йому треба окрема упска.

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, professori сказав:

Да, однофазная. А в 3-х фазной этого пункта нет? В 3-х фазной уже и Multi point MPPT появился в свежей версии ПО.

Пропоную вам порівняти мануали 1ф та 3ф низьковольтних на офіційному сайті.

Щодо Multipoint, то пан volomoto раніше писав, що на 3ф воно є і по замовчуванню активоване, хоч його в меню і немає.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, professori сказав:

А в 3-х фазной этого пункта нет?

Схоже що є, але трішки по іншому називається :)

image.png.40c20f24be7812e2adf3850b62791993.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

А може таке бути, що час перемикання з гріда на батарею зростає, якщо грід зникає в той момент, коли інвертор в нього віддає велику потужність, більше 0.5 номіналу?

Посилання на коментар

53 минуты назад, razzil сказал:

А може таке бути, що час перемикання з гріда на батарею зростає, якщо грід зникає в той момент, коли інвертор в нього віддає велику потужність, більше 0.5 номіналу?

може бути довше якщо зникає не перший раз

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Підкажіть чи є в Деє дистанційний доступ до всіх налаштувань інвертора?

В друга якось підозріло працює його дея, тож хочу спробувати розібратись в його налаштуваннях так щоб віддаленно під'єднатись...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...