ЯД Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, Фрай сказав: Та все ж до теми, бачу як тут всі постійно щось міняють у налаштуваннях, а воно глючить чи не так працює і ці маніпуляції більш просунутих юзерів мене трохи бентежать, а раптом у мене щось не так працює? Бо мої батарейки мені занадто дорого обійшлися, звичайно, що хочу аби довше не турбували. У людей специфические требования и хотелки и они пытаются их сделать. А аккум просто лучше использовать хоть как то) у меня заряд до 100 каждый день, а ночью разряд (где-то то до 80) За 2 месяца 4 кВт из сети. Меня устраивает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 31 минуту назад, ЯД сказал: у меня заряд до 100 каждый день, а ночью разряд (где-то то до 80) За 2 месяца 4 кВт из сети. Меня устраивает Вы сильно с этим не усердствуйте, при наличии ЗТ должно быть хоть какое то потребление от сети @Фрайу меня зеленый тариф и я хочу батарею поставить как бы в режим хранения заряженной на 90% на случай если будут отключения, остальное время пока выработка больше чем потребления сеть выступает в качестве акб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, mib сказав: Вы сильно с этим не усердствуйте, при наличии ЗТ должно быть хоть какое то потребление от сети Ну там 1-2 кВт все равно с сети инвертор тянет. У меня там в доме сейчас потребление - минипк с ХА, роутер и сам инвертор) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз