Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, Фрай сказав:

Та все ж до теми, бачу як тут всі постійно щось міняють у налаштуваннях, а воно глючить чи не так працює і ці маніпуляції більш просунутих юзерів мене трохи бентежать, а раптом у мене щось не так працює?

Бо мої батарейки мені занадто дорого обійшлися, звичайно, що хочу аби довше не турбували. 

У людей специфические требования и хотелки и они пытаются их сделать.

А аккум просто лучше использовать хоть как то) 

у меня заряд до 100 каждый день, а ночью разряд (где-то то до 80) За 2 месяца 4 кВт из сети. Меня устраивает 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

31 минуту назад, ЯД сказал:

у меня заряд до 100 каждый день, а ночью разряд (где-то то до 80) За 2 месяца 4 кВт из сети. Меня устраивает 

Вы сильно с этим не усердствуйте, при наличии ЗТ должно быть хоть какое то потребление от сети

@Фрайу меня зеленый тариф и я хочу батарею поставить как бы в режим хранения заряженной на 90% на случай если будут отключения, остальное время пока выработка больше чем потребления сеть выступает в качестве акб

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, mib сказав:

Вы сильно с этим не усердствуйте, при наличии ЗТ должно быть хоть какое то потребление от сети

Ну там 1-2 кВт все равно с сети инвертор тянет.

У меня там в доме сейчас потребление - минипк с ХА, роутер и сам инвертор)

• Лайк 2
Посилання на коментар

19.06.2025 в 18:50, mib сказав:

в режим хранения заряженной на 90% на случай если будут отключения

Вибачте, а вам не здається, що у випадку відключень мережі ваше поле панелей за годину-півтори задує АКБ з 10% до 100%?

Взимку такий підхід ще розумію, але зараз - хз.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 година тому, МакДо сказав:

у випадку відключень мережі ваше поле панелей за годину-півтори задує АКБ з 10% до 100%?

І чим це погано чи шкідливо?

«Задує» і заряд вимкнеться, панель замовкне.

Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Вибачте, а вам не здається, що у випадку відключень мережі ваше поле панелей за годину-півтори задує АКБ з 10% до 100%?

Взимку такий підхід ще розумію, але зараз - хз.

У нас пока только плановые отключения на ремонт, на час/два

Но надо наверно до 80% опустить, но больше по той причине что пока у меня акб на малом напряжении догоняет до 100% хотя и пишет что 90% правда после включения режима флоат на бмс еще не проверял

А зимой я наоборот когда нет отключений разряжаю днем до 30% ночью заряжаю до 100%

Если вы про то что во время отключений солнце пропадет, так как некуда сливать будет то это не так много у меня акб 16 квт*ч

Посилання на коментар

15 минут назад, Фрай сказал:

По ЗТ будет не до продажа :-)

А если акб держать полуразряженным то солнце уйдет в акб, а при появлении сети в нее сольется

• Лайк 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, Фрай сказав:

Нічого поганого тут немає. Заряд вимкнеться так само як і в мене. Мав на увазі використовувати АКБ як буфер для продажу, що я і роблю, задаючи в ToU 50%. В сонячні дні надлишкова генерація задуває АКБ до 100%, а при настанні хмар чи вечора, АКБ продається до 50%

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, МакДо сказал:

Нічого поганого тут немає. Заряд вимкнеться так само як і в мене. Мав на увазі використовувати АКБ як буфер для продажу, що я і роблю, задаючи в ToU 50%. В сонячні дні надлишкова генерація задуває АКБ до 100%, а при настанні хмар чи вечора, АКБ продається до 50%

Но у вас же и панелей больше чем инвертор может продавать в моменте и акб вдвое больше моего, тоесть около 500-700 квт*ч вы таким образом в месяц выигрываете

В моем случае это поможет только в случае отключений, а с января таких совокупно было часов 10 в дневное время и панелей у меня 11,6 тоесть я могу все продать

Посилання на коментар

Зрозумів, то у вас забаганки по ЗТ, як би «рибку зʼїсти і на не сісти» ))

у мене такого нема то я й не переймаюся, мій термін окупності 100 років 😜

Посилання на коментар

9 минут назад, Фрай сказал:

у мене такого нема то я й не переймаюся, мій термін окупності 100 років 😜

Окупилось же уже при первом отключении после установки

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...