Sergey Tikhonov Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня Доброго вечара. Для чаго іменна гэта настройкі. Дзякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 9 минут назад, Sergey Tikhonov сказал: Доброго вечара. Для чаго іменна гэта настройкі. Дзякую У вас більше одного інвертору? Якщо так, то це налаштування для головного інвертору та залежних. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hitman1108 Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня Всім доброго вечора! Можливо порадите спосіб як моніторити перехід з основного на резервне джерело живлення через сповіщення на телефон? Дано: дбж 2квт 24в + акум гель (з апгрейдом на lifepo4 ближчим часом) Буде встановлений авр, і хотілось б бути сповіщеним про перехід на резерв, щоб не висадити зразу весь акум) Існують розумні wifi автомати в щиток? Чи можливо через ajax налаштувати такий моніторинг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 жовтня Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 39 минут назад, Hitman1108 сказал: Всім доброго вечора! Можливо порадите спосіб як моніторити перехід з основного на резервне джерело живлення через сповіщення на телефон? Дано: дбж 2квт 24в + акум гель (з апгрейдом на lifepo4 ближчим часом) Буде встановлений авр, і хотілось б бути сповіщеним про перехід на резерв, щоб не висадити зразу весь акум) Існують розумні wifi автомати в щиток? Чи можливо через ajax налаштувати такий моніторинг? Вы чуть не в ту тему написали, в deya которой посвящена эта тема есть уведомления в приложении А так я через телеграмм сообщаю всему селу, сделав телеграмм бот в хом ассистент Автомат wifi конечно есть их множество Но если у вас есть ajax то по идее он тоже умеет 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 жовтня Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 14 годин тому, Hitman1108 сказав: Всім доброго вечора! Можливо порадите спосіб як моніторити перехід з основного на резервне джерело живлення через сповіщення на телефон? Дано: дбж 2квт 24в + акум гель (з апгрейдом на lifepo4 ближчим часом) Буде встановлений авр, і хотілось б бути сповіщеним про перехід на резерв, щоб не висадити зразу весь акум) Існують розумні wifi автомати в щиток? Чи можливо через ajax налаштувати такий моніторинг? Если в инверторе нет такой темы, то в начале блэкаутов сделали сервис, который оповещал. Ставился на какую то дешёвую мобилу и на зарядку от основной сети. Если зарядка отрубалась мобилка отправляла месадж в месанджер. Только не помню названия ( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 жовтня Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 3 часа назад, ЯД сказал: Если в инверторе нет такой темы, то в начале блэкаутов сделали сервис, который оповещал. Ставился на какую то дешёвую мобилу и на зарядку от основной сети. Если зарядка отрубалась мобилка отправляла месадж в месанджер. Только не помню названия ( Свитлобот 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: В п'ятницю в 14:37 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:37 Добрий день Підкажіть, будь ласка, якщо інвертор Deye 6 кВт має максимальний струм заряду батарей 135А, чи може він видавати такий струм (або близький до нього) при роботі без сонячного поля? І друге питання, якщо хтось має досвід, з акумуляторами Felicity вони насправді добре дружать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В п'ятницю в 15:08 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:08 28 хвилин тому, Alvalk сказав: чи може він видавати такий струм (або близький до нього) при роботі без сонячного поля? Ні, бо він максимум може брати 6 кВт від мережі, а це з врахуванням втрат дасть десь 110А при напрузі батареї в 50В. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: В п'ятницю в 16:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:05 50 минут назад, volomoto сказал: Ні, бо він максимум може брати 6 кВт від мережі, а це з врахуванням втрат дасть десь 110А при напрузі батареї в 50В. Та навіть 100А буде непогано. Я й мав на увазі, чи зможе він заряджати струмом відповідно до своєї потужності? Бо мені, наприклад, розповідали про якісь дешеві китайські інвертори, де заряд максимум 100+ А, але від мережі, без сонячного поля може видати лише третину від номіналу. Тобто у Deye, як я розумію, таких проблем особливостей немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В п'ятницю в 16:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:17 11 хвилин тому, Alvalk сказав: Тобто у Deye, як я розумію, таких проблем особливостей немає? Єдина "особливість", що зі сторони мережі він обмежений своєю номінальною потужністю. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 06:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:26 В 10.10.2025 в 17:37, Alvalk сказал: І друге питання, якщо хтось має досвід, з акумуляторами Felicity вони насправді добре дружать? В мене дружать. Дея 12к + три Felicity по 250 Аh. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: учора в 07:40 Поділитись Опубліковано: учора в 07:40 Підкажіть будь ласка наскільки проблемна ситуація. Купив я гібридну Дею 6К з планами змонтувати її через місяць а до того без поспіху підібрати аккумулятор, а тут обстріл, ажіотах і тд. Я психонув і купив батарею яка же є і не дуже дорога. Але вже через кілька днів після покупки почав ще раз перечитувати параметри і мене насторожило що в характеристиках стоїть номінальна напруга 48В, а не 51,2 як в більшості. Я так розумію я купив 15S батарею. Вона нормально працюватиме з інвертором чи потрібно намагатися повернури поки не пізно і шукати саме 16S? Батарея така: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 08:58 Поділитись Опубліковано: учора в 08:58 1 година тому, Куркуль сказав: Я так розумію я купив 15S батарею. Вона нормально працюватиме з інвертором чи потрібно намагатися повернури поки не пізно і шукати саме 16S? Все показує на те, що там 15s, що сильно обмежує в майбутньому розширенні системи, тому вона й така дешева, бо ніхто такого не хоче. Краще шукати щось із 16s. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: учора в 09:17 Поділитись Опубліковано: учора в 09:17 Але 15s теж сумісні з deye? Проблеми розширення через те що таких баратей мало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 09:39 Поділитись Опубліковано: учора в 09:39 17 хвилин тому, Куркуль сказав: Але 15s теж сумісні з deye? Проблеми розширення через те що таких баратей мало? Так, таких батарей мало і якщо ви захочете додати ще одну, то вибір невеликий. Практично можна паралелити будь-які 16S між собою, навіть якщо вони від різних брендів і не комунікують між собою, але ви не можете включити паралельно 15s та 16s. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому А підкажіть на прикладі інветора SUN-12K-SG02 LP1-EU-AM3. Rated AC Output Active Power (W) - 12000 Max AC Output Active Power (W) - 13200 Max. DC Input Power (W) - 15600 Яку максимальну сумарну потужність панелей можна на нього накинути, щоб збирати все сонечко ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 20 хвилин тому, anabioz сказав: Яку максимальну сумарну потужність панелей можна на нього накинути, щоб збирати все сонечко Обмеження лише по Voc та Isc. В мене сумарно 20кВт: 6 на пд, 7+7 сх/зх. Більше отих ваших 15,6 він не візьме. Продати більше 12 по АС теж не вийде, особливо коли щось увімкнено на load. Наприклад, бойлер 1,5кВтг і інвертор зможе у порятувати 10,5кВтг 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, МакДо сказав: Обмеження лише по Voc та Isc. В мене сумарно 20кВт: 6 на пд, 7+7 сх/зх. Більше отих ваших 15,6 він не візьме. Продати більше 12 по АС теж не вийде, особливо коли щось увімкнено на load. Наприклад, бойлер 1,5кВтг і інвертор зможе у порятувати 10,5кВтг Мене цікавить тільки сонце в данному випадку, щоб не ставити зайві панелі. Умовно кажучи, якщо панелей буде на 16квт, то він буде постійно брати цю потужність і заганяти у акумулятор(видавати на споживача)? Не буде так, що панелі дають 15,6, а він через деякий час почне брати не більше 12 з них через те, що ця величина пікова? Змінено 20 годин тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 35 минут назад, anabioz сказал: Не буде так, що панелі дають 15,6, а він через деякий час почне брати не більше 12 з них через те, що ця величина пікова? Будет когда акб станет 100% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 41 хвилину тому, anabioz сказав: Мене цікавить тільки сонце в данному випадку, щоб не ставити зайві панелі. Умовно кажучи, якщо панелей буде на 16квт, то він буде постійно брати цю потужність і заганяти у акумулятор(видавати на споживача)? Якщо буде відповідне споживання або місце в АКБ. Якщо АКБ 100%, як написав вище mib, а споживання будинку 200вт, то сонце даватиме 200вт, якщо не підключений експорт в мережу. Бо банально нікуди буде дівати ті кіловати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) Це зрозуміло, що якщо буде повна батарея, в мережу відавати не можу (кооператив) і нема споживання, то вхолосту панелькі висять (стоять). Я переживаю, чи не буде інвертор через якийсь час обмежувати свій максимум у 15,6квт зняття з панелей через свої алгоритми чи перегрів. Умовно кажучи, чи достатньо цього інвертора для 16кВт панелей чи взяти більший, щоб цей не працював на максимумі? Змінено 19 годин тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 минуты назад, anabioz сказал: Це зрозуміло, що якщо буде повна батарея, в мережу відавати не можу (кооператив) і нема споживання, то вхолосту панелькі висять (стоять). Я переживаю, чи не буде інвертор через якийсь час обмежувати свій максимум у 15,6квт зняття з панелей через свої алгоритми чи перегрів. Умовно кажучи, чи достатньо цього інвертора для 16кВт панелей чи взяти більший, щоб цей не працював на максимумі? Если нет ЗТ то зачем вам столько? И второй момент должен быть соответствующий акб по емкости не только из причин самой емкости но и для возможности в моменте принять те амперы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 8 часов назад, volomoto сказал: Все показує на те, що там 15s, що сильно обмежує в майбутньому розширенні системи, тому вона й така дешева, бо ніхто такого не хоче. Краще шукати щось із 16s. Наче пілонтеч та інші дайнеси теж 15s і не сказати що ніхто їх не купує. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, mib сказав: Если нет ЗТ то зачем вам столько? И второй момент должен быть соответствующий акб по емкости не только из причин самой емкости но и для возможности в моменте принять те амперы Панелі вже є на 16квт, з них буде навіс. АКБ є 50квт/год І інвертор є 12квт Колись може зможу або в кооперативі зробити на кшталт net metering, або коли дтек візьме на баланс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 минуты назад, anabioz сказал: Панелі вже є на 16квт, з них буде навіс. АКБ є 50квт/год І інвертор є 12квт Колись може зможу або в кооперативі зробити на кшталт net metering, або коли дтек візьме на баланс Тогда остается вопрос куда столько ээ девать летом у вас будет по +-100 квт*ч в день Но больше, это точно не меньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз