volomoto Опубліковано: 17 листопада Поділитись Опубліковано: 17 листопада 3 години тому, yakimon сказав: Чи може хтось підсказати? Нема якоїсь різниці, бо функціонально вони однакові. Єдино що SG05LP1-EU-SM2-P має більший робочий струм трекерів, але я не дуже розумію, кому потрібно підключати паралельно на один трекер два стрінги із 16А кожен. Можливо комусь треба, але це дуже специфічна ситуація. Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності, бо це найменша модель в лінійці 8-12 кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yakimon Опубліковано: В понеділок в 10:43 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:43 1 час назад, shneider_vova сказал: тож беріть той, що зможете У нас вони дорогі. А якщо все одно брати з за кордону та чекати то є смисл зрозуміти що я за такі гроши беру. Можна не розбираючись випадково купити інвертор на 120 В 60 Гц. Жартую звісно але така моя думка. 52 минуты назад, volomoto сказал: Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В понеділок в 14:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:26 14.11.2025 в 17:41, Alvalk сказав: та це зрозуміло, що неточні, але ж не настільки. От зараз два інвертори, навантаження майже однакове, а споживання інвертора відрізняється майже в 2 рази, і це постійно, картина не змінюється. В мене є підозра що китайці особливо не переймались за точність вимірювань. От іноді в мене за даними моніторінга інвертер споживає -108 Вт, іноді -80. Наприклад при відсутності мережі він показує споживання з мережі 12 Вт. Я думаю що там одне одному заважає і купа завад тому показання можуть змінюватись в залежності він режиму роботи та навантаження. Просто коли міряємо споживання в кілька квт то 20 то фігня, коли міряємо споживання інвертора то 20 Вт то багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 14:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:56 (змінено) 29 минут назад, k-master сказал: Просто коли міряємо споживання в кілька квт то 20 то фігня, коли міряємо споживання інвертора то 20 Вт то багато. От скільки наразі споживає інвертор (АКБ заряджено) ? Змінено В понеділок в 14:56 користувачем 90BCO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В понеділок в 15:13 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:13 9 хвилин тому, 90BCO сказав: З цієї картинки це неможливо сказати, бо вона оновлюється раз в 5хв і має якісь усереднені значення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 15:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:15 18 минут назад, 90BCO сказал: От скільки наразі споживає інвертор (АКБ заряджено) ? 140 ватт? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 15:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:19 3 минуты назад, DimaF сказал: 140 ватт? 5 минут назад, volomoto сказал: З цієї картинки це неможливо сказати, бо вона оновлюється раз в 5хв і має якісь усереднені значення. "Задача не имеет решений" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В понеділок в 15:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:25 5 хвилин тому, 90BCO сказав: Задача не Можна ще підійти до екрану інвертора 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 15:28 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:28 6 минут назад, 90BCO сказал: "Задача не имеет решений" (С) Ну если судить по картинкам из приложухи для смартфона, то мой 12 квт, потребляет от 50 до 130 ватт. Причем максимальное - летом, с охлаждением. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В понеділок в 15:33 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:33 36 хвилин тому, 90BCO сказав: От скільки наразі споживає інвертор (АКБ заряджено) ? Я не знаю, бо я дивлюсь скільки споживає інвертер з modbus регістра самого інвертора. І все що менше 0 то споживання інвертора + заряд батареї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 15:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:55 6 часов назад, shneider_vova сказал: думаю, нічим принциповим всі ці моделі не відрізняються, але ви чимось не тим займаєтеся - зараз ринок продавця, тож беріть той, що зможете. Певен, що 100% поставок батарей і інверторів розкуплені/заброньовані ще до виїзду з Китаю. Тож не час зараз перебирати харчами Що невже наразі все так як було в червні 2024? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: В понеділок в 16:50 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:50 51 хвилину тому, Vikctor сказав: Що невже наразі все так як було в червні 2024? знову. я встановив biom 15-шку 3 тижні тому, чекав після авансу 3 тижня поставку. так ось ті батареї, що їхали моєму інсталятору через тиждень після цього (з передплатою) - не віддали, вони залишилися в києві і пішли на більш пріоритетні поставки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В понеділок в 18:50 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:50 2 години тому, shneider_vova сказав: я встановив biom 15-шку Доречі, 15шка теж вже з АВ йде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: В понеділок в 20:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:48 1 годину тому, МакДо сказав: Доречі, 15шка теж вже з АВ йде? з автоматом. закрито кришкою, крутити болти лінь, тож без фото 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В понеділок в 21:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:16 26 хвилин тому, shneider_vova сказав: з автоматом. закрито кришкою, крутити болти лінь, тож без фото Цікаво, на скільки ампер та який форм-фактор АВ. Щось типу такого? Це 10кВтг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В середу в 14:47 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:47 Додав фотозвіт і деталі свого навісу в тему про СЕС - Але якщо є питання по функціоналу Деє, то краще обговорювати тут. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, DimaF сказав: А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. Для трифазного інвертора Deye 12 кВт існує обмеження по навантаженню на одну фазу. Основні правила розподілу навантаження: Максимальна потужність на одну фазу (тривалий режим): Інвертор може видавати до 4 кВт на одну фазу в тривалому режимі (номінальна потужність 12 кВт ділиться порівну на 3 фази). Це приблизно 17-18 Ампер при напрузі 230В. Максимальний перекіс (незбалансоване навантаження): Інвертор підтримує 100% незбалансований вихід. Він може видати до 6 кВт на одну фазу за умови, що сумарне навантаження на всі три фази не перевищує загальну номінальну потужність 12 кВт. (С)ШІ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, anabioz сказал: Для трифазного інвертора Deye 12 кВт існує обмеження по навантаженню на одну фазу. Т.е. это нормально у меня!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 хвилини тому, DimaF сказав: А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. Розвантажте фази порівну, збалансуйте і буде Вам щастя ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DimaF сказав: Т.е. это нормально у меня!? Включення насосу може давати сильні піки, тож саме його краще підключити на окрему фазу, де нема потужних споживачів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 минут назад, anabioz сказал: Розвантажте фази порівну, збалансуйте і буде Вам щастя ) Зрозумив) Цитата Включення насосу може давати сильні піки, тож саме його краще підключити на окрему фазу, де нема потужних споживачів. Раньше такого не было, скорее всего насос на весну под замену пойдет, 9-й год Оптима. Змінено 1 година тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 хвилини тому, DimaF сказав: Зрозумив) Раньше такого не было, скорее всего насос на весну под замену пойдет, 9-й год Оптима. Може просто співпало, що було підключено щось енергомістке + стартанув насос. Я гадаю, що справа в нерівномірному навантаженні на всі фази і пікові навантаження співпадають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 15 минут назад, anabioz сказал: Може просто співпало, що було підключено щось енергомістке + стартанув насос. Я гадаю, що справа в нерівномірному навантаженні на всі фази і пікові навантаження співпадають. Может и так. В принципе вроде нагрузка по фазам распределена нормально, не дураки делали, но тогда инвертора еще не было. Понаблюдаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 час назад, DimaF сказал: дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. Це взагалі ні про що. В мене тягне опалення (3 квт), заряджається автівка, можна вмикати чайник, пралку і таке інше... Дивіться налаштування 🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз