volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, yakimon сказав: Чи може хтось підсказати? Нема якоїсь різниці, бо функціонально вони однакові. Єдино що SG05LP1-EU-SM2-P має більший робочий струм трекерів, але я не дуже розумію, кому потрібно підключати паралельно на один трекер два стрінги із 16А кожен. Можливо комусь треба, але це дуже специфічна ситуація. Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності, бо це найменша модель в лінійці 8-12 кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yakimon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, shneider_vova сказал: тож беріть той, що зможете У нас вони дорогі. А якщо все одно брати з за кордону та чекати то є смисл зрозуміти що я за такі гроши беру. Можна не розбираючись випадково купити інвертор на 120 В 60 Гц. Жартую звісно але така моя думка. 52 минуты назад, volomoto сказал: Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз