МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, k-master сказав: Вони оновлюють навіть якщо нема ні сонця ні мережі, а тільки батарейка? Бо хто знає коли вони вирішать це зробити. Оновлюють якщо інвертор увімкнений і є інтернет. На сонце, мережу - пофіг. Остання прошивка не перезавантажує інвертор, тому іноді треба заглядати, щоб перевірити 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому Зловив цікавий глюк чи то фічу 2ф гібрида Деє, до якого на Ген порт підключені мікроінвертори. Коли нема мережі, то гібрид керує потужність мікроінверторів шляхом зміни частоти і макс. значення можна задати в налаштуваннях: В мене зараз 50.5, хоча раніше було 52.5, але про це пізніше. Ситуація виглядає так, що частота залежить і від SoC, і від потужності навантаження, але ця залежність мені не є явною, просто кореляція чітко прослідковується: Буду далі досліджувати, бо дуже не хочеться втрачати генерацію під час відключень мережі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 4 минуты назад, volomoto сказал: Буду далі досліджувати... Обережно, бо китайці Вас викрадуть і будете в них за тарілку рису працювать 🙄 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз