smotesko Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 28 хвилин тому, МакДо сказав: В нього все влізе? У мене під трифазний лічильник – бокс e.plbox.400.500.175.3f.6m.tr E.Next. Там дуже багато місця, влізе що завгодно. Плюс в тому що дверка не пломбується, я можу її відкривати. Пломбується металева панель перед лічильником. Мінус в тому що я встановив його на сонячний бік, і влітку всередині дуже гаряче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 49 хвилин тому, МакДо сказав: старий щиток, в якому ніфіга не видно через віконечко Полірніть пастою, там пару хвилин і буде як новеньке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 5 хвилин тому, normal сказав: Полірніть пастою, там пару хвилин і буде як новеньке Не через це. Темний бокс, маленьке віконечко збоку. Який би лічильник не стояв, треба заглядати збоку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 снег все уже почистили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 1 година тому, МакДо сказав: Колеги, чекаю на приїзд монтажної бригади для заміни лічильна на GAMA 3ф з модемом. Боюсь, що вони приїдуть і почнуть монтаж в мій старий щиток, в якому ніфіга не видно через віконечко. Думаю на всяк випадок взяти собі NIK DOT.3. Скажіть, хто вже мав досвід, чи ок цей щиток? В нього все влізе? А навіщо дивитись на ті показники коли є модем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 2 хвилини тому, nosatiy сказав: снег все уже почистили? Зараз дощ миє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 Тільки що, k-master сказав: А навіщо дивитись на ті показники коли є модем? А це гарне питання. Я зможу дивитися в реальному часі показники онлайн? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 Тільки що, МакДо сказав: А це гарне питання. Я зможу дивитися в реальному часі показники онлайн? Ні, але у дтека вони будуть. Якщо цікавить виробництво/споживання то всеодно той лічильник не допоможе бо він не показує скільки спожито від інвертора. Влітку вдень придбано 4 кВтгод наприклад, продано 20. Питання - скільки спожив будинок? Щоб на це питання відповісти треба на вихід бекапа лічильник вішати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 6 хвилин тому, k-master сказав: Ні, але у дтека вони будуть. Якщо цікавить виробництво/споживання то всеодно той лічильник не допоможе бо він не показує скільки спожито від інвертора. Влітку вдень придбано 4 кВтгод наприклад, продано 20. Питання - скільки спожив будинок? Щоб на це питання відповісти треба на вихід бекапа лічильник вішати. Мені то треба, щоб не перескочити 2000кВт під час дії тарифу на е/о. Але якщо навіть кнопкою не можна перейти в 1.8.1/1.8.2, то сам інвертор показує +- те саме споживання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 2 хвилини тому, МакДо сказав: Мені то треба, щоб не перескочити 2000кВт під час дії тарифу на е/о. Але якщо навіть кнопкою не можна перейти в 1.8.1/1.8.2, то сам інвертор показує +- те саме споживання. Кнопки там точно не існує, там просто по колу все показують. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 5 часов назад, МакДо сказал: Мені то треба, щоб не перескочити 2000кВт під час дії тарифу на е/о. Але якщо навіть кнопкою не можна перейти в 1.8.1/1.8.2, то сам інвертор показує +- те саме споживання. У меня весь дом истыкан счетчиками, в планах нечто такое добавить на грид a.aliexpress.com/_EIwN205 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 7 годин тому, mib сказав: У меня весь дом истыкан счетчиками, в планах нечто такое добавить на грид a.aliexpress.com/_EIwN205 Дякую, та в мене все господарство, окрім, поки що, приводу відкатних воріт, зчитується СТшками інвертора. І я так само, в застосунку, можу бачити придбані кіловати. Ті самі яйця, лише в профіль))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 16 годин тому, МакДо сказав: Думаю на всяк випадок взяти собі NIK DOT.3. Ми такі в СТ ставимо. В ньому набагато більше місця ніж dot3. amperok.com.ua/korobka_pid_tryfaznyj_lichylnyk_kde-u_udarostijka_synja_glyboka 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 6 хвилин тому, Dmode сказав: Ми такі в СТ ставимо. В ньому набагато більше місця ніж dot3. amperok.com.ua/korobka_pid_tryfaznyj_lichylnyk_kde-u_udarostijka_synja_glyboka Дякую. Прозорий пластик з часом не тьмяніє від УФ? Бо зустрічав таких багато на опорах. Пластик вже жовтий, ледь що видно в середині. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 хвилини тому, МакДо сказав: Прозорий пластик з часом не тьмяніє від УФ З часом тьмяніє як і будь-який інший прозорий пластик в інших боксах. Але на відміну від інших, в цих моделях можна придбати кришку окремо. Виробник український. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 Сьогодні в Тік тоці почув від інсталятора фразу: підвищили вартість кіловату у ЗТ. Це правда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 1 година тому, МакДо сказав: Сьогодні в Тік тоці почув від інсталятора фразу: підвищили вартість кіловату у ЗТ. Це правда? www.nerc.gov.ua/acts/pro-vstanovlennya-zelenih-tarifiv-na-elektrichnu-energiyu-viroblenu-generuyuchimi-ustanovkami-privatnih-domogospodarstv-10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 26 хвилин тому, yur43 сказав: www.nerc.gov.ua/acts/pro-vstanovlennya-zelenih-tarifiv-na-elektrichnu-energiyu-viroblenu-generuyuchimi-ustanovkami-privatnih-domogospodarstv-10 То я звідти скрін і зробив. Просто не знаю, скільки коштував кВт до 24.09 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 В 12.06.2024 в 10:18, shneider_vova сказал: re.jrc.ec.europa.eu/pvg_tools/en/ пограйтеся тут. введіть свої дані по точці та азімуту, міняйте кут нахилу і дивіться результат -як сумарний за рік, так і в зимні місяці. Зміг дізнатись розрахункові дані тільки для східно-південного скату. Але зробити те саме для західно-північного скату (азимут 295) цей сайт не дає, бо значення азимуту тут можуть бути від -180 до +180 і чому відповідає 295 не знаю. Дані взяв з компасу в телефоні, притиснувши його до зовнішньой стіни. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Зміг дізнатись розрахункові дані тільки для східно-південного скату. Але зробити те саме для західно-північного скату (азимут 295) цей сайт не дає, бо значення азимуту тут можуть бути від -180 до +180 і чому відповідає 295 не знаю. Дані взяв з компасу в телефоні, притиснувши його до зовнішньой стіни. На деяких сервісах можна ставити 0-360. Я так само зустрічав сервіси -180 +180, але Гугл, ні мої спогади зі шкільної географії не дали мені правильно перетвори 280 у -80 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 16 минут назад, Vikctor сказал: Зміг дізнатись розрахункові дані тільки для східно-південного скату. Але зробити те саме для західно-північного скату (азимут 295) цей сайт не дає, бо значення азимуту тут можуть бути від -180 до +180 і чому відповідає 295 не знаю. Дані взяв з компасу в телефоні, притиснувши його до зовнішньой стіни. Север это ноль, если спиной стоите на север то справа у вас 0 -180 а слева 0 180 восток это 90 запад -90 -65 получается ваши 295 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 48 минут назад, mib сказал: -65 получается ваши 295 Якщо ви не помиляєтесь і 295 дійсно дорівнює -65, то якимось дивним чином західно-північний скат має прогнозовану річну генерацію - 4768кВтг: Тоді як східно-південний згенерує майже на 1000кВтг менше (3805кВтг), що якби дивно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2024 6 часов назад, Vikctor сказал: Тоді як східно-південний згенерує майже на 1000кВтг менше (3805кВтг), що якби дивно... А какой там у вас азимут? Меня больше другое удивляет, я уже писал у моего соседа два одинаковых поля на юг и север и до сентября они идут ноздря в ноздрю Увидел на скрине, так это практически восток и после 15-00 там обычно уже тень Я в тему по дее несколько месяцев назад кидал ссылку на расчет как ходит солнце, таи можно поиграться понять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 (змінено) 10 годин тому, mib сказав: Север это ноль, если спиной стоите на север то справа у вас 0 -180 а слева 0 180 восток это 90 запад -90 Навпаки. Там підказка є: -90° is East, 0° is South and 90° is West. По моїй локації видав досить сносний прогноз, трохи менший ніж фактичні дані. За винятком поточного місяця в якому сніг все зіпсув. Змінено 30 листопада 2024 користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 6 часов назад, Dmode сказал: Навпаки. Там підказка є: -90° is East, 0° is South and 90° is West. Я по солкасту ориентировался там 0 это север, но надо перепроверить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз