90BCO Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 минуты назад, Vikctor сказал: на 32тис замінив мастило в редукторі В мене вже 40тис, ще не міняв. Поділіться контактом пряморуких майстрів, плз! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 минут назад, 90BCO сказал: В мене вже 40тис, ще не міняв. Поділіться контактом пряморуких майстрів, плз! Загугліть Бош-сервіс на Передовій. Хоча підозрюю всі Бош-сервіси приблизно однакові. Вони не спеціалізуються на електричках, але там же примітивна процедура - зливна та заливна гайки та обладнання для зливу/заливу мастила як на будь-якій автівці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, Vikctor сказал: підозрюю всі Бош-сервіси приблизно однакові... ...усі автослюсарі приблизно однаково криворукі. Ну, добре, дякую. Я розраховував на "індпошив"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 минут назад, 90BCO сказал: ...усі автослюсарі приблизно однаково криворукі. Ну, добре, дякую. Я розраховував на "індпошив"... Я не записувався на індпошив. Просто подзвонив їм і запитав чи замінять вони мені мастило в редукторі. Сказали приїжджайте. Я не обирав автослюсаря і не брав після сервісу його контакти. Соромно сказати я навіть не запитував як його звати і який його сімейний стан, бо ніколи так не роблю. Кажу ж операція примітивна і з нею впорається навить дресирована мавпа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, 90BCO сказав: Поведінка зараз: заряджається від сонця малим струмом (2А на кожну з трьох АКБ). Вже 51,2 V... А що маєте в LI-BMS? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, 90BCO сказав: Хто підскаже: - сьогодні вночі АКБ розрядилась в "нуль" (48,0 V), трохи провтикав з опаленням і електромобілем 🙄. Наразі намагається заряджатись від сонця, а з мережі - ні. Як її заставити заряджатись від мережі ? Мова йде про Дея 12/3Ф. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Щось вже далеко назва теми не відповідає змісту..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, sanyas15 сказал: Щось вже далеко назва теми не відповідає змісту..... Ви праві, то я з ранку "вошел не в ту дверь" 🤨 Ну, нічого, модер підчистить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз