yur43 Опубліковано: 1 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 Листопад, сонця ще менше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 19 минут назад, yur43 сказал: Листопад, сонця ще менше. Сегодня нет такого тумана и выработка 450 вт, против вчерашних 200) Даже в облэнерго 50 ват даю)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 часа назад, DimaF сказал: Даже в облэнерго 50 ват даю)) Годівник. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 (змінено) Після того як панелі завалило снігом, до проноз став недосяжним. Змінено 1 грудня 2024 користувачем Dmode 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) почистив сніг, було сумарно 50w, стало 140w. Шар снігу 8см Змінено 12 грудня 2024 користувачем yur43 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентин Бандус Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 7 часов назад, yur43 сказал: почистив сніг, було сумарно 50w, стало 140w. Шар снігу 8см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 12 часов назад, Валентин Бандус сказал: прикольный мониторинг. Панельки оттаивают понемногу, сегодня хорошо нагенерит походу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 5 квт из 7 щас дает)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 панелі майже без снігу 8 кВт під снігом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 1 час назад, DimaF сказал: 5 квт из 7 щас дает)) А я батарею вночі до 100% зарядив і сонце подіти нема куди( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Только что, Vikctor сказал: і сонце подіти нема куди( У мене теж вже, світло рубанули, и в сеть ничого не їде....( Сонце світе, а 400 ватт на хату. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 3 хвилини тому, Vikctor сказав: А я батарею вночі до 100% зарядив і сонце подіти нема куди( така сама фігня, автоматизація планувала 70% нічного, щоб сонце вмістилось, я не повірив що сніг розтане на панелях і 100% надув 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 2 минуты назад, yur43 сказал: така сама фігня, автоматизація планувала 70% нічного, щоб сонце вмістилось, я не повірив що сніг розтане на панелях і 100% надув Та мене вчора у гілці по інверторам деє присоромили що я акб не до 100% заряджаю. Я переналаштував на ніч, щоб коміри відбалансувалися. За прогнозом сонце в нас завтра повинно було бути а не сьогодні... Трохи в мережу надув, але в мене поки що договору немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 52 минуты назад, yur43 сказал: така сама фігня, автоматизація планувала 70% нічного, щоб сонце вмістилось, я не повірив що сніг розтане на панелях і 100% надув в мене один скат вже майже повністю чистий. інший (східніше і притінений) в снігу лежить, 200 ват дає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 1 година тому, DimaF сказав: У мене теж вже, світло рубанули, и в сеть ничого не їде....( Сонце світе, а 400 ватт на хату. Увімкнути кондиціонер на опалення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 4 минуты назад, k-master сказал: Увімкнути кондиціонер на опалення? Навіщо?) Та и не подобаеться як вони гриють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Тільки що, DimaF сказав: Навіщо?) Та и не подобаеться як вони гриють. Так якщо є електроенергія на шару, то чому не погрітись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 (змінено) 9 минут назад, k-master сказал: Так якщо є електроенергія на шару, то чому не погрітись? Хіба що на єкстренний випадок. Аби воно як у Сибиру було, мороз та солнце, то да. А так один день, 50 гривень сєкономишь, и то не факт. Змінено 13 грудня 2024 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 1 годину тому, Vikctor сказав: А я батарею вночі до 100% зарядив і сонце подіти нема куди( Електричку не варіант зарядити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 15 минут назад, МакДо сказал: Електричку не варіант зарядити? Це ж потрібно щоб вона в цей час дома була, а вона на відміну мого будинкового акб має колеса) 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 А у меня все хуже, оказалось в это время года соседский дом часть крыши затеняет За день всего 8 кВт из 30 обещаных с 11,6 квт поля Хотя наблюдал же за крышей несколько лет, но блин вмегда смотрел с той части где не затеняет Там как раз старые панели висели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 10 минут назад, mib сказал: За день всего 8 кВт из 30 обещаных с 11,6 квт поля А хто обіцяв 30? Застосунок робить прогнози? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 3 минуты назад, Vikctor сказал: А хто обіцяв 30? Застосунок робить прогнози? Можно кстати там без хом ассист зарегистрироваться и просто смотреть прогноз у них на сайте, 2 поля можно добавить бесплатно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 12 минут назад, mib сказал: Можно кстати там без хом ассист зарегистрироваться и просто смотреть прогноз у них на сайте, 2 поля можно добавить бесплатно Який з цих? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 4 минуты назад, Vikctor сказал: Який з цих? Не уверен что у них есть приложение, а сайт вот www.solcast.com/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз