sat-prof Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Vikctor сказав: Якщо таке можлито, то я досі не зустрічав в жодному тематичному суспільстві того, кому б це вдалося адекватно зробити. Шкода, тоді не знаю як бути щоб не спалити інвертор? Батарея може максимум видати 100А - +- 2.3kw Інвертор SRNE спокійно потягне і 3100Вт там запобіжник по низькій 150А встановлений. Завжди не проконтролювати хто і що підключає до 220В. Приклад : Випадково включили бойлер + фен (забулися) або щось що споживає більше 100А по батареї. BMS відрубує напругу на виході. Інвертор з навантаженням не завершує правильно роботу. (що там транзистори по керуванні матимуть)? Зараз AGM, і такого статися не може. Напруга буде на виході батареї навіть при 3кВт. (просяде і собі вимкне інвертор вихід 220В на низькій напрузі на батареї). 4 години тому, ЯД сказав: Не надо так делать. Сравните напряжения лифера и кислотных а так же графики падения напряжения по нагрузке. У кислотных оно меньше - лифер будет на всю катушку пытаться их зарядить. Кроме того, 100А для лифера и кислоты - кислота просядит по напряжению очень сильно, быстро достигнет состояния "пусто" и будет тянуть лифер за собой на дно Я думав буде ефект великого конденсатора коли підключу AGM до lifepo4. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, sat-prof сказал: Я думав буде ефект великого конденсатора коли підключу AGM до lifepo4. Давненько его не смотрю так что чем закончился эксперемент не знаю, но он как раз эксперементировал свинец плюс лифер youtube.com/@user-aleksey1302?si=91SCqq4oXcC07XMw 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, ЯД сказав: 100А для лифера и кислоты - кислота просядит по напряжению очень сильно, быстро достигнет состояния "пусто" и будет тянуть лифер за собой на дно AGM буде просідати тільки коли є навантаження на ньому велике. А так, чому йому просідати? Все навантаження бере на себе LIFEPO4, а він відпочиває та чекає часу Х коли BMS вимкне батарею. Налаштування всі залишу як для AGM паралельно підключу ліфер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) А може хтось з присутніх авторитетно дати відповідь на тупе запитання - шкідливо (чи ні) користування косаркою чи ще якимось агрегатом з великим пусковим струмом? Так само цікавить як впливає на інвертор чи ліфепо зварювальний апарат (інверторний). Чим ризикуєш, наприклад, при потужності інвертора 5.6кВт? Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз