Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DIY збірка LiFePO4 батареї

Enot123h

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Vikctor сказав:

Якщо таке можлито, то я досі не зустрічав в жодному тематичному суспільстві того, кому б це вдалося адекватно зробити.

Шкода, тоді не знаю як бути щоб не спалити інвертор? Батарея може максимум видати 100А - +-  2.3kw

Інвертор SRNE спокійно потягне і 3100Вт там запобіжник по низькій 150А встановлений.

Завжди не проконтролювати хто і що підключає до 220В.
Приклад :
Випадково включили бойлер + фен (забулися) або щось що споживає більше 100А по батареї. BMS відрубує напругу на виході. Інвертор з навантаженням не завершує правильно роботу. (що там транзистори по керуванні матимуть)?

Зараз AGM, і такого статися не може. Напруга буде на виході батареї навіть при 3кВт. (просяде і собі вимкне інвертор вихід 220В на низькій напрузі на батареї).

4 години тому, ЯД сказав:

Не надо так делать. Сравните напряжения лифера и кислотных а так же графики падения напряжения по нагрузке. У кислотных оно меньше - лифер будет на всю катушку пытаться их зарядить. Кроме того, 100А для лифера и кислоты - кислота просядит по напряжению очень сильно, быстро достигнет состояния "пусто" и будет тянуть лифер за собой на дно 

Я думав буде ефект великого конденсатора коли підключу AGM до lifepo4. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, sat-prof сказал:

Я думав буде ефект великого конденсатора коли підключу AGM до lifepo4. 

Давненько его не смотрю так что чем закончился эксперемент не знаю, но он как раз эксперементировал свинец плюс лифер

youtube.com/@user-aleksey1302?si=91SCqq4oXcC07XMw

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, ЯД сказав:

100А для лифера и кислоты - кислота просядит по напряжению очень сильно, быстро достигнет состояния "пусто" и будет тянуть лифер за собой на дно 

AGM буде просідати тільки коли є навантаження на ньому велике. А так, чому йому просідати? Все навантаження бере на себе LIFEPO4, а він відпочиває та чекає часу Х коли BMS вимкне батарею. Налаштування всі залишу як для AGM паралельно підключу ліфер. 

Посилання на коментар

А може хтось з присутніх авторитетно дати відповідь на тупе запитання - шкідливо (чи ні) користування косаркою чи ще якимось агрегатом з великим пусковим струмом?

Так само цікавить як впливає на інвертор чи ліфепо зварювальний апарат (інверторний).

Чим ризикуєш, наприклад, при потужності інвертора 5.6кВт?

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...