Vikctor Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 52 минуты назад, igorrius сказал: так нкон таки мутит ? Так, не знімайте шапочку з фольгі - вона таки діє. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 23 години тому, anabioz сказав: Дивлюсь, що в багатьох готових акумах стоїть BMS PACE 16S 200A (пасивне балансування), а в самозбір ставлять BMS Jikong JK-PB2A16S20P 200A V.19 (активне балансування - 2А). Виходить, що самозбір з активнив балансуванням буде жити краще і довше? перші самозбірщики юзали Daly BMS в який не було активного балансира. зараз такі БМС нікому не потрібні. китайці ліплять із гамна і палок значнок активніше ніж самозборщики. хоча комірки НКОН сортує і вони підібрані по 4 шт так точно по опору, але активний балансир це користь ІМХО. а якщо пасивний то хоча б рівня віктрон. бо дешевий пасив ушатає комірки якщо не тримати по 100% довно і нормально не налаштувати параметри бмс Змінено 3 години тому користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Пасивний ушатає батарею зібрану зі сміття ) Я це бачу на прикладі JSDSolar 48200 Він там взагалі помоєму не працює ))) А от пілонтек (там же наче теж пасивний балансир) який я ставив в той же час і який взагалі без кан працював більше року, а пару місяців в жостких режимах з розрядами в нуль від кондиціонера нагрузками під 50А. Обидві батареї купувалися новими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, vovarpd сказал: Пасивний ушатає батарею зібрану зі сміття ) Я це бачу на прикладі JSDSolar 48200 Він там взагалі помоєму не працює ))) Такій розбіг напевно вже й активний не врятує. І початок балансування на скільки тут виставляти? На 3,3В?😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 11 часов назад, Vikctor сказал: Так, не знімайте шапочку з фольгі - вона таки діє. на личном опыте проверили ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 9 минут назад, igorrius сказал: на личном опыте проверили ? Здебільшого з досвіду спостереження за вами й вам подібними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 44 хвилини тому, Vikctor сказав: Такій розбіг напевно вже й активний не врятує. І початок балансування на скільки тут виставляти? На 3,3В?😁 Таке почалось буквально через місяць. Вже так рік працює, просто обмежив dvcc. 8 з гаком кВт видає та й ладно. Власник не горить бажанням щоб я ліз в бмс. Але думаю що активний би поступово справився отой з jk 2a. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 13 минут назад, Vikctor сказал: Здебільшого з досвіду спостереження за вами й вам подібними. продолжайте наблюдение , шапочку из фольги не снимайте Змінено 12 хвилин тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз