Vikctor Опубліковано: учора в 07:03 Поділитись Опубліковано: учора в 07:03 52 минуты назад, igorrius сказал: так нкон таки мутит ? Так, не знімайте шапочку з фольгі - вона таки діє. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 23 години тому, anabioz сказав: Дивлюсь, що в багатьох готових акумах стоїть BMS PACE 16S 200A (пасивне балансування), а в самозбір ставлять BMS Jikong JK-PB2A16S20P 200A V.19 (активне балансування - 2А). Виходить, що самозбір з активнив балансуванням буде жити краще і довше? перші самозбірщики юзали Daly BMS в який не було активного балансира. зараз такі БМС нікому не потрібні. китайці ліплять із гамна і палок значнок активніше ніж самозборщики. хоча комірки НКОН сортує і вони підібрані по 4 шт так точно по опору, але активний балансир це користь ІМХО. а якщо пасивний то хоча б рівня віктрон. бо дешевий пасив ушатає комірки якщо не тримати по 100% довно і нормально не налаштувати параметри бмс Змінено 22 години тому користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Пасивний ушатає батарею зібрану зі сміття ) Я це бачу на прикладі JSDSolar 48200 Він там взагалі помоєму не працює ))) А от пілонтек (там же наче теж пасивний балансир) який я ставив в той же час і який взагалі без кан працював більше року, а пару місяців в жостких режимах з розрядами в нуль від кондиціонера нагрузками під 50А. Обидві батареї купувалися новими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 51 минуту назад, vovarpd сказал: Пасивний ушатає батарею зібрану зі сміття ) Я це бачу на прикладі JSDSolar 48200 Він там взагалі помоєму не працює ))) Такій розбіг напевно вже й активний не врятує. І початок балансування на скільки тут виставляти? На 3,3В?😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 11 часов назад, Vikctor сказал: Так, не знімайте шапочку з фольгі - вона таки діє. на личном опыте проверили ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 9 минут назад, igorrius сказал: на личном опыте проверили ? Здебільшого з досвіду спостереження за вами й вам подібними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 44 хвилини тому, Vikctor сказав: Такій розбіг напевно вже й активний не врятує. І початок балансування на скільки тут виставляти? На 3,3В?😁 Таке почалось буквально через місяць. Вже так рік працює, просто обмежив dvcc. 8 з гаком кВт видає та й ладно. Власник не горить бажанням щоб я ліз в бмс. Але думаю що активний би поступово справився отой з jk 2a. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 13 минут назад, Vikctor сказал: Здебільшого з досвіду спостереження за вами й вам подібними. продолжайте наблюдение , шапочку из фольги не снимайте Змінено 18 годин тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 03.02.2026 в 17:42, Vikctor сказав: влаштовують китайські з алі. Бо всі інші теж китайські. я теж так думав, поки не помацав ті haupa. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Dmode сказал: я теж так думав, поки не помацав ті haupa. Та я ж не сперечаюся. Напевно вони класні чи навіть офігезні. Я просто не впевнений що цей примітивній виріб з міді покритий тонким шаром олова має якесь вагоме значення для работи збірки. Ось мої актуальні витрати на накінечники для двох збірок: Всього на 36,5$. І це з урахуванням того, що частину накінечників разом з дротами я зможу використати від наявної збірки в іншому корпусі. Так би було біля 50$ лишень за накінечники. Для мене і ця сума звучить як божевілля якесь. А ті чудові якісні накінечники з якойсь геть іншої міді покритой геть іншим оловом від haupa збільшать мої витрати на цю фігню напевно вдвічі. Я не готовий до цього, але щіро радію, якщо для когось це настільки важливо. Мені наприклад куди важливіше щоб виробник металевих корпусів робив отвір під двополюсний автомат, або під автомат значно більшого розміру - той що під болтові накінечники. Але доводиться відштовхуватись від того корпусу, що я придбав і встановлювати дешеві китайські DC автомати, бо інші в той отвір не влізуть. Змінено 30 хвилин тому користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз