Александр Аврамчук Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня electrek.co/2025/08/16/out-of-control-mustang-mach-e-in-viral-video-isnt-real-driver-arrested-for-dui/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 09.09.2024 в 08:10, irina1969 сказав: Продовження ....за флуд, перехід на особистості і т.і штраф та бан Всі отримали свої нагороди?🔴 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: В понеділок в 07:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:11 Перед днем незалежності спонтанно у суботу вирішив прокататися на водоспад Кам'янка в Національному парку "Сколівські Бескиди". В момент прийняття рішення заряд батареї складав 47%, і показувало 204 км ще запас (як воно його калькулює це окреме питання). Відстань до водоспаду Waze показував 107 кілометрів в один бік, тобто 214 в обидва боки. І тут у мене виник спортивний інтерес. Доїдем не доїдем. Без підзарядки. Повністю завантажене авто (я жінка троє дітей), коляска і трошки хламу в багажнику. 20 колеса. Резина "електрична", з низьким опором, як з заводу, це реально впливає. Приїхав на водоспад, 106 км, розхід склав 14.8 (їхав нормально, не скажу що прям дуже економив, ну і плюс це дорога догори бо в Карпати). Показометр мені почав показувати що залишилось 85 км і 21% Тому почав їхати ну прям дуже акуратно, Travel Assist, ECO mode (воно тоді плавніше рушає плавніше розганяється), до педалі газу практично не доторкався. Населені максимум 70 по ПДР, траса 90 (а особо швидше недуже є і де їхати, траса завантажена і більшість по 1 смузі), навіть на "бетонці" з Миколаєва ті 20км заставив себе тошнити 90 в правому ряду (пару днів тому там летів 160, тестував максималку.. ну .. з гірки 165 вийшло) Кілометраж до пустої батареї почав рости (все таки з гір розхід завжди нижче).. і десь в Стрию (швидкісні зарядки є в Стрию і в Сколе, з тим якщо треба то проблем нема) вже побачив що реально доїхати додому. Доїхав з залишком 3% або 9км. Кліма була виключена, так як на вулиці прохолодно і то небуло потреби, працював суто вентилятор без A/C. Дощу не було, тобто двірники, чи фари не працювали (тільки денні вогні). Машина сама по собі дуже герметична і дуже добре зберігає тепло. Після ДВЗ це прям дуже відчувається, нема чим дихати. Воно якби плюс для зими, але літо осінь весна - без циркуляції повітря зовні неможливо там знаходитися, треба або вікна відкрити або включити обдув зовні або кліму. По приїзді середній розхід Львів-водоспад Кам'янка-Львів склав 12.8 квт на 100. Наразі це мій рекорд. Тобто руйную міф про то що електричка це "біля розетки їздити". Навіть з наполовину зарядженою батареєю можна сміло по області кудась вирушати і особо не переживати. 8 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: учора в 10:50 Поділитись Опубліковано: учора в 10:50 То Ви ще не єкстремал,на 3% доїхати додому таки можно.Я трохи таксуванням почав займатися і іноді трапляються такі солодкі замовлення що гріх не узяти,тому вже маю величезний досвід їзди на голих прочерках,коло -% і - прогнозованного пробігу,оптимальна швидкість 50 км/год,можно проїхати ще до 15 км,потім вмикається режим черепахи,реально на панелі загоряється намальована черепаха,авто само вимикає більшість додаткових функцій,обмежує швидкість,і кажуть що можно ще проїхати зо 5 км.Перевірити черепаху до кінці ще не доводилось,а ось по 2-3 км на ній їздив вже декілька разів. Ну і на рахунок середнього розходу,то що пише машина не зовсім вірно,перевірено багато разів,бо маю власну зарядну станцію і завжди заливаюсь на 100 відсотків.Особисто у мене рекорд за 200 км 12,2 кВт/100,по факту через станцію 14,7. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 11:31 Поділитись Опубліковано: учора в 11:31 Не полезно для батарейки так разряжаться и на 100% постоянно заряжаться, я всегда ограничиваю заряд до 80%, на 100 ставлю только когда нужно ехать из дому домой), Киев - Каменец-Подльский, ну или еще куда, а так не ухожу в ноль и не заряжаю до ста. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 12:05 Поділитись Опубліковано: учора в 12:05 33 хвилини тому, seksinika сказав: я всегда ограничиваю заряд до 80%, Так само і в нас. До 100% тільки іноді. З тієї ж причини, що ви вказали. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: учора в 19:45 Поділитись Опубліковано: учора в 19:45 Невже пані вважають що виробники настільки тупі що не заклали програмно безпечні пороги зарядки та розрядки?Там ще є запас ємності і після 0 і після максимальної зарядки. Нічим не підкріпленна дурня ці блукаючи інтернетом рекомендації 20 та 80 %.Жоден виробник авто такого не рекомендує.Звісно що у тому нічого поганого немає,але інколи треба таки знати реальні можливості свого авто,про що і розповів vovarpd ну і трохи добавив я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 20:00 Поділитись Опубліковано: учора в 20:00 Пани все что думает уже выше написала), а делать вам так или не делать это исключительно ваше дело, не отслеживаю что у вас за электричка но что то мне подсказывает что в ней есть возможность ограничить заряд на 80% и у пани их было предостаточное количество и она таки немного понимает о чем пишет, еще раз вы можете заряжать свою машину постоянно до 100% и ездить на черепахе это как бы ваше личное дело) до которого мне ну вообще дела нету, а вот писать о том чего вы не знаете это действительно глупость. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тий, хто не розряджає акб до 0 і не заряджає його до 100, просто мало їздить, і це їм фізично не потрібно. Проблема може виникнути, коли авто днями/тижнями стоїть з 0% (NMC акб). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 3 години тому, S_Vladimir_79 сказав: просто мало їздить, і це їм фізично не потрібно. "Мало" це скільки? Поки жили в Україні, наїжджали менше, ніж зараз. Парадокс, але так. Бо тут країна маленька зовсім, але 350км, якщо зібрався не в сусіднє містечко або в магазин, запросто можна проїхати. Що і робимо. Навіть про те, де розташовані зарядки, зацікавились тільки зараз, тому що не було потреби в комерційних зарядках. Заряду вистачало поїхати з дому вранці і повернутись ввечері та зарядитись від розетки в гаражі. Є намір восени поїхати на північ країни з ночівлею. Тут вже потрібна зарядка. Була здивована, що зарядок багато. В Україні мережа зарядок по тим маршрутам, де ми їздили, не вимагає 100% заповнення батареї. Про Європу нема чого і казати. Якщо потрібно зарядитись, то яка різниця буде це зроблено на ХХ км раніше чи пізніше, все одно треба буде зупинятись. То в чому сенс 100% ? Підкреслюю, це в моєму випадку. Я розумію про що каже Ніка. Бо в Теслі мануал каже від 20% до 80% і пояснює чому. Це до того, що пані знають мануал своєї електрички і тому знають про що говорять. І це стосується літієвої батареї. В Тесли ще є і залізо-фосфатна. Ось там до 100% зарядити і до нуля розрядити без проблем. Про суперчарджери. Вони влаштовані таким чином, якщо від одного до другого суперчарджеру витратив тільки 50% заряду, швидкість заряджання буде пригальмована. Так само і з бажанням зарядитись до 100%. Крім того, що гальмується час, є ще і наслідки. Один з них впливає на рекуперацію наприклад. От тому ніколи і не питала "Навіщо?", коли чула про 100% зарядки. Тому що я знаю, що я можу чи не можу в Теслі, та не знаю можливостей інших електричок. Те саме і про "черепаху" чи розрядити в нуль та проїхати на тому "0" ще 12-15 км. Якщо велика батарея висаджується в нуль, я про Теслу зараз, то їдеш на маленькій 12-вольтової. До речі, в нас вона літій-іонна , а не свинцево-кислотна, тому смішно було спостерігати, як тут летіли шпильки в мій бік, коли сказала, що майстри на станціях їх реанімують. Я ж не казала, що це ми робили, а сказала, що майстри мають таку змогу. Нам, якраз нема чого реанімувати. Тож якщо розрядиться ще і 12вольтова( в моєму випадку це літій-іонна), то наслідки будуть неприємними. Може комусь і подобається такий екстремал - шукати потім майстра, щоб привести до ладу системи автівки, то вже інша справа. Тому ще раз. Я не знаю, що та як в інших електричках, тому не кажу, що це неможливо, не потрібно чи "дурня"(с). Але стосовно Тесли, то Ніка має рацію. Змінено 14 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 21 годину тому, мастерок сказав: То Ви ще не єкстремал,на 3% доїхати додому таки можно.Я трохи таксуванням почав займатися і іноді трапляються такі солодкі замовлення що гріх не узяти,тому вже маю величезний досвід їзди на голих прочерках,коло -% і - прогнозованного пробігу,оптимальна швидкість 50 км/год,можно проїхати ще до 15 км,потім вмикається режим черепахи,реально на панелі загоряється намальована черепаха,авто само вимикає більшість додаткових функцій,обмежує швидкість,і кажуть що можно ще проїхати зо 5 км.Перевірити черепаху до кінці ще не доводилось,а ось по 2-3 км на ній їздив вже декілька разів. Ну і на рахунок середнього розходу,то що пише машина не зовсім вірно,перевірено багато разів,бо маю власну зарядну станцію і завжди заливаюсь на 100 відсотків.Особисто у мене рекорд за 200 км 12,2 кВт/100,по факту через станцію 14,7. Ну це я перший раз так доїхав до 3%, незнав як воно буде (якби сам то може ще піднажав щоб вийти в 0%, а з сім'єю ну його) , хоча в ютубі бачив що доїжджають до 0 і ще трошки можна їхати. Випробовувати спеціально не буду Через станцію більше бо станція мабуть рахує AC струм, а машина рахує DC. Є втрати і на перетвореннях і от у мене деколи якісь обдуви включаються при заряді навіть 2квт з розетки, це тоже лишнє споживання яке станція порахує. Орієнтуюсь на показометр на приборці, а так то зрозуміло що це не є якась калібрована точність. Я завжди заряжаю до 80%, там по замовчуванню включений battery care mode і щоб зарядити до 100 то це або вручну постійно треба міняти, або просто вимкнути цей battery care (по суті шкода пише що це для страховки від залишання машини на 100% на довгі періоди часу). До 100% тільки перед дуже дальньою дорогою або на автобані, но то може 2-3 рази робив, а більшість часу особисто мені це просто непотрібно. А у вас яка машина? Змінено 13 годин тому користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, allanek сказал: До речі, в нас вона літій-іонна , а не свинцево-кислотна, тому смішно було спостерігати, як тут летіли шпильки в мій бік, коли сказала, що майстри на станціях їх реанімують. Я ж не казала, що це ми робили, а сказала, що майстри мають таку змогу. Нам, якраз нема чого реанімувати. Тож якщо розрядиться ще і 12вольтова( в моєму випадку це літій-іонна), то наслідки будуть неприємними. Може комусь і подобається такий екстремал - шукати потім майстра, щоб привести до ладу системи автівки, то вже інша справа. На самом деле литий-ионная вообще не убиваемая), она уже не 12 вольтова а 16, сама по себе она нормально переживает полный разряд но есть нюансы) в ней собственный блок БМС стоит и ели батарея разрежется то уходит в ошибку и больше не заряжается, стоит она вообще не три копейки и даже не 150 долларов как батарейки в более старых Теслах но наши умельцы нагревают корпус, разбирают, принудительно заряжают, ошибку скидывают, батарею собирают и ездит она дальше долгими годами пока опять не разрядиться), стоит это в Киеве 50 долларов, как правило у людей занимающихся их реанимацией есть обменный фонд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 52 минуты назад, vovarpd сказал: Ну це я перший раз так доїхав до 3%, незнав як воно буде (якби сам то може ще піднажав щоб вийти в 0%, а з сім'єю ну його) , хоча в ютубі бачив що доїжджають до 0 і ще трошки можна їхати. Випробовувати спеціально не буду Через станцію більше бо станція мабуть рахує AC струм, а машина рахує DC. Є втрати і на перетвореннях і от у мене деколи якісь обдуви включаються при заряді навіть 2квт з розетки, це тоже лишнє споживання яке станція порахує. Орієнтуюсь на показометр на приборці, а так то зрозуміло що це не є якась калібрована точність. Я завжди заряжаю до 80%, там по замовчуванню включений battery care mode і щоб зарядити до 100 то це або вручну постійно треба міняти, або просто вимкнути цей battery care (по суті шкода пише що це для страховки від залишання машини на 100% на довгі періоди часу). До 100% тільки перед дуже дальньою дорогою або на автобані, но то може 2-3 рази робив, а більшість часу особисто мені це просто непотрібно. А у вас яка машина? Ну тут у основных ораторов Теслы, есть еще старожилы с Сузуки но подозреваю в изгнании находятся, ну там Лифы есть от 0 до 100 каждый день и обратно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 13 хвилин тому, seksinika сказав: есть еще старожилы с Сузуки но подозреваю в изгнании находятся Вернемся к теме ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, vadimv сказав: Вернемся к теме ) Бляяяя. Та сядьте ви вже в той Zeekr і подивіться яка там гівняна музика Yamaha на 27 динаміків і яке оздоблення салону. І хер ті двері вдарили б сусідню машину. Ці довбойоби особисто для унітазніків знімають ролики? Хоч коменти під роликом почитайте. Змінено 12 годин тому користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Вот, а то я уже переживала думала забанили опять), я кстати поездила в Болгарии на гибриде Тайота Ярис 12 года, вспомнила как вы все из обзоров их нахваливали и себе гибрид купила INFINITI QX60 вообще недорого мне заезжает до 8000$, если в дороге не продам то поезжу немного для полного понимания))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 59 хвилин тому, seksinika сказав: поездила в Болгарии на гибриде Тайота Ярис 12 года, вспомнила как вы все из обзоров их нахваливали Помню, как новую турбобензиновую C-HR после тест-драйва нахваливал, помню как гибридную RAV4 ругал, но чтобы Ярис да еще 12 года - такого не помню 59 хвилин тому, seksinika сказав: себе гибрид купила INFINITI QX60 вообще недорого мне заезжает до 8000$, если в дороге не продам то поезжу немного для полного понимания))). Так уже ж была гибридная Ауди И вообще, к чему эти компромиссы, когда существует 3 в 1 - Rivian 1S? ) 25 - 30 000 $ Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Так я за гибриды в целом), Ауди плагин-гибридная была ей как бы розетка нужна и часто, вообще не зашла мне. На Ривиан бюджета у меня свободного нету, перебиваюсь на более дешевых латах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 44 хвилини тому, MaxS сказав: музика Yamaha на 27 динаміків Це ж найголовніше в машині ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це ж найголовніше в машині ) у мене є знайомий, який вважає сабвуфер однією з найважливіших речей в машині, оскільки дозволяє не чути звуки що видають все інші роздовбані елементи 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Вот честно видео не смотрела ибо как бы без них +- понимаю) и всегда писала что Китайский автопром это Гов... оно может красивое и даже характеристики хорошие но есть нюансы и их намного больше чем достаточно) и Зеекр тот не лучше и не хуже остальных, вроде все классно но как не углючило то отвалилось, а если пронесло то треснуло или стерлось, ну или банально а просто запчасти нету, а когда работает то все равно меню олностью ни на Английский ни на Русский не переводиться, 12 камер или сколько там у него а толком не работают. У меня сосед купил себе АйДи 4 новенький в целлофане), прямая поставка из Поднебесной, на поселке мимо проезжали остановился хвастануть пипелацем) а я на БМВ аЙ3 15 года ехала и тут фраза прямо ошарашила "блин а у тебя даже днем на мониторе все видно" . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 часов назад, allanek сказал: "Мало" це скільки? Це так, щоб не вистачало 60% ємності акб (від 20 до 80). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз