Александр Аврамчук Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому news.finance.ua/ru/reyting-avtomobiley-po-zapasu-hoda-elektromobiley тесла показує більше пробіг на 5 відсотків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 часа назад, seksinika сказал: Вот честно видео не смотрела ибо как бы без них +- понимаю) и всегда писала что Китайский автопром это Гов... оно может красивое и даже характеристики хорошие но есть нюансы и их намного больше чем достаточно) и Зеекр тот не лучше и не хуже остальных, вроде все классно но как не углючило то отвалилось, а если пронесло то треснуло или стерлось, ну или банально а просто запчасти нету, а когда работает то все равно меню олностью ни на Английский ни на Русский не переводиться, 12 камер или сколько там у него а толком не работают. У меня сосед купил себе АйДи 4 новенький в целлофане), прямая поставка из Поднебесной, на поселке мимо проезжали остановился хвастануть пипелацем) а я на БМВ аЙ3 15 года ехала и тут фраза прямо ошарашила "блин а у тебя даже днем на мониторе все видно" . Шкода нема відповідної реакції на форумі 🤡 Тож ще треба таку пургу придумати))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 годин тому, Александр Аврамчук сказав: тесла показує більше пробіг на 5 відсотків. це ж і гарантія на 5% швидше закінчується 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 минут назад, Lecter сказал: Шкода нема відповідної реакції на форумі 🤡 Тож ще треба таку пургу придумати))) Ни какой пурги придумывать не нужно, при условии того что есть не большей опыт в личном сравнении), у вас думается какая то Китайская поделка да ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, vovarpd сказал: це ж і гарантія на 5% швидше закінчується 😄 Постоянно всплывает про те 5%, вот не могу ни подтвердить ни опровергнуть) но у меня было 4 Теслы, это я как бы не о тех что у меня вообще были) у меня их сейчас 3 штуки))), а о тех что я привозила именно для себя ездить, так вот в этих четырех на которых я сумарно тысяч 200 наездила, показания приборки сходились с показаниями Вайзика с отклонением +- 1км. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, vovarpd сказав: це ж і гарантія на 5% швидше закінчується 😄 А Тесла вже почала давати гарантію у % ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, allanek сказав: А Тесла вже почала давати гарантію у % ? Ніби у всіх авто були обмеження по пробігу по гарантії. Гугль каже що тесла ніби не виняток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, seksinika сказав: Постоянно всплывает про те 5%, вот не могу ни подтвердить ни опровергнуть) но у меня было 4 Теслы, это я как бы не о тех что у меня вообще были) у меня их сейчас 3 штуки))), а о тех что я привозила именно для себя ездить, так вот в этих четырех на которых я сумарно тысяч 200 наездила, показания приборки сходились с показаниями Вайзика с отклонением +- 1км. думаю якби воно справді мотало пробіги 5% швидше чим реально є, вже б їх хтось засудив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому махлювання з пробігом ще і впливае на показник витрат енергії на 1 км пробігу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 хвилин тому, vovarpd сказав: думаю якби воно справді мотало пробіги 5% швидше чим реально є, вже б їх хтось засудив. Справа в тому, що юридично прикопатися ні до чого, все в рамках закону ) Цитата У Model 3 та Model Y часто фіксують, що при фактичних 100 км автомобіль може показати 104–105 км. Причина — у калібруванні одометра та системи визначення відстані. Tesla бере дані не напряму від коліс, а через електроніку (ABS-сенсори, програмні поправки на розмір шин). За міжнародними нормами одометр не може занижувати пробіг, але допускається завищення в межах кількох відсотків. Тому те, що Tesla «малює» +4–5%, формально відповідає стандартам. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 59 хвилин тому, vovarpd сказав: Гугль каже що тесла ніби не виняток. Мені не треба звертатися до ШІ, щоб взнати які умови гарантії у моєї Тесли, бо вона гарантійна і всі умови є в додатку. 57 хвилин тому, vovarpd сказав: думаю якби воно справді мотало пробіги 5% швидше чим реально є, вже б їх хтось засудив. Правильно думаєте. Звісно, похибка можлива. Бо це ж електроніка. Я прочитала оте посилання, що вас розвеселило. Змагання проводиться кожен рік, але таке сталося вперше. На те, що знайти першоджерело не витрачала час. Бо посилання то вже передрукування з іншого джерела. Ще невідомо, що там насправді відбулось. Р.S. Взагалі, дивує, що сьогодні коїться в темі. Я про образливі характеристики різних електрокарів. Мабуть ніколи не збагну, навіщо зневажливо відгукуватись про чиюсь автівку, якщо це не свій особистий досвід і тоді в тебе є підстави казати , що більше ніколи. Досить і того лайна, що сюди тягнуть "поціновувачі" електрокарів, що не знають, як в тих автівках двері відчиняються. Змінено 16 хвилин тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз