Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

32 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, vadimv сказал:

Взять электропикап, закинуть в кузов генератор соответствующей мощности и кучу канистр

Ещё раз: по переменному току у меня Кона и Ниро 2019г однофазные берут до 3квт, рестайлинг трёхфазная Ниро 2020г до 7квт и Айди 4 до 11квт, а потребление от 14квт и выше.... или вы предлагаете каким-то способом зарядку с постоянным током квт на 25-30 с собой возить ? 🙂

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 хвилину тому, Игорь Long сказав:

Ещё раз: по переменному току у меня Кона и Ниро 2019г однофазные берут до 3квт, рестайлинг трёхфазная Ниро 2020г до 7квт и Айди 4 до 11квт, а потребление от 14квт и выше.... или вы предлагаете каким-то способом зарядку с постоянным током квт на 25-30 с собой возить ? 🙂

Ну у BMW каким-то ж образом работал Range Extender на i3 ) Еще в 2013 году ))

Но то, что я предлагаю, еще проще: если ехать в какую-нить глушь, где нет розеток - то брать с собой в кузов пикапа генератор. Доехал, встал, завел и заряжаешься себе.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

31 минуту назад, vadimv сказал:

Ну у BMW каким-то ж образом работал Range Extender на i3 ) Еще в 2013 году ))

Но то, что я предлагаю, еще проще: если ехать в какую-нить глушь, где нет розеток - то брать с собой в кузов пикапа генератор. Доехал, встал, завел и заряжаешься себе.

Про глушь вполне рабочий вариант, привозишь на отдых свой генератор для комфорта пребывания, заодно и електричку подзарядишь... но все фото как раз для прикола с работающим геной прямо на трассе, при движении 🙂 

Посилання на коментар

Вітаю. Підкажіть, може хто мав досвід зарядки американських електромобілів в Європі з портом ccs1 з перехідником на ccs2? Це має місце бути, чи є якісь проблеми/складнощі. Дякую

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...