Фурман Денис Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня Привіт усім, шукаю інформації по покриттю для ТП. Маю таунхаус 2 поверхи, отоплення по всій хаті ТП та буде автоматика з терморегуляторами, стоїть питання яке покриття на 2гому поверсі, там 3 спальні і хочу одним контуром, загальна площа десь 50кв. Дивлюся на ламінта Quick step так як кажуть що внього найкращі замки та вологостійксть, також багато почав бачити що рекомендують SPC. Тому буду вдячний за інформацію та можливо опит в користуваннні такими покриттями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня Пошукайте по форуму. Питання вже обговорювалося не одноразово. В мене - SPC, звичайний ламінат не обрав через товщину покриття і додатковий опір теплопередачі (теж опалення ТП). Недоліків поки особливих не помітів, трохи чутливий до абразивів (пісок на взутті), ну і для вкладання стяжка має бути майже ідеальна. Для чого вам вологостійкість? Звичайний ламінат витримує побутове навантаження при митті підлоги. У випадку суттєвих протікань - все одно піднімати і сушити стяжку (навіть якщо SPC). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня 44 хвилини тому, Фурман Денис сказав: там 3 спальні і хочу одним контуром, загальна площа десь 50кв Ви не чули, що для ТП переважно мати однакові контури малої довжини? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня 7 хвилин тому, normal сказав: Ви не чули, що для ТП переважно мати однакові контури малої довжини? Він про фінішне покриття, а не трубу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 23 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня (змінено) 31 минуту назад, outdoor24 сказал: Пошукайте по форуму. Питання вже обговорювалося не одноразово. В мене - SPC, звичайний ламінат не обрав через товщину покриття і додатковий опір теплопередачі (теж опалення ТП). Недоліків поки особливих не помітів, трохи чутливий до абразивів (пісок на взутті), ну і для вкладання стяжка має бути майже ідеальна. Для чого вам вологостійкість? Звичайний ламінат витримує побутове навантаження при митті підлоги. У випадку суттєвих протікань - все одно піднімати і сушити стяжку (навіть якщо SPC). ну вологостійкість це не основний фактор, основний фактор покласти без порожків, та плюс щоб ідеально з ТП працювало, тобто не розірвало замки з часом та була норм тепропровідність яка можлива з даним покриттям. А як довго у вас лежить spc та який, і до якої температури піднімаєте температурур в ТП? Стяжку вирівнювали якось додатково? Змінено 23 вересня користувачем Фурман Денис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня Без порожків одним проходом - це максимум 10-11м по діагоналі. Все, що більше, втримати майже нереальною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 23 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 30 минут назад, murava сказал: Без порожків одним проходом - це максимум 10-11м по діагоналі. Все, що більше, втримати майже нереальною ось план Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня 1 година тому, Фурман Денис сказав: А як довго у вас лежить spc та який, і до якої температури піднімаєте температурур в ТП? Стяжку вирівнювали якось додатково? Майже рік. SPC - Arbiton WOODRIC CW (номер декору не пам'ятаю). Температура подачі на котлі не вище 35. Стяжка була більш-менш норм, пройшли на сдир плиточним клеєм, щоб заповнити ямки. Але зараз бачу декілька місць потенційно проблемних в майбутньому через впадини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 вересня Поділитись Опубліковано: 23 вересня 36 минут назад, Фурман Денис сказал: ось план І що мені з нього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фурман Денис Опубліковано: 24 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 11 часов назад, murava сказал: І що мені з нього? Хотів почути вашу думку чи на такій площі це реально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 вересня Поділитись Опубліковано: 24 вересня 1 минуту назад, Фурман Денис сказал: Хотів почути вашу думку чи на такій площі це реально Думаю, ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 24 вересня Поділитись Опубліковано: 24 вересня 16 часов назад, Фурман Денис сказал: ось план Мінімум один порожек,краще два. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада Я поклав SPC Rigid Core Max на ТП одним контуром. Враження поки суперпозитивні. Якщо правильно прочитав технічні характеристики, то можна уладати до 30 м одним контуром: www.trustonespc.com/click_lock_spc Не боїться аболютно води і перепаду температур. За посиланням вище є тести при 70 градусах. Є вбудована підкладка. Легко доглядати. Сподіваюся, прослужить довго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада 1 година тому, Falwar сказав: Сподіваюся, прослужить довго Якщо стяжка ідеальна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 25 листопада Поділитись Опубліковано: 25 листопада А якщо не ідеальна, що з ним станеться? Він же досить гнучкий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: У вівторок в 08:17 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:17 12 часов назад, Falwar сказал: А якщо не ідеальна, що з ним станеться? Він же досить гнучкий. Пол кривой будет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: У вівторок в 13:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:50 Це вже інше питання Перше було чи прослужить довго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: В четвер в 08:15 Поділитись Опубліковано: В четвер в 08:15 В 25.11.2024 в 22:07, Falwar сказал: А якщо не ідеальна, що з ним станеться? Він же досить гнучкий. Ваші замки за пару років розсиплеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: В четвер в 16:18 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:18 Це теорія чи є приклади поломаних замків SPC ламінату за пару років? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз