makita Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 (змінено) Добрый день. На какие бренды смотреть? Хочется надежную систему. Но не пойму разброс цен-есть за 10 тыс.Импресс, и тот же Импресс за 17тыс. ......Чем они отличаются? Смотрел на Imprese, Kludi, Grohe, Damixa Змінено 18 жовтня 2024 користувачем makita Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Grohe - шестой год, полёт нормальный. Больше то и сказать нечего. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2024 (змінено) В 18.10.2024 в 19:25, makita сказал: На какие бренды смотреть якщо треба гарантоване качество то імхо клуді. Але дорого. В 18.10.2024 в 19:25, makita сказал: Imprese в кращих традиціях китаю - повна лотерея ну і якщо концепція "я за ці гроші тричі поміняю на новий" вам близька. В 18.10.2024 в 19:25, makita сказал: Grohe багаторічна якісна класіка, як і hansgrohe. Але дорого, є певна ймовірність що Kludi буде в ту саме ціну. якщо є два умовно-однакових клуді чи грое/нансгрое то я би взяв клуді. Змінено 1 листопада 2024 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 13 годин тому, standov сказав: багаторічна якісна класіка, як і hansgrohe. Але дорого, є певна ймовірність що Kludi буде в ту саме ціну. якщо є два умовно-однакових клуді чи грое/нансгрое то я би взяв клуді. Tres, GRB Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 5 часов назад, anabioz сказал: Tres, GRB Тоді вже і oras ) мова була, судячи з підбору ТС про те що є в умному епіцентрі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Які тут всі круті.😁 Польщу та Чехію принципово не розглядаємо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) 17 минут назад, ashim1990 сказал: Польщу та Чехію принципово не розглядаємо? в мене досвіду небагато але ті два рази коли то була чехія koer (а фактично odm китай) та турція fabiano (та теж майже точно odm китай) то був якийсь треш. Коли це треш за ціну китая то хоч є якийсь баланс - дешеве рибка, дешева юшка але можна раз в рік міняти бо справді дешево. Але коли це треш (бо той самий китай) але ціна вже з закосом на щось, то якось виникає питаннячко, але може там є шось нормальне ) ПС. в грое бісить кількість пластику за ціну не пластику, але при всьому тому воно продумане та працює. Змінено 2 листопада 2024 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 В душових системах всеж hansgrohe дає фору майже всім. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 14 минут назад, murava сказал: В душових системах всеж hansgrohe дає фору майже всім. латуні точно більше ( грое таке враження що взявся зробити першу повністю пластикову сантежніку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 Tres. Термін користування 3 роки, включно з вбудованим тропічним душем (без термостату). Враження- чудово. Чи буду розглядати знову- буду. Kludі. Можливо, це мені так "пощастило", але більше ніколи. Коли купуєш офіційний кран, з гарантією від виробника, вартістю 750 доларів і через рік накривається картрідж ( керамічний), приходить сервісник, дивиться та каже, що моєї вини нема, то брак був та гарантія на картрідж не розповсюджується, то треба до тих 750 доларів добавити зі своєї кишені ще 150 і це не гривень, бо то ціна картріджу. Звісно, що можна мені хором скандувати, що Клуді, то дуже гарно і в мене сталося виключення, то може статись в любого виробника, але я кажу Kludі- ні, ніколи, ні за яких обставин. Emmevi. Улюблений бренд. Досвіду з ним багато, від кранів до душових систем. Ні разу ще не схибив. Працює роками. Коли треба буде обирати, то буду дивитись в бік Emmevi та Tres. Взагалі то користувалась і Гроє, і Хансгроє, і чимось фінським, і чимось польським. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 13 часов назад, ashim1990 сказал: Які тут всі круті.😁 Польщу та Чехію принципово не розглядаємо? А Польща чи Чехія це які бренди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз