Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 55 хвилин тому, МаТраС сказав: А якби фундамент не витримав?) Інспекцію пан М робив? ой, хай йому ікається, не робив. Але пощастило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 40 хвилин тому, DimaF сказав: То что снесли ото уродство на втором этаже, то молодцы конечно! Кровля плоская будет? скоро викладу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 3 хвилини тому, Oleksandr Panchenko сказав: ой, хай йому ікається, не робив. Але пощастило. Ризикова ви людина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня Стан на 31.08. За домовленістю з паном М. в цей день повинно було початися завезення лісу на дах. Але "працівники" пана М. дуже перетрудилися за три місяці. На фото стан робіт на вказану дату, і в цей день пану М. було повідомлено, щоя з ним більше не працюю, треба все доробити недороблене і здати ключі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 година тому, МаТраС сказав: А якби фундамент не витримав?) Так вони ж наче цеглу і шифер замінили на газоблок і металочерепицю, може фундаменту навпаки легше стало )) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 46 хвилин тому, Oleksandr Panchenko сказав: домовленістю з паном М. в цей день повинно було початися завезення лісу на дах. Але "працівники" пана М. дуже перетрудилися за три місяці. На фото стан робіт на вказану дату, і в цей день пану М. було повідомлено, щоя з ним більше не працю Це ви зря. Перевтомилися,так перевтомились. Зараз, знайти толкових людей ну вкрай важко. Тим більше, ліпити з гомнодома нормальний дім. Готуйтесь помножити ціну роботи на 2 Змінено 8 січня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 50 минут назад, МаТраС сказал: Це ви зря. Перевтомилися,так перевтомились. Зараз, знайти толкових людей ну вкрай важко. Тим більше, ліпити з гомнодома нормальний дім. Готуйтесь помножити ціну роботи на 2 Так это же было в августе прошлого года и на сейчас статус стройки пока не известен. Вполне возможно что на сейчас новая бригада уже весь общестрой сделала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 56 хвилин тому, eam сказав: прошлого года уже навіть поза-прошлого ). На фото "креслення" у виконанні пана М. Змінено 8 січня користувачем Oleksandr Panchenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) Так, підігрійте інтригу. Роботи вже завершені по коробці? До сусідніх ділянок вже прицінилися? Щоб новий будинок почати будувати? Змінено 8 січня користувачем muvic Помилки виправив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 хвилини тому, muvic сказав: Так, підігрійте інтригу. Роботи вже завершені по коробці? До сусідніх ділянок вже прицінилися? Щоб новий будинок почати будувати? я не настільки олігарх, щоб ділянки пачками куплять, і свій будинок ще не добудував, хоча зроблено прямо багато. Все розкажу чесно 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Виходить,самі сміливі люди це-ніжинці!Ми теж, не зважаючи на війну,почали будівництво в 2023 влітку.Все життя прожили в приватному секторі в Ніжині(район старого хлібозаводу).Давно мріяли про свій будинок і купили ділянку під забудову недалеко від Вишгороду.10 років прожили в Вишневому,Крюковщину знаємо дуже гарно.Шикарнюче місце!!!!Гарний вибір.Вам наснаги,грошей,гарних працівників і скорішого переїзду в свій будинок!!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 3 хвилини тому, Taisiya сказав: район старого хлібозаводу о, привіт з вулиці Молодгвардійців )) то ми і там сусіди були і тут майже ))) Ми живем зараз в Вишневому, добудуємся - будем в Крюківщину їхати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ripit Aftami Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 часа назад, Taisiya сказал: Виходить,самі сміливі люди це-ніжинці!Ми теж, не зважаючи на війну,почали будівництво в 2023 влітку.Все життя прожили в приватному секторі в Ніжині(район старого хлібозаводу).Давно мріяли про свій будинок і купили ділянку під забудову недалеко від Вишгороду.10 років прожили в Вишневому,Крюковщину знаємо дуже гарно.Шикарнюче місце!!!!Гарний вибір.Вам наснаги,грошей,гарних працівників і скорішого переїзду в свій будинок!!!!! Не тільки Ніжинці, ще Ічнянці) Також в 23 році купив ділянку і збудував будинок в Бобриці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 час назад, Ripit Aftami сказал: Не тільки Ніжинці, ще Ічнянці) Також в 23 році купив ділянку і збудував будинок в Бобриці Земляки!!!!!!!Дуже гарні у Вас там місця.Маєток Тарнавських.Я не помиляюсь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ripit Aftami Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 11 минут назад, Taisiya сказал: Земляки!!!!!!!Дуже гарні у Вас там місця.Маєток Тарнавських.Я не помиляюсь? Тарновських, це в Качанівці, але це зовсім поряд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 10 січня Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня так, продовжую. У мене на 01 вересня 2023 руках коробка без даху і терміново треба бригада, яка її закриє дахом і зробить це якісно. І тут мені нарешті пощастило, я звернувся до свого тезки Олександра і його команди, і почалося прямо диво. Людина зробила заміри Людина прислала креслення Людина прислала 3-д візуалізацію і повну смету на матеріали та роботи. я прям дуже скептично до всього цього ставився, ну не може такого буть - або доплачувать треба буде, або в сроки не вкладуться, або взагалі все по жіночому статевому органу піде. Тому домовились на оплату в два етапи - матеріали за передоплатою а роботи по факту виконання. І робота почалася. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 10 січня Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня це стан робіт на 16 вересня - через 15 днів після внесення передплати. Уже зроблені литі сходи на другий повертх додано амапояс в одній ділянці та ставлять рештування на дах 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Підпишуся. Коли в наш час бачиш тему про будівництво, аж жити хочеться. Наші сусіди теж за час війни чимало збудували, а інші, навпаки, купили старий будинок і не зробили в ньому анітрохи. Так і заїхали жити в оту розвалюху. Хто з них зараз правий невідомо. Час покаже А автору теми бажаю довести свою мрію до кінця і радіти з результату 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Хто з них зараз правий невідомо. Відомо. Хто щасливіший. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 9 часов назад, Oleksandr Panchenko сказал: Оригинальное решение сделать окна прямо до армопояса. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 08.01.2025 в 16:02, Ripit Aftami сказав: Не тільки Ніжинці, ще Ічнянці) Також в 23 році купив ділянку і збудував будинок в Бобриці Ого тут стільки земляків) Я теж родом з тієї частини Чернігівщини! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 08.01.2025 в 17:23, Taisiya сказав: 08.01.2025 в 16:02, Ripit Aftami сказав: Не тільки Ніжинці, ще Ічнянці) Також в 23 році купив ділянку і збудував будинок в Бобриці Земляки!!!!! 1 година тому, Куркуль сказав: Ого тут стільки земляків) Я теж родом з тієї частини Чернігівщини! Ви вже можете свою тему відкрити «Ніжинські огірки», а я до вас як співчуваючий примажусь? Прихований текст Змінено 10 січня користувачем Фрай 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 11 січня Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня я за тему "Ніжинські огірки " поставив бі два лайки, але не можна. радий, що тема моя когось зацікавила і звела разом, та я продовжу про будівництво )) це стан робіт на 24 вересня, і роботи визначені договором були виконані. Айм в шоці, так не буває але ось воно - є Сходи зробили з якогось неймовірно красивого бетону - там наче зірочки плавають, надіюся на фото видно. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 11 січня Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня оце вікно майже на всю стіну і майже до підлоги (там після заливки буде ще ближче) - моє дуже сміливе рішення для теперішніх часів. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Ну да, уже как то прилично смотрится. А что с планировкой теперь? Там изначально первый этаж - швах полный, в ванную из коридора залазить надо было) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз