Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Бухтить плитка на балконі - хто винен?

andrey savchyn

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, MAESTRO DNEPR сказав:

...и это правильно... ибо единственной гарантией любого договора является совесть. Если совести нет, то никакие договора не помогут.

Це тому, що в нас ринок будівельних послуг наче Дикий Захід. І наскільки я розумію, нема чітких регламентів виконання договорів, якщо вони взагалі є, ті договори.

"Совість", як гарантія, це в випадку ТС, коли нема ніяких юридичних домовленостей, крім обіцянок на словах.Там, де закони працюють, не користуються поняттям "совість", бо дотримуються виконання Договору. Знов таки, це з особистого досвіду.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, allanek сказал:

Це тому, що в нас ринок будівельних послуг наче Дикий Захід. І наскільки я розумію, нема чітких регламентів виконання договорів, якщо вони взагалі є, ті договори.

"Совість", як гарантія, це в випадку ТС, коли нема ніяких юридичних домовленостей, крім обіцянок на словах.Там, де закони працюють, не користуються поняттям "совість", бо дотримуються виконання Договору. Знов таки, це з особистого досвіду.

Я за англійске право, де усний договір має силу письмового. Думаю, там би топікастер навіть не встиг би винести це питання на обговорення, бо йому б вже давно все переробили як слід.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...