allanek Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, MAESTRO DNEPR сказав: ...и это правильно... ибо единственной гарантией любого договора является совесть. Если совести нет, то никакие договора не помогут. Це тому, що в нас ринок будівельних послуг наче Дикий Захід. І наскільки я розумію, нема чітких регламентів виконання договорів, якщо вони взагалі є, ті договори. "Совість", як гарантія, це в випадку ТС, коли нема ніяких юридичних домовленостей, крім обіцянок на словах.Там, де закони працюють, не користуються поняттям "совість", бо дотримуються виконання Договору. Знов таки, це з особистого досвіду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, allanek сказал: Це тому, що в нас ринок будівельних послуг наче Дикий Захід. І наскільки я розумію, нема чітких регламентів виконання договорів, якщо вони взагалі є, ті договори. "Совість", як гарантія, це в випадку ТС, коли нема ніяких юридичних домовленостей, крім обіцянок на словах.Там, де закони працюють, не користуються поняттям "совість", бо дотримуються виконання Договору. Знов таки, це з особистого досвіду. Я за англійске право, де усний договір має силу письмового. Думаю, там би топікастер навіть не встиг би винести це питання на обговорення, бо йому б вже давно все переробили як слід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 1 годину тому, Миколайчик сказав: Я за англійске право Ви ж, наче, будівельник чи маєте дотичне відношення до будівництва? Як і MAESTRO DNEPR. Тож нема сумніву, що обидва люди прагматичні. Але ж, чомусь, як тільки річ зайшла за Договір та чітке його виконання, ви почали про "сферичного коня в вакуумі" під назвою "англійське право", а в MAESTRO DNEPR, взагалі, замість виконання Договору з'явилось поняття "совість" та його, судячи зі смайликів під моїми дописами, дуже веселить згадування про Договір. Ось і відповідь ТС від будівельників. Щоб не трапилось, на будівельному ринку України все залежить від "доброї волі" виконавця. В пору і мені скористатись смайликом "ха-ха" - Про совість та "сферичного коня в вакуумі" я можу розмовляти лише в випадку, якщо я знаю будівельників, з якими маю справу, не перший раз і розумію їх поведінку в різних ситуаціях. В інших випадках треба йти до ворожки, бо коли виникає конфлікт, то приклад ТС є показовим. Панове, не смішить про "совість" та "англійське право" на теренах України. PS. Звісно, що забудовник-виконавець це дорога в двох напрямках. Як гарні, так і погані люди є по обидві боки. І коли стається конфлікт, то правда десь посередині. Змінено 11 хвилин тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey savchyn Опубліковано: 12 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому Усім дякую за поради В тому що я сам винен - є частина правди, хочу гарантій і не хочу розбиратись - наймай по договору, щоб все юридично було правильно Інакше самому розбиратись, контролювати і надіятись що все буде ок Доречі, як приклад совісті - бруківщики через пів року після робіт самі запропонували приїхати і виправити усі косяки за свій рахунок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз