porterlv Опубліковано: В середу в 21:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:38 Уже довший час став недоступний український Шкодний форум www.skoda-club.org.ua Якийсь час раніше там проскакувала тема "чи не закрити форум"? Сприйняв то як жарт. Проте, схоже сайт таки припинав своє існування. Хочеться вірити, що не назавжди. Адже там був і колектих цікавий про просто неймовірний кледезь знань по шкодній тематиці. Якщо то пропаде - втрати для автолюбителів просто страшні... Чи знає хтось щось про долю згаданого форуму??? Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 21:45 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:45 А чого ватофорум? теж пару днів тому намагався зайти, але тоді були проблеми з багатьма сайтами чере cloudflare, то подумав що глюк. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:40 Поділитись Опубліковано: учора в 05:40 Навряд чи хоч у когось з тих хто 20 років тому його створив все ще є шкода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 09:22 Поділитись Опубліковано: учора в 09:22 Не зрозумів, чому ватафорум? Теж засмучений зникненням форуму. Не встиг з особистих повідомлень, зберегти деякі контакти. Та й по машині весь час консультувався. Там було повно адекватних людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Автофорум. Є два варіанти: або я очепятався або хтось з модерів має неприязнь до мене чи того ресурсу і в тіхаря поправив назву теми . Я не можу виключити що зробив таку невдалу очепятку але під сумнів ставлю. Якщо є адекватні з доступом прошу глянути історію редагування теми. Також, прошу виправити назву, бо мені редагування не доступне. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 12 хвилин тому, porterlv сказав: Автофорум. Є два варіанти: або я очепятався або хтось з модерів має неприязнь до мене чи того ресурсу і в тіхаря поправив назву теми Та не може такого бути? )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Були преценденти? Нема Флеша на 3,14дарка... Хтось з адекватних модераторів може подивитись історію редагування першого повідомлення? Дякую. * мені не цікаво хто. Цікаво чи "були втручання у процес виборів". Щоб зрозуміти чия такий не уважний чи в мене паранойка... Змінено 9 годин тому користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 годин тому, porterlv сказав: Автофорум. Є два варіанти: або я очепятався або хтось з модерів має неприязнь до мене чи того ресурсу і в тіхаря поправив назву теми . Я не можу виключити що зробив таку невдалу очепятку але під сумнів ставлю. Якщо є адекватні з доступом прошу глянути історію редагування теми. Також, прошу виправити назву, бо мені редагування не доступне. Так було з самого початку, я звернула увагу,але прохання на виправлення не було від Вас...зараз зроблю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тоді готовий до закидування камінням. Приношу свої перепрошую... Це ж треба, щоб така феєрична очепятка і не помітив... Ото маю кепський талант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому автовиправлення у когось трапилося а форум вже давно помер разом із клубом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 47 хвилин тому, US7IGN сказав: форум вже давно помер разом із клубом мабуть тому, що Шкоди не ломаються))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, BugS сказав: мабуть тому, що Шкоди не ломаються))) ще й як ламаються. я після шкоди на ВАГ взагалі не дивився 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якщо бачиш Шкоду (не нову) - тримайся подалі, за кермом шумаХєр. ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ще й як ламаються. я після шкоди на ВАГ взагалі не дивився експлуатую ВАГ-груп років 10, цілком задоволений, не рахуючи 1.8 TSI до 2013р з масложором, DSG не експлуатував. На що дивитись після ВАГ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, BugS сказав: На що дивитись після ВАГ? Зараз він напише, що на Тойоту.😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, BugS сказав: експлуатую ВАГ-груп років 10, цілком задоволений, не рахуючи… Для чого тоді питання? 4 хвилини тому, BugS сказав: На що дивитись після ВАГ? Таки хочете поміняти враження? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Фрай сказав: Таки хочете поміняти враження? Треба бути готовим, коли постане питання) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Не поспішайте, хоча іноді варто спробувати щось інше і можливо ваша думка також кардинально зміниться. Від себе скажу, що пройшли ті часи коли я був не прибічником німецького автопрому, досить мати проблеми зі спиною і ти його викреслиш з списку. Що вже казати коли спробуєш щось японське. (не ніссан) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 31 хвилину тому, BugS сказав: експлуатую ВАГ-груп років 10, цілком задоволений, не рахуючи 1.8 TSI до 2013р з масложором, DSG не експлуатував. На що дивитись після ВАГ? це залежить від режиму та задач використання. мені тойоти зайшли. обслуговування дешеве. жодних проблем за доволі складних умов. шкода б точно по дорозі сконала 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз