Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, AnMig сказав: Так остання, ніби V19.28. На бмс протокол: 002 - PYLON-low-voltage-V1.2 На інветорі: Lithium Mode = 00. Deye бачить бмс (температуру/заряд...). Коли лише встановив, то на бмс стояв протокол 000 і інвертор не бачив бмс. Але після зміни на 002 - побачив. Тому не впевнений, що проблема в цьому остання прошивка 34, не знаю чи че впливає. Змінено 5 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, AnMig сказав: Так остання, ніби V19.28. На бмс протокол: 002 - PYLON-low-voltage-V1.2 На інветорі: Lithium Mode = 00. Deye бачить бмс (температуру/заряд...). Коли лише встановив, то на бмс стояв протокол 000, тоді інвертор не бачив бмс. Але після зиіни на 002 - побачив. Тому не думаю, що проблема в цьому Последняя 19.31 вроде. В последней прошивке есть протокол дее. И по идее скАчки должны длится не постоянно, а в течение времени из бмс для флоата (RCV time) Змінено 5 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, AnMig сказав: V19.28 я писав все відносно версії 15. В 19 не вникав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, ЯД сказав: Последняя 19.31 вроде. В последней прошивке есть протокол дее. И по идее скАчки должны длится не постоянно, а в течение времени из бмс для флоата (RCV time) так, протокол деї є. але у мене на такій прошивці до 100 вмикалося з глюка та , вже точно не пам'ятаю . спитав в профільному телеграм каналі. порадили вибрати протокол pylon. з цим протоколом працює нормально вже рік на різних інверторах і батареях . може у автора показник напруги суттево різниця між даними бмс і інвертору? Змінено 5 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 хвилин тому, ЯД сказав: Последняя 19.31 вроде. В последней прошивке есть протокол дее. И по идее скАчки должны длится не постоянно, а в течение времени из бмс для флоата (RCV time) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 години тому, Александр Аврамчук сказав: напруга 55.5 в цілому по даним інвертору. різниця між комірками після балансування згідно налаштувань бмс менше 0.01в. 55.5 це в середньому 3.465 +- 10мв. Не розумію як таке вийшло з вашими налаштуваннями. У мене з тими ж самими заряд взагалі на 3.435 припиняється, а далі 2 години балансування. Потім вічний заряд/розряд/спокій щосекунди Змінено 1 година тому користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, ЯД сказав: И по идее скАчки должны длится не постоянно, а в течение времени из бмс для флоата (RCV time) Тобто це: 13 хвилин тому, AnMig сказав: 2 години балансування. Потім вічний заряд/розряд/спокій щосекунди Не нормальна поведінка, вірно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз