BugS Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 7 годин тому, ambaluk сказав: На "хлопський розум", я можу той кабель використати чи ні? бо так і не зрозумів. Якщо можу, то яким чином це зробити розумно. Якщо мідь, то можна. 3 фази та нуль. Землю додати окремо 1х10мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 часов назад, Ihor Chumak сказал: А підкажіть, це ж у вас мідь? Чи алюміній? Бо у мене теж 18 кВт і закопана 4*10 мідь. мідь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 часов назад, BugS сказал: Якщо мідь, то можна. 3 фази та нуль. Землю додати окремо 1х10мм Так, мідь. Отож нуль зробити 6мм2? чи краще якусь одну фазу НЕ ПОТУЖНУ (по типу освітлення там), а 10ку на нуль? Змінено 3 години тому користувачем ambaluk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 минуты назад, ambaluk сказал: чи краще якусь одну фазу НЕ ПОТУЖНУ (по типу освітлення там), а 10ку на нуль? Якщо таке розподілення навантаження буде постійним, то можна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 46 минут назад, ashim1990 сказал: Якщо таке розподілення навантаження буде постійним, то можна. Отже я мабуть тоді так планую... 1 фаза (10мм2) на кухню (котел, холодильник, духовка СВЧ Чайник) 2 фаза (10мм2) зарядка електрички 3 фаза (6мм2) все освітлення в домі інтернет+сигн+відео+ворота гараж та основні 4 (10мм2) нуль 5 прокидую ще окремо один 1*10мм2 землю від контура біля бдинку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 02.04.2026 в 16:05, ambaluk сказав: Планується 3 фази, потужністью 12-14кВ 05.04.2026 в 19:18, ambaluk сказав: пише Azovkabel 2016 3x10 +1x6 , незнаю що з ним робити Не чудіть, строк служби КГ 4 роки і його не можна в стаціонарну проводку, візьміть ВВГнг 5x6 і все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, normal сказав: строк служби КГ 4 роки за яких умов? чи залежить строк від умов використання? 14 хвилин тому, normal сказав: його не можна в стаціонарну проводку обгрунтуйте чому 15 хвилин тому, normal сказав: КГ взагалі, з чого ви взяли що мова про КГ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, ambaluk сказав: Так, мідь. Отож нуль зробити 6мм2? чи краще якусь одну фазу НЕ ПОТУЖНУ (по типу освітлення там), а 10ку на нуль? Я вже 2 рази казав. Вирішувати вам. Який тип кабелю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 41 хвилину тому, vbb сказав: взагалі, з чого ви взяли що мова про КГ? А пардон, може і не КГ, то я по назві так нагуглив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз