Фрай Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 7 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2023 21.10.2023 в 22:47, Фрай сказав: Доброго вечора! Гарний текст у пісніДякую що поділились ,бо ще її не чула. А як що відверто ,то навіть не знаю чи потрібно це все писати! Бо зараз нажаль,вже не можна викладати ту музику - на яку відкликається Душа! Я взагалі обожнюю музику!!!!!! І саме МУЗИКА - мене врятувала/рятує!...... Але нажаль,зараз неможна вже ділитися музикою (((Все настільки змішалося і якось перековиркнулося,що тобі можуть приписати якусь дивну СКРЕПНІСТЬ ...бо ти ,чи то не ту музику слухаеш ,чи то повинен знати всю підногітну соліста чи гурту....нііі,я так не вмію слухати музику,бо музику треба відчувати Душею - просто її вібрації ,її ритми ,її Світло звучання !!! - Все в Світі - має своє звучання!!!Навіть голос кожного з нас ,має своє звучання!!! ...я ніколи не була не чиїм фанатом,бо слухаю і люблю музику ,по-своєму! і різну! Та нажаль зараз ,все ісказилось ,як в кривих зеркалах.....сумно... ...нажаль,більше ділитися прекрасним - не зможу((((( Але завжди безмежно Любитиму - Красиві Мелодіії/Звучання Прекрасного!!!💓 Бажаю Всім ,рівноваги і Душевного Спокою!💓💐 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 14 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2023 07.11.2023 в 23:37, Harmonia сказав: Доброго вечора! Гарний текст у пісніДякую що поділились ,бо ще її не чула. А як що відверто ,то навіть не знаю чи потрібно це все писати! Бо зараз нажаль,вже не можна викладати ту музику - на яку відкликається Душа! Я взагалі обожнюю музику!!!!!! І саме МУЗИКА - мене врятувала/рятує!...... Але нажаль,зараз неможна вже ділитися музикою (((Все настільки змішалося і якось перековиркнулося,що тобі можуть приписати якусь дивну СКРЕПНІСТЬ ...бо ти ,чи то не ту музику слухаеш ,чи то повинен знати всю підногітну соліста чи гурту....нііі,я так не вмію слухати музику,бо музику треба відчувати Душею - просто її вібрації ,її ритми ,її Світло звучання !!! - Все в Світі - має своє звучання!!!Навіть голос кожного з нас ,має своє звучання!!! ...я ніколи не була не чиїм фанатом,бо слухаю і люблю музику ,по-своєму! і різну! Та нажаль зараз ,все ісказилось ,як в кривих зеркалах.....сумно... ...нажаль,більше ділитися прекрасним - не зможу((((( Але завжди безмежно Любитиму - Красиві Мелодіії/Звучання Прекрасного!!!💓 Бажаю Всім ,рівноваги і Душевного Спокою!💓💐 Доброго дня форумчани- меломани!💐 За звичай ,я не порушую своїх обіцянок! Але напевно ,так повинно бути... Остання пісня,в якій є НАШЕ Спасіння !!! Навіть більше - Спасіння для всього світу людей!...бо є просто Світ /Наша Прекрасна Планета Земля!!!💓 А є світ людський - який ми творимо ВСІ разом ! Головне ! - Зробити правильні висновкі і правильні ДІЇ ! З найкращими побажаннями для Всіх ! Бо Світло - Є В КОЖНОМУ З НАС !!!💓💓💓🌏💐 ...треба лише відчути і обрати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 14 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 Последнее время подсел на плейлисты в спотифай с украинской музыкой, прям качает и нравится:) причем там куча новых, война дала толчек культурный однозначно, лично я заметил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2023 https://www.facebook.com/reel/192507527163417 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 16 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 17 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2024 26.11.2023 в 01:39, МаТраС сказав: https://www.facebook.com/reel/192507527163417 Niko's Band - Georgian Disco Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 17 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2024 моща) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 21 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2024 www.jamendo.com/album/35205/tunguska-chillout-grooves-vol-1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 8 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2024 С 8 Марта! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2024 Françoise Hardy dies aged 80 www.bbc.com/news/articles/crgg8elp0lxo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 а хто заголовок теми може поправити? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 Мне это AronChupa напомнило. Только музыка более живая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз