mib Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17 минут назад, DmiVady сказал: Ти, судячи з попереднього тексту, хочеш захистити інвертор, щоб під час наявності мережі через нього не проходила вхідна напруга (тобто щоб інвертор не був “проброшений” через мережу). Це логічно: тоді він не працює як лінійно-інтерактивний UPS, а просто відпочиває, не гріється й не ризикує від перевантаження сторонніми споживачами." ИИ нужно перепроверять ну или хотя бы давать ему конкретные модели инверторов, людям кстати тоже Если речь идет про последнее время распространенные инверторы, то они этого ничего не делают, когда есть сеть работают через байпас (внутренний авр) примерно такой как вы хотите купить Есть онлайн инверторы они получают сеть конвертируют ее в напряжение дс потом назад конвертируют в 220 тоесть постоянно выравнивают напряжение Есть лайн интерактив те если по простому со встроенным стабилизатором Вот про последние два это справедливо, но я на 99.9% уверен что это не ваш случай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Інвертори: ISolar-SMH-II-4.2KW або Must pv18-3024 vpk ШІ слухати не хочу - боюся, що він перемудрує: хоче зробити з контакторами - здорожчує схему на рівному місці, тож нехай осторонь постоїть, повчиться) Наші тямучі інженери, з роботи, вже поза доступом, тож на форумі пошукаю рішення. Must pv18-3024 півтора року стоїть на роботі напряму до мережі. Але він у виробничому приміщені, його гудіння нікому не заважає, та і великих токів там зазвичай нема. Хоча варили трошки - витримав, хоч і крехтів) З ISolar-SMH-II-4.2KW я ще не працював - його перевірили/налаштували та поклали в запас - рік лежав на складі, не знадобився. Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 час назад, DmiVady сказал: Інвертори: ISolar-SMH-II-4.2KW або Must pv18-3024 vpk они оба когда есть сеть, просто работают через байпас 1 час назад, DmiVady сказал: Але він у виробничому приміщені, його гудіння нікому не заважає вас же вроде в это время в доме нет я не знаю как эти но тот что у меня был срне он вентиляторами во время байпаса не крутил, только во время заряда акб или работы от акб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12.10.2025 в 00:12, Евгений А.С. сказав: не забив, всі коментарі уважно читаю..., дякую всім Встановив, спочатку показував не вірну температуру, зміна налаштувань датчика на різний опір не давала результатів, поки не витягнув з під підлоги датчик температури ( добре що в підрозетнику була вмонтована трубка, а в неї вставлений провід з датчиком довжиною 2м що вільно витягувався) , а засунув новий той що був в комплекті Terneo ST. І все запрацювало, єдине що датчик Terneo розрахований на NTC терморезистор 10 кОм і підлога нарівається дуже повільно (з 17.5град до 30град нагріло за 16год) , а той що стояв попередньо Ensto з 47кОм нагрівало набагато швидше, за пару годин. Але працює то й добре. Всім дякую за допомогу, ви мені дуже допомогли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 годин тому, mib сказав: они оба когда есть сеть, просто работают через байпас вас же вроде в это время в доме нет я не знаю как эти но тот что у меня был срне он вентиляторами во время байпаса не крутил, только во время заряда акб или работы от акб Я написал - эксперимент с одновременно включёнными мощными потребителями может закончиться нештатно. Я не знаю, какой будет зима - возможно в хате будут включены дополнительно электробатареи и тёплый пол. Если к этому добавится в моменте скважина, чайник и ещё что-то, и всё это через инвертор ... хз ... боюсь (возможно - зря) что инвертор может уйти в защиту и потом не выйти без человека. Благодарю за подсказку - изучу внимательно ISolar-SMH-II-4.2KW, может его в село, а Муст в городскую квартиру. Муст - точно говно ещё то, стрёмные они). Мы летом 24-го четыре заказали (номера подряд) - из них только один был рабочий, пришлось ждать потом от китайцев платы на замену (походу инженеры ещё один, в свободное время, отремонтировали из нужды, тоже работал). Идея ещё тогда была, снять с него нагрузку (некогда было возится с электрикой) но не такие большие токи были в работе, чтобы это было критично, да и 24-й год и зима 25-го на отключения были не богаты. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз