Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Invest-finans сказал: А у меня единая бесшовная сеть вайфая от микротика во всем доме м покрывает весь участок... И шо? Разговор идет не об этом. Звичайно не про це йшлося. Хтось стверджував, що його пралці недостатньо wifi з'єднання і вона разом з духовою шафою та холодильником потребує під'єднання вітой пари. І взагалі навколо стільки недружньо налаштованих агресивних сусідських wifi сигналів, що бідна микрохвильовка розгубиться й не знатиме який саме сигнал для неї і зависне безсило. 4 минуты назад, Invest-finans сказал: Имея прокладку от щита к каждому потребителю Стоп. Хто про це запитував? Пан makita запитав з розподільчими коробками робити чернову електрику чи без. Ніхто не обговорював окремий кабель до окремой розетки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Vikctor сказал: Стоп. Хто про це запитував? Пан makita запитав з розподільчими коробками робити чернову електрику чи без. Ніхто не обговорював окремий кабель до окремой розетки. Ну, кагбэ система "звезда" предполагает прокладку от щита, к каждому потребителю и каждому органу управления собственную линию от единого щита. А у вас не так? Так тогда вам до Германии, как мне до балета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, volomoto сказав: Що заважає поставити один роутер і кілька точок доступу? В мене в хаті роутер стоїть в серверній шафі далеко від людей, а в хаті є 4 точки доступу і ще дві надворі, щоб покрити подвір'я і задній двір. Точки доступу живляться через PoE, який надає світч в тій же шафі. Прокласти езертен кабель в кожну кімнату бажано, але не до кожного пристрою. Та ніхто, це якраз і оптимальна схема, а ще краще якщо все mesh, а не окремі ssid для кожної точки. Але в плані одного роутера, якщо він знаходиться десь при вході, пристроїв багато і багато стін, то чим дальше від роутера, тим слабший сигнал. Виту пару як мінімум тягнув би для ПК і якщо десь поруч ТВ і якась ігрова приставка, то і до них можна, через світч від ПК. А все інше дійсно може обійтися wifi. А в цілому кожен робить як хоче, йому з цим жити 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) * Змінено 1 година тому користувачем TaurosRMK Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, Invest-finans сказав: Ну, кагбэ система "звезда" предполагает прокладку от щита, к каждому потребителю и каждому органу управления собственную линию от единого щита. А у вас не так? Так тогда вам до Германии, как мне до балета. А квартира в центре Берлина - это Германия? А то я там ни разу не заметил разводки к каждой розетке и устройству, обычно там щиток на 3 автомата - ввод, колонка(бойлер) и все остальное)) а был много раз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, ЯД сказал: А квартира в центре Берлина - это Германия? Неа. Вы возможно путаете социальное жилье (квартиры) для (нищих) албанцев с домами немцев в Гамбурге или Штутгарте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Invest-finans сказал: Неа. Вы возможно путаете социальное жилье (квартиры) для (нищих) албанцев с домами немцев в Гамбурге или Штутгарте. Ай да ладно. Там все точно як у нас. Можно побачити, що хочеш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 1 час назад, Invest-finans сказал: Ну, кагбэ система "звезда" предполагает прокладку от щита, к каждому потребителю и каждому органу управления собственную линию от единого щита. А у вас не так? Так тогда вам до Германии, как мне до балета. Нарешті знайшовся первородний німець. Я впевнений пану makita як і мені дуже цікаво як то зроблено у вас, але запитував він про інше. В мене до речі в кожне приміщення заходить один кабель 3*2,5мм2 і один 3*1,5мм2 і далі вони розголуджуються по цьому приміщенню. Для потужних користувачив, які здебільшого розтошовані на кухні, зрозуміло прокладені окремі кабелі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 10 часов назад, InSAn сказал: Але китайські 433МГц - стрьомно Ничего стремного нет. Пашут исправно. Одно но. У меня их десяток. Я уже давно на батарейках А27. разорился. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз