Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Invest-finans сказал:

А у меня единая бесшовная сеть вайфая от микротика во всем доме м покрывает весь участок... И шо? Разговор идет не об этом.

Звичайно не про це йшлося. Хтось стверджував, що його пралці недостатньо wifi з'єднання і вона разом з духовою шафою та холодильником потребує під'єднання вітой пари. І взагалі навколо стільки недружньо налаштованих агресивних сусідських wifi сигналів, що бідна микрохвильовка розгубиться й не знатиме який саме сигнал для неї і зависне безсило.

4 минуты назад, Invest-finans сказал:

Имея прокладку от щита к каждому потребителю

Стоп. Хто про це запитував? Пан makita запитав з розподільчими коробками робити чернову електрику чи без. Ніхто не обговорював окремий кабель до окремой розетки.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Vikctor сказал:

Стоп. Хто про це запитував? Пан makita запитав з розподільчими коробками робити чернову електрику чи без. Ніхто не обговорював окремий кабель до окремой розетки.

Ну, кагбэ система "звезда" предполагает прокладку от щита, к каждому потребителю и каждому органу управления собственную линию от единого щита. А у вас не так? Так тогда вам до Германии, как мне до балета.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, volomoto сказав:

Що заважає поставити один роутер і кілька точок доступу?

В мене в хаті роутер стоїть в серверній шафі далеко від людей, а в хаті є 4 точки доступу і ще дві надворі, щоб покрити подвір'я і задній двір. Точки доступу живляться через PoE, який надає світч в тій же шафі.

Прокласти езертен кабель в кожну кімнату бажано, але не до кожного пристрою.

Та ніхто, це якраз і оптимальна схема, а ще краще якщо все mesh, а не окремі ssid для кожної точки. 

Але в плані одного роутера, якщо він знаходиться десь при вході, пристроїв багато і багато стін, то чим дальше від роутера, тим слабший сигнал. 

Виту пару як мінімум тягнув би для ПК і якщо десь поруч ТВ і якась ігрова приставка, то і до них можна, через світч від ПК. А все інше дійсно може обійтися wifi. 

А в цілому кожен робить як хоче, йому з цим жити 😁

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Invest-finans сказав:

Ну, кагбэ система "звезда" предполагает прокладку от щита, к каждому потребителю и каждому органу управления собственную линию от единого щита. А у вас не так? Так тогда вам до Германии, как мне до балета.

А квартира в центре Берлина - это Германия?

А то я там ни разу не заметил разводки к каждой розетке и устройству, обычно там щиток на 3 автомата - ввод, колонка(бойлер) и все остальное)) а был много раз

Посилання на коментар

11 минут назад, ЯД сказал:

А квартира в центре Берлина - это Германия?

Неа. Вы возможно путаете социальное жилье (квартиры) для (нищих) албанцев с домами немцев в Гамбурге или Штутгарте.

Посилання на коментар

5 минут назад, Invest-finans сказал:

Неа. Вы возможно путаете социальное жилье (квартиры) для (нищих) албанцев с домами немцев в Гамбурге или Штутгарте.

Ай да ладно. Там все точно як у нас. Можно побачити, що хочеш

Посилання на коментар

1 час назад, Invest-finans сказал:

Нарешті знайшовся первородний німець. Я впевнений пану makita як і мені дуже цікаво як то зроблено у вас, але запитував він про інше. В мене до речі в кожне приміщення заходить один кабель 3*2,5мм2 і один 3*1,5мм2 і далі вони розголуджуються по цьому приміщенню. Для потужних користувачив, які здебільшого розтошовані на кухні, зрозуміло прокладені окремі кабелі. 

Посилання на коментар

10 часов назад, InSAn сказал:

Але китайські 433МГц - стрьомно

Ничего стремного нет. Пашут исправно. Одно но. У меня их десяток. Я уже давно на батарейках А27. разорился.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...