porterlv Опубліковано: У вівторок в 09:39 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:39 Багато тексту і жодної конкретики по темі... Треба заміри і відділення мух від котлет. Але якщо то вікторина і треба вгадувати - то ставлю на просідання напруги в момент включення станції і на те, що ви кіздите, що генератор ніяк на то не реагує. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 10:53 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:53 1 годину тому, LITMANENko сказав: Якщо дивитись у щиток в самому будинку, то гаснуть Зубри Викиньте їх і все буде працювати. Ніяких зубрів чи стабілізаторів після генератора не має бути. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: У вівторок в 10:56 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:56 1 час назад, LITMANENko сказал: все працює, аж поки у розетку не вставиш зарядну станцію і одразу циклічно пропадає електрика Де пропадає? Генератор не видає електрику? Значить зарядна станція хоче більше, ніж може генератор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: У вівторок в 11:17 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:17 1 час назад, porterlv сказал: що ви кіздите, що генератор ніяк на то не реагує. Ви якийсь дивний, щось з ранку пішло не так? Сходіть прогуляйтесь, подихайте повітрям. 6 минут назад, volomoto сказал: Викиньте їх і все буде працювати. У мене і так все працює. Чи ви хочете сказати, що котли, насоси, мікрохвильовки, кавоварки, телевізори на Зубри не впливають, а у зарядної станції якийсь особливий зв'язок з ними? Я б може в це і повірив, але поговорив з сусідом, у нього генератор підключений повз зубри, а історія така сама. Так що не вірю. 7 минут назад, InSAn сказал: Значить зарядна станція хоче більше, ніж може генератор. Це лежить на поверхні, але ні. Коли вмикається щось тяжке, типу свердловинного насосу (1800Вт), або кавоварки (2400 Вт), то по перше вони працюють, по друге момент їх старту дуже добре чутно. Генератору важко працювати, звук важкий. Якщо його зовсім перенавантажити, то вибиває автомат на самому генераторі. У випадку зарядної станції по перше її AC Charging Input: 1100W Max. По друге я обмежую її на мінімум 300 Вт. По третє звук роботи генератора не змінюється абсолютно. Ніяких важких пристроїв не працює, то ж звук холостих оборотів. Як тільки я торкаюсь контактів розетки вилкою зарядної станції зникає електрика на декілька секунд і одразу з'являється. І так буде циклічно відбуватися, аж доки я не вимкну зарядну станцію з розетки. Хто саме винен в цьому не знаю. Так відбувається в 90% випадків. Але іноді зарядна станція приймає заряд і заряджається без проблем. Я чесно кажучи думав може щось з нулем чи заземленням, думав питання простіше. Але бачу що тут якась дивна поведінка у електриків, от я був у сантехніків, то якось спокійніше 😂 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: У вівторок в 11:31 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:31 (змінено) 14 хвилин тому, LITMANENko сказав: Ви якийсь дивний, щось з ранку пішло не так? Сходіть прогуляйтесь, подихайте повітрям. Я в курсі, що безкоштовні поради не цінують, тому вдячності не чекав. Але висловив думку з точки зору іженера а не домогоспідара. Ну і в підсумку попрошу вас не казати мені що робити або бути готовим іти куди я вам скажу. Також, зверніть увагу, що ще кілька фахівців вам по ділу а ви на них гавкаєте. Якщо ви такий мудрий нахіба ви з тим сюди прийшли? 2all. Принагідно вчорашня історія з дідом: - зремонтувати інвертор. Гріються дроти, постійно вентилятори, батареї просідають дуже швидко. Раніше 3 години зараз 15 хв. - скоріше за все інвертор справний, проблема в мертвих АКБ і надто тонких дротах. - Батареї добрі, дроти правильні, проблема в інверторі. - Які у вас АКБ? Скільки їм років? - АҐМ, 2 роки - батареї не ремонтуються, вам потрібні нові АКБ. Інвертор справний. - То ви зможете продіагностувати інвертор чи ні. - Зможу. Візьміть собою і дроти і АКБ. Дідо приїхав тільки з інвертором, бо "дроти і АКБ добрі". Інвертор відтестували у всіх режимак - все добре. І дідо щасливий поїхав домів без грошей. Не давайте безкоштовних порад. Їх не оцінять а Вас вважатимуть дураком... Змінено У вівторок в 11:34 користувачем porterlv 4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: У вівторок в 11:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:48 19 минут назад, LITMANENko сказал: У випадку зарядної станції по перше її AC Charging Input: 1100W Max А назву зарядної станції я повинен сам догадатися? Чи це ноунейм китайський? Можливо (це припущення, так як ви не вказали модель ЗС), на вході в ЗС стоять конденсатори великої ємності, які створюють пусковий струм, що перевищує в сотні разів номінальний Charging Input. Тому й генератор не видає "важкий звук". І автомат не вибиває - бо час його спрацювання значно менший. Але електрика зникає. Спойлер Наприклад, БЖ MeanWell на 15Вт (AC Input 0.25А) створюють пусковий струм в 45А. Вам же прямим текстом написали: 2 часа назад, porterlv сказал: якщо то вікторина і треба вгадувати - то ставлю на просідання напруги в момент включення станції 3 часа назад, porterlv сказал: сильно не хватає вихідних даних і повноти картини 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: У вівторок в 11:57 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:57 38 минут назад, LITMANENko сказал: телевізори на Зубри не впливають Зубры с инверторами не дружат. Сам мучился некоторое время, пока не убрал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 11:57 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:57 39 хвилин тому, LITMANENko сказав: У мене і так все працює. Чи ви хочете сказати, що котли, насоси, мікрохвильовки, кавоварки, телевізори на Зубри не впливають, а у зарядної станції якийсь особливий зв'язок з ними? Я б може в це і повірив, але поговорив з сусідом, у нього генератор підключений повз зубри, а історія така сама. Так що не вірю. То не вірте, якщо для вам питання віри важливіше, ніж мати електрику в хаті. 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: У вівторок в 12:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:09 3 часа назад, LITMANENko сказал: гаснуть Зубри 3 часа назад, LITMANENko сказал: тому це вже роки два тягнеться О!, Ключове не побачив. ЗУБРИ напевне ще "старі" - серії D25t-63t? Цитата ds-electronics.com.ua/support/blog/rele_naprachenija/yak-pravilno-obraty-ta-pidklyuchyty-rele-naprugi-zubr/ Після джерел з модифікованою синусоїдою або не синусоїдою забороняється використовувати реле напруги ZUBR з конденсаторним блоком живлення (серії R1, D16-63, D25t-63t, V1) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: У вівторок в 12:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:27 26 минут назад, DimaF сказал: Зубры с инверторами не дружат. Имеется ввиду что инвертор это зарядная станция? Ведь она же находится после зубров и все равно влияет? 15 минут назад, InSAn сказал: Після джерел з модифікованою синусоїдою або не синусоїдою забороняється використовувати реле напруги ZUBR з конденсаторним блоком живлення На моєму написано D63t, мабуть це старі. А можете сказати, це зарядна станція впливає на зубри хоч і знаходиться за ними? Чи це погано працює звя'зка зубр/генератор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: У вівторок в 12:28 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:28 Так чи інакше, піду з зарядною станцією до генератора і увімкну її в другу розетку генератора, тоді думаю питання точно буде закрите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: У вівторок в 12:29 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:29 1 минуту назад, LITMANENko сказал: Имеется ввиду что инвертор это зарядная станция? Ведь она же находится после зубров и все равно влияет? Да, зарядная станция это инвертор и АКБ в одном корпусе просто. Зубры лишние в этой цепочке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: У вівторок в 12:30 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:30 1 минуту назад, LITMANENko сказал: Так чи інакше, піду з зарядною станцією до генератора і увімкну її в другу розетку генератора, тоді думаю питання точно буде закрите. Отпишитесь по результату) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: У вівторок в 12:32 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:32 3 минуты назад, LITMANENko сказал: Так чи інакше, піду з зарядною станцією до генератора і увімкну її в другу розетку генератора, тоді думаю питання точно буде закрите. А яка у Вас зарядна станція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: У вівторок в 12:38 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:38 5 минут назад, Energon сказал: А яка у Вас зарядна станція? FOSSiBOT F2400 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: У вівторок в 12:43 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:43 9 минут назад, DimaF сказал: Отпишитесь по результату) Неохота идти в такие морозы. К тому же иногда и дома она заряжается от гены без проблем. Так что надо подождать потепления и потестить. А зубры выбросить не могу - тогда или вообще без зубров или переделок много. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: У вівторок в 14:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:09 1 час назад, LITMANENko сказал: Неохота идти в такие морозы. К тому же иногда и дома она заряжается от гены без проблем. Так что надо подождать потепления и потестить. А зубры выбросить не могу - тогда или вообще без зубров или переделок много. Не зрозумів, що у вас за схема підключення альтернативних джерел. Що і генератор, що і ця станція мають бути підключені через перемикач 1-0-2 після Зубрів. У вас якось по іншому чи як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 14:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:27 2 часа назад, DimaF сказал: Зубры с инверторами не дружат. Сам мучился некоторое время, пока не убрал. Ну це вже перебор. Нормально мої зубри дружили з інвертором. Проблема була, але не через недружнє ставлення приладів один до одного. В мене зубри на кожну фазу і в разі виходу за межі дозволеного однієй з них зубр її відрубав і одразу 3-фазний інвертор вирубав весь грід (бо він як виявилося не двофазний в жоден період часу і за жодних обставин). І все це відбувалося в період найбільшого навантаження - тобто в часи работи котла. Причому так співпало, що фаза від якой заживлені мізкі котла (до інвертору) ніколи не виходила за межі зубрівських налаштувань і всі котлові 14кВт лягали на акумулятор. Йому швидко ставало зле й бмс чи інвертор все це наглухо вирубав. Мені надоїли перманентні блекаути в усьому будинку при заряджених акб й тому на зимовий період я теж заживився повз зубри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 14:32 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:32 1 час назад, LITMANENko сказал: Так что надо подождать потепления и потестить. Та й скільки там той зими) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: У вівторок в 15:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:21 (змінено) Підкажіть, будь ласка, по РН. Що обрати - Зубр чи Рубіж? Чи вони однакові і немає різниці? А є ще Новатек, про який почув вперше. Змінено У вівторок в 15:24 користувачем Ihor Chumak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergij68 Опубліковано: У вівторок в 16:35 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:35 3 години тому, LITMANENko сказав: Неохота идти в такие морозы. К тому же иногда и дома она заряжается от гены без проблем. Так что надо подождать потепления и потестить. А зубры выбросить не могу - тогда или вообще без зубров или переделок много. знайдіть дві лампи накалювання - електрики старої закалки їх "контрольками " називали ) , ну і два патрона під них. одну включіть до Зубра, одну- після... і вмикайте ваш чудо прилад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: У вівторок в 17:05 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:05 4 часа назад, LITMANENko сказал: це зарядна станція впливає на зубри хоч і знаходиться за ними? Я не знаю "внутрянку" Зубрів. Але маю підозру, що ноунейм ЗС, яка підключена після Зубрів, може впливати. Наприклад, давати якийсь імпульс назад в мережу, який не подобається Зубрам. Але, наголошую - це лише моє припущення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: У вівторок в 17:06 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:06 4 часа назад, LITMANENko сказал: піду з зарядною станцією до генератора і увімкну її в другу розетку генератора, тоді думаю питання точно буде закрите Тобто, за більш, ніж 2 роки експлуатації не могли це зробити - і тому вирішили запитати на форумі? 😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 18:34 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:34 1 час назад, InSAn сказал: Тобто, за більш, ніж 2 роки експлуатації не могли це зробити - і тому вирішили запитати на форумі? 😁 Так холодно ж весь час останні два роки. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: В середу в 05:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 05:08 Генератор KS 3000, зарядна станція (сусід приніс зарядити) Anker SOLIX. Заряджав ледь не з нуля. Спочатку споживання 170-180 Вт, все добре. Коли набрала 7%, станція захотіла 450 Вт. Генератор просідає, станція відключається, генератор виходить на оберти, станція знов хоче 450 Вт, генератор просідає, цикл замкнувся. Поборов як - підняв оберти на генераторі (гвинтом) щоб при увімкненні станція не просаджувала гену, потім з навантаженою станцією опустив обороти на генераторі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз