Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

162 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

48 минут назад, vadimv сказал:

Та до меня давно дошло, что целевая аудитория недомобилей - это нищеброды, которые только о том и думают, где бы чего умыкнуть сэкономить )

"Но если есть в кармане пачка сигарет и билет на самолет с серебристым крылом" (с)

Та куда мне до вашего уровня автомобиле-владения :lol:.

Ну это если есть и если тоньше не становится (жизнь), а ваша жизнь совсем по другому руслу текла.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, seksinika сказав:

Тесла к примеру при всех включенных режимах охраны может 2-3% от 100кВт за сутки съедать потому как все время активна и не засыпает,

Наша Тесла стояла в Польщі 5 тижнів, поки чоловік за нею приїхав. З виключеною охороною ( підземна стоянка), інтернетом та блютузом, втратила 8% заряду.

Посилання на коментар

От интернета расход тоже зависит, при установленной СИМ или ЕСИМ машина будет его искать пока полностью не заснет, а это 3 дня, соответственно и остальные системы спать не будут, это как мобильный телефон есть сеть и может лежать днями особо не разряжаясь, нету сети или она плохая разряжается быстро, но если отключить сотовые данные то как бы опять может лежать днями).

Посилання на коментар

52 хвилини тому, seksinika сказав:

ни кто не заставляет это все включать

Дада ) Расскажите нам, что будет с вашим недомобилем, если его отключить от розетки на месяц-два, да еще зимой в морозы )) 

На улице, а не в теплом гараже.

52 хвилини тому, seksinika сказав:

то каждый ваш утренний старт будет начинаться с замены аккумулятора на заряженный 😂

Проблемы с аккумулятором по утрам у меня были в морозы под -20-25.

Тут никаких проблем, при том, что аккумулятор с 2018 не менялся )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Дада ) Расскажите нам, что будет с вашим недомобилем, если его отключить от розетки на месяц-два, да еще зимой в морозы )) 

На улице, а не в теплом гараже.

Проблемы с аккумулятором по утрам у меня были в морозы под -20-25.

Тут никаких проблем, при том, что аккумулятор с 2018 не менялся )

Вадим опять бы режим Барби включили)?

Внимательнее читайте))) "Если все это подключить к вашему Жузуки то каждый ваш утренний старт будет начинаться с замены аккумулятора на заряженный 😂".

Вадим недомобиль в случаи вас и меня это ваш SX-4 это вот такой дрочемото как из вами же присланного видео), там где водитель подобного доходяжного автомобиля таки решился на обгон пойти после долгого обдумывания маневра в сопоставлении с возможностью своего баллида) и таки под Теслу вкочил.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, seksinika сказав:

таки решился на обгон пойти после долгого обдумывания маневра в сопоставлении с возможностью своего баллида) и таки под Теслу вкочил.

• Сумно 1
Посилання на коментар

7 часов назад, vadimv сказал:

Та до меня давно дошло, что целевая аудитория недомобилей - это нищеброды, которые только о том и думают, где бы чего умыкнуть сэкономить )

Не кажется ли вам, что вы переходите черту в своей маниакальной ненависти к електромобилям. Вы малёхо рот подзакройте, на месте админа я бы давно вам его закрыл, отправив опять в бан.

Вокруг себя замечаю всё больше и больше електричек, люди в Украине выкладывают от 10к.у.е. до 50-60, иногда и поболее, а какой-то идиот, сваливший отсюда чтобы свою ж...у уберечь и катающий 7й год сраный жужик, будет всех их обзывать нищебродами ... воистину неудовлетворённый идиот, не знающий на что уже направить свою желчь.

• Лайк 7
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Так що там з і3s? Зміни в комфорті, в керованості, в витраті? 
завжди цікавив цей возик, але були сумніви щодо комфорту пересування на велосипедних колесах. То ж чи сильно краще стало на мотоциклетних?

Змінено користувачем Gonchik
Посилання на коментар

Ну 195 не каждый Сузуки имеет :lol:, по ощущениям намного мягче, расход понятно дело больше но не сильно, вот конкретно измерить не получилось по семейным обстоятельствам), мелкий должен был свою даму сердца на квадроцикле покатать но ввиду того что похолодало я его не пустила, он в свою очередь БМВ выпросил и на нем поехал, ловелас блин 10 летний 😂, сбил мне весь эксперимент ну такое заряжу еще раз посмотрю, но я думала будет +- 14кВт резина на 10.6% выше, стало быть вместо 100км. проезжает 110.6 + тяжелее и сопротивление качению выше, но на глаз он +- 12.5кВт сейчас это уже вроде и +- от того что было с учетом разницы диаметра.

Посилання на коментар

13.03.2025 в 13:53, seksinika сказав:

Давайте еще видосов).

Tesla Cybertruck з тріском провалив стрес-тест, який з легкістю долають інші пікапи — відео

14 березня, 09:38

На відео блогер за допомогою екскаватора поклав 10 000 фунтів ваги (близько 4 500 кілограмів) безпосередньо на зчіпку Tesla, щоб побачити, чи зможе авто впоратися з неправильно завантаженим причепом або з різницею у вазі, яка може виникнути при буксируванні причепа.

Після Tesla ютубер провів ідентичний тест на Ram 1500. Ram 1500 не тільки пройшов тест, але й пережив спробу зламати його за допомогою екскаватора.

Чи може Tesla Cybertruck стати човном? У Каліфорнії власник провів експеримент

Сьогодні, 10:16

Генеральний директор Tesla Ілон Маск ще у 2023 році, до початку масового виробництва Cybertruck, стверджував, що електропікап буде достатньо водонепроникним для тимчасового використання у якості човна. Він заявляв, що транспортний засіб зможе перетинати річки, озера та, навіть, спокійні морські хвилі, пише видання.

Проте спроба одного з власників Tesla з Каліфорнії перевірити водні можливості свого Cybertruck закінчилася невдачею – автомобіль затонув.

image.png.7ab196486af1a72e21291714c5b78dbb.png

Поставки Cybertruck призупинили через відпадання металевих панелей

March 14 at 16:52

Обурені клієнти не знають, коли отримають куплені авто, а Tesla мовчить з приводу проблеми.

Електромобілі Cybertruck перебувають на утриманні поставок через відпадання металевої панелі на даху автомобіля, повідомляє Electrek.

Про утримання поставок повідомляють щонайменше восьмеро незадоволених покупців на форумі власників Cybertruck та ще більше на платформах X та Facebook.

Згідно з сервісом підтримки Tesla, проблемною є частина під назвою cantrail trim - декоративна панель по краю даху автомобіля та частина "куленепробивного екзоскелету", про який заявляли в компанії. На відео ентузіаст Reid Tomasko показав на прикладі власного Cybertruck, що ця панель, як і більшість панелей "екзоскелету" прикріплена до автомобіля за допомогою клею.

Tesla звернулась до влади США через ситуацію з митами

14 березня 2025, 14:56

Компанія розуміє, що торгова війна підвищить вартість виробництва автомобілів у Штатах, і закликає американську владу не вживати заходів, які призведуть до додаткового подорожчання імпорту дефіцитної в країні сировини, такої як літій та кобальт.

У Tesla заявили, що проводять ревізію глобального ланцюжка поставок, щоб закуповувати та виробляти у Штатах якомога більше матеріалів та компонентів для електромобілів та літій-іонних акумуляторів.

"Проте навіть при агресивній локалізації ланцюжка поставок деякі деталі і компоненти складно чи неможливо отримати в США"

Tesla втрачає позиції: названо найпопулярніший автомобіль 2025 року

16:30, 14.03.25

Станом на початок 2025 року рейтинг найбільш продаваних моделей у світі очолив компактний кросовер Toyota RAV4. Аналіз даних за січень показав, що цих авто було продано понад 73 тисячі одиниць. Такі дані наводить портал Focus2Move. 

ТОП-10 найпопулярніших авто 2025 року:

1 Toyota RAV4 - 73 907 (-11,4%).

2 Toyota Corolla - 70 822 (-26,4%).

3 Ford F-Series - 69 805 (+42,5%).

4 Tesla Model Y - 64 400 (-19,6%).

5 Honda CR-V - 53 492 (-25,2%).

6 Volkswagen Tiguan - 46 093 (+10,6%).

7 Chevrolet Silverado - 44 686 (-8,8%).

8 Hyundai Tucson - 44 623 (-9,8%).

9 Toyota Camry - 43 455 (-8,1%).

10 Kia Sportage - 39 333 (-7,7%).

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

27.02.2025 в 21:27, vadimv сказав:

Натисніть кнопочку "Ігнорувати" )

Це типу ви насрали у загальному під'їзді, а кожен повинен мовчки проходити мимо? Ні, я теж вмію гуглити і репостити новини, зараз доведу...

• Хаха 1
Посилання на коментар

Хочете я засру за 10 хв всю тему роліками з ютубу про електрокари і текстом з чатуGPТ?

Посилання на коментар

Ігнорувати вас мало, все одно тему кидає в непрочитане і я заходжу почитати, а там на 1 реальний допис користувача електрокара - 100 перепостів новин від вас, а як працює ДВС я сам знаю і ютуб дивитись всі вміють, несіть свою користь десь у преріях іспаніїї, продвигайте нашу мову і ютуб посеред кактусів

Змінено користувачем normal
  • Лайк 4
Посилання на коментар

32 минуты назад, normal сказал:

Просто нибараемо тесла і все

Тут как бы без вариантов, во первых вес и крутящий момент, но ради справедливости) и потому как у меня есть такой Форд, не понятно какой мотор у Форда а их хватает, опять таки почему то Форд сражается в моно приводном варианте) а значит и без пониженной передачи и без блокировки, но даже со всем этим Тесла его утянет, но совершенно разные машины с совершенно разным использованием, я F-150 привезла себе под большей двухосный автодом за 2 тонны весом, видео с экскаватором выше это просто идиотизм от Американского коллеги Сумскому блоХеру, возможности как бы у них разные но кукухи видать на уровне :lol:, хотя я лично на Вадоса ставлю если что.

А так если включить мозги то "Нагрузка на шар фаркопа должна быть в диапазоне 35-95 кг в зависимости от полной массы прицепа (для прицепов полной массой до 750 кг обычно рекомендуется 40 кг)." на кой тот партнер нашего Сузуковода туда 5000 тонн навалил вообще не понятно, а так понятно дело рама РАМ-1500 или того же F-150 покрепче будет.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, seksinika сказав:

Тут как бы без вариантов, во первых вес и крутящий момент

Так я навіть не дивився, я просто перший лінк про теслу закинув і написав, що можу ще 100500 закинуть, зараз це все може робити любий AI автоматом і я, БЛЯХА, не бачу живих людей в цій темі )) Одні роботи постять, інші нечитаючи відповідають ))

Посилання на коментар

Ну как бы не плохо бы и смотреть перед тем как постить, вот Вадим в этом плане молодец, он хоть постит исключительно всякую дичь) но делает это обдумано.

Посилання на коментар

Тобто якщо я щодня передивлятимусь 10 роликів кожен по 1 години про різні електрокари і поститиму в цю тему, ви обіціяєте їх теж передивитись і дати свід фідбек? Ну що поїхали витрачати час? ))

Посилання на коментар

Может вам проще с Вадиком в личке переброситься парой видосиков или чем вы тогда от него отличаться будете), он то хоть смотрит перед вбросом:o.

Я вообще не поняла сути вашей претензии, Вадюху то хоть понять можно а вас как то не очень, запостили в теме видео его посмотрели и прокомментировали, вот что тут не так как то иначе должно быть???

Посилання на коментар

1 хвилину тому, seksinika сказав:

он то хоть смотрит перед вбросом

Це ви свічку тримали?

4 хвилини тому, seksinika сказав:

Я вообще не поняла сути вашей претензии

Я просто не люблю копіпаст

5 хвилин тому, seksinika сказав:

запостили в теме видео его посмотрели и прокомментировали, вот что тут не так как то иначе должно быть?

А навіщо тоді сам ютуб і коменти там під відео? Це називається прихована реклама, коли відео розповсюджують по всім темам форуму і засирають його

Посилання на коментар

Щоб зрозуміти відмінність форуму і ютубу, спробуйте в коментах ютубу під роликом щось комусь довести чи отримати компетентну відповідь... Це різні платформи і там можна тільки лайкати

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, normal сказав:

спробуйте ... щось комусь довести

На цьому форумі )

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...