yurets12 Опубліковано: 23 листопада Поділитись Опубліковано: 23 листопада 16 минут назад, beavis сказал: Це бойлер в котлі. Навіть не знав що таке існує )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: В п'ятницю в 17:31 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:31 Якщо кому цікаво. То внизу два скріни температури води подаючи в колектор ТП і різні режими роботи: коли котел працюю з батареями і ТП Та коли без батарей. І третій температура зворотньої води по гілкам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В п'ятницю в 22:37 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 22:37 5 годин тому, yurets12 сказав: Якщо кому цікаво. Цікаво і графіки говорять, що у вас велика дельта і великий дисбаланс потоків по контурах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: учора в 00:05 Поділитись Опубліковано: учора в 00:05 (змінено) 1 час назад, volomoto сказал: Цікаво і графіки говорять, що у вас велика дельта і великий дисбаланс потоків по контурах. Меншу дельту зробити не можу бо котел працює з різницею в 15⁰ подаючи і обратки. Мене дана температура підлоги влаштовує, трошки потрібно відрегулювати, але це дуже довгий процес. Змінено учора в 00:06 користувачем yurets12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: учора в 09:28 Поділитись Опубліковано: учора в 09:28 9 часов назад, yurets12 сказал: Меншу дельту зробити не можу бо котел працює з різницею в 15⁰ подаючи і обратки. Мозги многих котлов позволяют перевести котел в режим ТП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: учора в 10:06 Поділитись Опубліковано: учора в 10:06 37 минут назад, SON сказал: Мозги многих котлов позволяют перевести котел в режим ТП. Я вже це вивчив. Не дозволяють, тільки зменшити різницю до 15⁰. Котел 2009 р. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: учора в 20:06 Поділитись Опубліковано: учора в 20:06 10 часов назад, yurets12 сказал: Я вже це вивчив. Не дозволяють, тільки зменшити різницю до 15⁰. Котел 2009 р. Как звется, марка, модель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 часов назад, SON сказал: Как звется, марка, модель? Boiler Zoom 24 bf здається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому mtip.com.ua/docs/manual-master.pdf стр. 8 попробовать поиграться SW3, SW6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз