Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вибір електрогенератора

zgnatyuk

Рекомендовані повідомлення

тогда можно было и на 270 ой хонде взять ,но......она тяжелее , жрет побольше уже , но конечно мощнее . я ее брал как на подхват ,если инверторный сломается или еще чего ........брал за 22 ты с. недорого.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вмене є і на 270 хонді. Брав за 22 чи 24. А 160 хонду за 15. В підсумку всі стоять, все працює з саморобного 30 квт аккума.👍

Посилання на коментар

Знакомый  тоже проавтономился серьезно  . Батарей киловатт на 200 ( а может и более ) , генератор на 24 квт , и кучу другого оборудования ( инвертора ,панели  ) . Завезли ему 4 тоны дизеля . Поставили газгольдер на альтернативное отопление  ( бочка как на заправках здоровенная ) . Я удивлялся  зачем столько всего , а когда вырубили свет на полтора суток , так он не знал никаких ограничений. Но у него гектар земли , там есть где все это ставить .

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Made in USSR сказал:

Знакомый  тоже проавтономился серьезно  . Батарей киловатт на 200 ( а может и более ) , генератор на 24 квт , и кучу другого оборудования ( инвертора ,панели  ) . Завезли ему 4 тоны дизеля . Поставили газгольдер на альтернативное отопление  ( бочка как на заправках здоровенная ) . Я удивлялся  зачем столько всего , а когда вырубили свет на полтора суток , так он не знал никаких ограничений. Но у него гектар земли , там есть где все это ставить .

У меня максимум до 80% садилась батарея. Бойлер 120л на другой фазе електрокотел 21 кВт за 2-3 часа по ночному тарифу прогревает дом 140м². Стяжка 10 см + плитка держат постоянную температуру. Дом в 1.5 киприча + 150мм вата.👍

С инвертором лоханулся надо было на 8 или 12 кВт брать,а не 6,4.

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Всіх вітаю, маю MXR 3500, але буває його не вистачає. Хочу більше стабільності щоб працювала скважина, пк, тепловий насос, холодильник.а

Шукаю дизельний генератор але як подивитися зараз асортимент то взагалі не знаю що брати. Не хочеться взяти Г і також не за всі гроші світу.

Також не знаю чи потрібен той інвертор у ньому чи ні. Задавав питання gpt то наче каже що у мене немає чутливої техніки. 

Потужність потрібна 5-7квт не більше. Дизельний

Змінено користувачем grindcoretm
Посилання на коментар

Не простіше взяти гібрідний інвертор і хоч невеличку батарею. По ціні буде як дизель. Я настроів на зарядку від мережі 15А щоб не садити лінію людям, і норм працювало від генератора.

Якщо треба більша потужність інвертор накине з батареї і не перевантажить генератор. В мене все на електриці генератор запускав лише літом для перевірки. Генератор звичайний бензиновий.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, msgarry сказал:

Не простіше взяти гібрідний інвертор і хоч невеличку батарею. По ціні буде як дизель. Я настроів на зарядку від мережі 15А щоб не садити лінію людям, і норм працювало від генератора.

Якщо треба більша потужність інвертор накине з батареї і не перевантажить генератор. В мене все на електриці генератор запускав лише літом для перевірки. Генератор звичайний бензиновий.

Можей й так, Але я у цьому взагалі повний 0. В мене 380 мережа. У щитку все розкидано по фазам і як мені бути з інвертором? 1 фаза чи 3? Збірка аккумів я так розумію 48 вольт чи 51 воно йде, не дуже розбираюсь 

Посилання на коментар

Генератор у вас же не трьохфазний. Тепловий насос однофазниий?

В мене все окрім бойлера, електрокотла, майстерні, пралки і духовки висить на одній кращій фазі. На неї поставив інвертор. Звісно хотілося трьохфазний але і однофазного мені вистачає. Але я б зараз брав не на 6.4 кВт, а на 8-12 кВт. Плюс однофазного що треба один стабілізатор, бо першу годину як вмикають світло було 190В. Коли купив стабілізатор то щось накрутили і фаза з інвертором має постійно 210-247😀

Посилання на коментар

Збірка аккумів 48-51 то одне й те саме. За 80 тис можнеа взяти дею з 5 квт аккумом. А якщо зробити 16квт збірку то взагалі норм буде. В мене 29 кВт і за добу сідають до 70%.  16 квт на добу вистачить без тн.

Посилання на коментар

10 часов назад, grindcoretm сказал:

Шукаю дизельний генератор але як подивитися зараз асортимент то взагалі не знаю що брати. Не хочеться взяти Г і також не за всі гроші світу.

Хороший дизельный генератор будет стоить денег, и все равно это тупиковый путь.

Лучше идти по пути: -инвертор + АКБ, и бензогенератор как дополнение, на всякий пожарный.

1 час назад, grindcoretm сказал:

Але я у цьому взагалі повний 0.

Это не проблема, сейчас очень много контор/людей которые в теме, все расскажут и покажут.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, DimaF сказал:

Хороший дизельный генератор будет стоить денег, и все равно это тупиковый путь.

Лучше идти по пути: -инвертор + АКБ, и бензогенератор как дополнение, на всякий пожарный.

Все зависит от уровня ***еца, если энергетика ляжет поллностью. то святым духом ты аккумы не зарядишь) Потянешь переноску к соседу у которого  гена есть))

Посилання на коментар

46 минут назад, mastervovik сказал:

Все зависит от уровня ***еца, если энергетика ляжет поллностью. то святым духом ты аккумы не зарядишь) Потянешь переноску к соседу у которого  гена есть))

3 часа назад, DimaF сказал:

бензогенератор как дополнение, на всякий пожарный.

))

Посилання на коментар

В 02.12.2025 в 19:42, vin сказал:

Скажите, что можно поставить для сигнализации появления электроэнергии? 
Дверной звонок советский подойдет? Или может сгореть при непрерывной работе в течении 5-10 минут при появлении электроэнергии?
Или посоветуйте что поставить чтоб звенел  и не сгорел пока не услышишь и не выключишь!

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...