naupv Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Берут. Сам собираюсь взять на полив, не боятся морозов, в земле лежат годами. В земле да, лежат годами. А вот про мороз, вам лапшу навешали, или вы пытаетесь Я встречал у некоторых производителей инфу, что полимерные трубы могут выдерживать до 3-х заморозок. Брехня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Demetriks Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Нужно 600 метров трубы на теплый пол, ,а я в растерянности незнаю что выбрать,на дорогие бренды не смотрю.Мне вот советуют взять Varlom PE -RT, что скажете за эту трубу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Нужно 600 метров трубы на теплый пол, ,а я в растерянности незнаю что выбрать,на дорогие бренды не смотрю.Мне вот советуют взять Varlom PE -RT, что скажете за эту трубу. Мягкая, зеленая Последняя цена была 6100 грн примерно бухта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 В земле да, лежат годами. А вот про мороз, вам лапшу навешали, или вы пытаетесь Я встречал у некоторых производителей инфу, что полимерные трубы могут выдерживать до 3-х заморозок. Брехня. www.albatros-santeh.com.ua/truba-teplogo-vodyanogo-pola-liseven-pe-rt_a-oxy-f16h2mmukraina- оптом по 0,32у.е Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 www.albatros-santeh.com.ua/truba-teplogo-vodyanogo-pola-liseven-pe-rt_a-oxy-f16h2mmukraina- оптом по 0,32у.е а от де купити но нормальній ціні колекторні вузли я не знайшов( може хтось підскаже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Demetriks Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Мягкая, зеленая Последняя цена была 6100 грн примерно бухта. Огромное спасибо за столь расширенный ответ, теперь стало все предельно понятно....нужно искать мягкие и зелёненькие....... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Огромное спасибо за столь расширенный ответ, теперь стало все предельно понятно....нужно искать мягкие и зелёненькие....... Ну а что хотели услышать? Учитывая, что в этой теме про нее писано и не раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 1 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Ну а что хотели услышать? Учитывая, что в этой теме про нее писано и не раз. Андрій правий, в темі достатньо інфи, мені наприклад цього було мало і я знайшов двух виробників труби PE-RT , один в дніпрі інший в чернівцях, є ще в харькові та білій церкві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 Андрій правий, в темі достатньо інфи, мені наприклад цього було мало і я знайшов двух виробників труби PE-RT , один в дніпрі інший в чернівцях, є ще в харькові та білій церкві Є ще виробник у харькові xit-plast.com/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 Якщо б я робив би собі інженерію будинка, я б ніколи б не лазив по помийкам та вишукував би трубу на 3 копійки дешевшу. Піднатужився, купив нормальну європейську трубу, з відомою назвою, і спав би спокійно. На собі економити, собі дорожче. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 Якщо б я робив би собі інженерію будинка, я б ніколи б не лазив по помийкам та вишукував би трубу на 3 копійки дешевшу. Піднатужився, купив нормальну європейську трубу, з відомою назвою, і спав би спокійно. На собі економити, собі дорожче. тобто ви важаєте що наші виробники г.. продают? gross-pipe.com/ sitek.ua/ у останього взагалі цікава труба для ТП Металлопластиковая труба PE-RT/AL/PE-RT+Cu - это композитная пятислойная труба содержащая: 2 слоя высокотемпературного полиэтилена (PE-RT - Polyethylene of Raised Temperature Resistance) 2 слоя адгезива (клея) и слоем алюминиевой фольги (AL), которая сваривается ультразвуком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 (змінено) тобто ви важаєте що наші виробники г.. продают? gross-pipe.com/ sitek.ua/ у останього взагалі цікава труба для ТП Металлопластиковая труба PE-RT/AL/PE-RT+Cu - это композитная пятислойная труба содержащая: 2 слоя высокотемпературного полиэтилена (PE-RT - Polyethylene of Raised Temperature Resistance) 2 слоя адгезива (клея) и слоем алюминиевой фольги (AL), которая сваривается ультразвуком. Я не вважаю, я знаю, що Європа давно це виробляє і вже собаку з.їла на цьому. У нас все нове, і не відомо як воно буде триматися. А зважаючи на те, що наші виробники, завжди хочуть вкласти мінімум, а прибутки одержати максимум, це насторожує. Сітек давно на ринку, це металопласт. Навіть у них рекламка є ,що додають срібло у склад труб. Коли береш бухту, вона запаяна і знаходиться під тиском. Зі всіх вітчизняних виробників, я б на вашому місті (якщо собі шкода взяти добру трубу) на неї і дивився. Змінено 4 липня 2019 користувачем naupv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 Я не вважаю, я знаю, що Європа давно це виробляє і вже собаку з.їла на цьому. У нас все нове, і не відомо як воно буде триматися. А зважаючи на те, що наші виробники, завжди хочуть вкласти мінімум, а прибутки одержати максимум, це насторожує. Сітек давно на ринку, це металопласт. Навіть у них рекламка є ,що додають срібло у склад труб. Коли береш бухту, вона запаяна і знаходиться під тиском. Зі всіх вітчизняних виробників, я б на вашому місті (якщо собі шкода взяти добру трубу) на неї і дивився. а як же підтримка укр.виробника? і чому ви вижаєте що у нас дійсно всі труби г..о? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 а як же підтримка укр.виробника? і чому ви вижаєте що у нас дійсно всі труби г..о? Пану тре писати по два рази одне і теж? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 Пану тре писати по два рази одне і теж? :D тобто Ви важаєте якщо написано "Made in EU" То це супер якість? а якщо зроблено в Україні то це повне лайно? я вас вірно розумію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 а як же підтримка укр.виробника? і чому ви вижаєте що у нас дійсно всі труби г..о? Поддержка - дело добровольное. Хотите нести туда деньги - несите. То, что Вы посвятили столько времени этому вопросу и поделились с нами результатом - это спасибо. Других зачем в это болото тянуть? Да, лично я считаю и по личному опыту вижу , что в основной своей массе трубы отечественного производства - говно. Возможно, за редким исключением. Но подтверждений этому нет. Но у меня нет ни ресурсов, ни желания, ни времени рыться в куче навоза в поисках бисера. В конце концов, деньги у монтажников, пусть приложат усилия, чтобы им их понесли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 чому це я когось тяну в болото?) де є труба яка виробляться з переробленого пластику , а є яка виробляється з первиного. на форумі є багато тем про труби нашого виробництва, багато хто задоволений якістю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 на форумі є багато тем про труби нашого виробництва, багато хто задоволений якістю Так чому б вам не купити таку трубу і через декілька років, нам розказати який ви задоволенний? Ви перший раз вибираєте трубу для себе, а ми вже багато років майже кожен день з ними працюємо. Тай навіть ярі патріоти, які мають гроші, чомусь не купляють Тавріїї і Ланоси, а все японьське, та німецьке 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 на форумі є багато тем про труби нашого виробництва, багато хто задоволений якістю 1. Хто задоволений ? Щось не пам*ятаю. 2.Ви вже 3 неділі вибираєте трубу для ТП. В мене складається враження, що купивши якесь ..., Вам дуже хочеться перекласти відповідальність на когось іншого і заручитися моральною підтримкою. P.S.Я вчора цілий день мотався на резервній "Пріорі". Здається все нормально: їде, тормозить, працює кондиціонер. Але я приїхав додому "мертвий". Мораль: Є гроші, чи можете заробити- купляйте Раутермес, чи такого ж класу. Немає- зіграйте в лотерею і купить якусь вітчизняну трубу. В кінці-кінців, Таврія теж машина, і виграши в лотерею також ніхто не відміняв. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 1. Хто задоволений ? Щось не пам*ятаю. 2.Ви вже 3 неділі вибираєте трубу для ТП. В мене складається враження, що купивши якесь ..., Вам дуже хочеться перекласти відповідальність на когось іншого і заручитися моральною підтримкою. P.S.Я вчора цілий день мотався на резервній "Пріорі". Здається все нормально: їде, тормозить, працює кондиціонер. Але я приїхав додому "мертвий". Мораль: Є гроші, чи можете заробити- купляйте Раутермес, чи такого ж класу. Немає- зіграйте в лотерею і купить якусь вітчизняну трубу. В кінці-кінців, Таврія теж машина, і виграши в лотерею також ніхто не відміняв. три тижні це не показник, це по-перше, а по-друге чого це ви вирішили що я хочу на когось що перекласти? на форумі є теми де люди використовуют нашу трубу виробництва чернівці (Maer) та Дніпро (Liseven) не скрізь кладуть рехау і їй подібні, при дотримані температурних режимів 40-60гр. даже сама дешева труба буде працювати 10-15років. сам виробник продає труби по 0,3-0,4 у.е за метр так це не зовсім і лотерея Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel.ya9 Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 ну і?))) це сарказм такий?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 ну і?))) це сарказм такий?) именно. смотрите: на 100 метровом доме разница в 0.4 евро на 1 м.п (ваша труба и рехау) составит 250 евро, то есть 7000 грн. Думаю, только выяснение мест протечки (выезд сантехника, тепловизионная сьемка) будут сопоставимы с этой суммой. а еще вскрытие стяжки, замена покрытия (которое уже не в продаже, а купить одну упаковку негде)... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 три тижні це не показник, це по-перше, а по-друге чого це ви вирішили що я хочу на когось що перекласти? на форумі є теми де люди використовуют нашу трубу виробництва чернівці (Maer) та Дніпро (Liseven) не скрізь кладуть рехау і їй подібні, при дотримані температурних режимів 40-60гр. даже сама дешева труба буде працювати 10-15років. сам виробник продає труби по 0,3-0,4 у.е за метр так це не зовсім і лотерея Я б на Вашему місці послухав цих хлопців які собаку з'їли на своїй роботі, і купив те що радять. А як дуже хочете підтримати вітчизняного виробника можете подивитися в бік меблів, кухонь, спален і шпалер. Воно все на ввиду, і коли набридне то можно через двері винести. А з інженеркою Вам досить довго жити разом, зробіть так щоб цей союз між Вами протримався досить довго 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 5 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2019 три тижні це не показник, це по-перше, а по-друге чого це ви вирішили що я хочу на когось що перекласти? на форумі є теми де люди використовуют нашу трубу виробництва чернівці (Maer) та Дніпро (Liseven) не скрізь кладуть рехау і їй подібні, при дотримані температурних режимів 40-60гр. даже сама дешева труба буде працювати 10-15років. сам виробник продає труби по 0,3-0,4 у.е за метр так це не зовсім і лотерея Аж цілих 15 років?????? Треба брати. Я ж сплю й бачу як через 15 років розбивають мені стяжку й роблять капітальний ремонт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз