Vikctor Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 Только что, naupv сказал: Головне не рухати Та я навпаки рухаю і прискипливо роздивляюся перед в'їздом чергових арендарів. Оплітка вся в якийсь слізі вже, але цільність шлангу не викликає сумнівів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Та я навпаки рухаю і прискипливо роздивляюся перед в'їздом чергових арендарів. Оплітка вся в якийсь слізі вже, але цільність шлангу не викликає сумнівів. Так зверху да цілі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 1 минуту назад, naupv сказал: Так зверху да цілі Вони вже років 15 зайвих пережили, якби я змінював їх так часто як ви рекомендуєте) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 3 хвилини тому, Vikctor сказав: Вони вже років 15 зайвих пережили, якби я змінював їх так часто як ви рекомендуєте) Я нікому нічого не рекомендую. Отак вони і жили-від потопа, до потопа 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 15 років!!! В «слізі»!!! І це каже сантехнік? ось так прочитає такий дилетант як і я буде сприймати за рекомендацію фахівця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 13 минут назад, Фрай сказал: 15 років!!! В «слізі»!!! І це каже сантехнік? ось так прочитає такий дилетант як і я буде сприймати за рекомендацію фахівця. Моя рекомендація тобі діду в рота не влізе. Я лишень описав свій власний досвід, не більше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 Ні, онучку, твої рекомендації дуже красномовні, а розмірами зазвичай вихваляється той у кого найменша рибка. Віктор, а якщо без балди і образ то не варто писати тобі таку хню про отакий свій власний досвід, та ще й у квартирі яку здаєш в оренду. Навіть якщо і так то краще змовчати, це ж форум куди читачі йдуть за досвідом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 8 минут назад, Фрай сказал: Ні, онучку, твої рекомендації дуже красномовні, а розмірами зазвичай вихваляється той у кого найменша рибка. Віктор, а якщо без балди і образ то не варто писати тобі таку хню про отакий свій власний досвід, та ще й у квартирі яку здаєш в оренду. Навіть якщо і так то краще змовчати, це ж форум куди читачі йдуть за досвідом. Діду, ще раз - в світі напевно існує хтось (сподіваюсь хоча б твоя дружина), кому цікаво знати твої думки з будь-якого приводу. Я до них точно не належу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 2 часа назад, Vikctor сказал: Вони вже років 15 зайвих пережили, якби я змінював їх так часто як ви рекомендуєте) Ну через 17 лет я бы все таки поменял) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 7 годин тому, Vikctor сказав: Діду, ще раз - в світі напевно існує хтось (сподіваюсь хоча б твоя дружина), кому цікаво знати твої думки з будь-якого приводу. Я до них точно не належу. Ти так нічого й не зрозумів, що й не дивно, чого ще чекати від того хто пост-фактум наплює в руку «годувальника»-замовника. надимай щоки далі. Бо свій рівень як «фахівця» ти вже тут показував неодноразово! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2024 7 часов назад, Фрай сказал: Ти так нічого й не зрозумів, що й не дивно, чого ще чекати від того хто пост-фактум наплює в руку «годувальника»-замовника. надимай щоки далі. Бо свій рівень як «фахівця» ти вже тут показував неодноразово! Чучело, як тобі ще пояснити щоб нарешті дійшло (розумію у твоєму віці вже відбуваються зміни в когнітивних функціях) - по-перше мене не цікавить твоя думка, по-друге я не шукаю й ніколи не шукав замовників на форумі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2024 2 години тому, Vikctor сказав: Чучело… Українською мовою буде опудало, вчи українську, користуйся хоча би цензором і якщо він червоним підкреслює слово то це означає, щось написано не так. (Сприймай як пораду, а не глузування) 2 години тому, Vikctor сказав: …(розумію у твоєму віці вже відбуваються зміни в когнітивних функціях) Звичайно, у кожної людини похилого віку вони відбуваються, але дивлячись на твої висловлювання розумієш, що у деяких індивідуумів ці функціїї погано працюють з моменту становлення. 3 години тому, Vikctor сказав: по-перше мене не цікавить твоя думка Три дні йшов, щоб сказати? Бо мабуть мене дуже «цікавить» думка «фахівця» у якого 17 років стоять гнилі підводи, а він ще стверджує, що все добре бо: Цитата цільність шлангу не викликає сумнівів. Щоб не розвивати конфлікт проходь повз мої повідомлення, не реагуй так ніби ти для безперечний авторитет і все буде ОК! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 23 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2024 Як малі діти, образи, бульки. Це не та гілка. Йдіть краще туди спілкуватись, там всі такі 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 24 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2024 Як вважаєте, анод ще походить? Фланець певно треба буде взяти прозапас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 8 часов назад, blacktigra сказал: Як вважаєте, анод ще походить? Фланець певно треба буде взяти прозапас. Анод треба міняти. Я на Дражице беру не оригінали, просто великі, шпілька М8. Такий стан був у бойлера 200 літрів, що не обслуговувався біля 5 років. Вода центральна, обсяг лайна десь півведра. Резинка була еластична. Фланець про запас, думаю, так і буде валятися багато років) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 Підкажіть, в стіралках вимога петлі на зливі то лише для гідрозатвора чи ще щось? Якщо в мене вона і так підключена до гідрозатвора з шаріком чи можу я його пустити по підлозі без петлі вгору? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 27 минут назад, standov сказал: в стіралках вимога петлі на зливі то лише для гідрозатвора чи ще щось? Первый раз слышу про вимоги..) Просто петля устойчивей к движению воды и шланг не дергается. Только вчера в квартире ребенку подключал) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 24 минуты назад, DimaF сказал: Первый раз слышу про вимоги..) Просто петля устойчивей к движению воды и шланг не дергается. Только вчера в квартире ребенку подключал) Ну в мене на стіралці навіть наліпка на жопі "не знімати петлю" ) LG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 25 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 1 час назад, standov сказал: Підкажіть, в стіралках вимога петлі на зливі то лише для гідрозатвора чи ще щось? Якщо в мене вона і так підключена до гідрозатвора з шаріком чи можу я його пустити по підлозі без петлі вгору? Якщо є гідрозатвор то не обов*язково. Відносно клапанів підключення з пружинкою і шаріком. Років 10 назад, позвонив замовник і сказав, що в нього, з пральної машини, при чистому фільтрі не йде злив. Обєкт був зроблений за 9 років до дзвінка. Пружинка згнила і шарік виштовхнуло в каналізацію. На щастя, злив пральної був зроблений 32 діаметром, і він застряв на першому повороті. З тих пір з шаріком і пружинками не дружу))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 1 час назад, B.S.V. сказал: Якщо є гідрозатвор то не обов*язково. Відносно клапанів підключення з пружинкою і шаріком. Років 10 назад, позвонив замовник і сказав, що в нього, з пральної машини, при чистому фільтрі не йде злив. Обєкт був зроблений за 9 років до дзвінка. Пружинка згнила і шарік виштовхнуло в каналізацію. На щастя, злив пральної був зроблений 32 діаметром, і він застряв на першому повороті. З тих пір з шаріком і пружинками не дружу))) В мене без пружинки, гідрозатвор + шарік, ну і там точно нікуди не виштлвхне бо шарік до гідрозатвора (з боку стіралкі). Отакий тільки одинарний bt.rozetka.com.ua/ua/398601372/p398601372/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI34ri14iQiAMVFFiRBR3IQi2DEAQYCSABEgIts_D_BwE Вже років п'ять, сьогодні перший раз вийняв, промив і нормально ) мінус що сама вставка виробником позиціонується як розходник, тож не розбирається але прозора і все видно коли промиваєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 17 годин тому, blacktigra сказав: Як вважаєте, анод ще походить? Надихнув ти мене перевірити свій. Деталі тут. Твій зараз виглядає краще ніж мій в стані коли струм був близько 15мА. Тобто можна припустити що ще походить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 12 часов назад, yoojin сказал: Анод треба міняти 4 часа назад, Dmode сказал: Тобто можна припустити що ще походить. Вирішив поки не міняти, там магнію ще на пів-села вистачить, дарма тільки анод купував. В моєму бойлері струм на аноді не вийде поміряти. Бойлеру 6 років активної експлуатації, бруду внизу було небагато, може добра жменя пластівців з аноду, та наліт чорного кольору, підозрюю що дохла органіка, хоча без явного запаху. На стінках був рудий наліт, схоже на залізо з води. Там де не діставав рукою, допомогла швабра. Найскладніше було поставити назад фланець щоб прокладку не перекосило і болти не повипадали. Прокладку нову поставив. Потім ще зробив шокове хлорування системи хвп та гвп на ніч - нарешті позбувся неприємного запаху. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 7 часов назад, standov сказал: Підкажіть, в стіралках вимога петлі на зливі то лише для гідрозатвора чи ще щось? Це щоб воду не висмоктувало якщо під'єднання до канальї дуже низько. Запобігання ехфєкту сифону. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 1 час назад, blacktigra сказал: Це щоб воду не висмоктувало якщо під'єднання до канальї дуже низько. Запобігання ехфєкту сифону. тобто воно треба незалежно від гідрозатвору далі? в мене приєднання на 30см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 1 час назад, blacktigra сказал: Потім ще зробив шокове хлорування системи хвп та гвп на ніч а як? чисто для розширення кругозору ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз