TaurosRMK Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2 хвилини тому, МакДо сказав: Так, він продовжував фільтрувати. Але після побаченого я вже не зміг його впихнути взад. Тому і не хочу розкручувати, бо прийдеться міняти 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 2 години тому, TaurosRMK сказав: Тому і не хочу розкручувати, бо прийдеться міняти 😂 А те що за пів року заводяться зайві бактерії то маркетинг чи реальні справи ? Змінено 6 квітня користувачем DraVVa Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 1 година тому, DraVVa сказав: А те що за пів року заводяться зайві бактерії то маркетинг чи реальні справи ? Не володію такою інформацією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 10 часов назад, DraVVa сказал: А те що за пів року заводяться зайві бактерії то маркетинг чи реальні справи ? Запросто. Вода ж зі скважини, там що хочеш може жити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня В 06.04.2025 в 07:47, akineo сказал: а чи існує тема по вибор змішувачів? для кухні потрібно. Завжди був 2х вентильний. Зараз основна маса ідуть одноважільні картриджні. Який зручніше, а не для понтів? Якщо картридж не якісний, то плавного регулювання не вийде, буде ривками. Зручніше той, до якого звикли. Немає такої теми тут. Та і розвивати цю тему нереально, занадто там всього небагато, щоб обговорювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 12 годин тому, DraVVa сказав: А те що за пів року заводяться зайві бактерії то маркетинг чи реальні справи ? Брешуть 😂 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня Доречі, про змішувачі. Існує думка, що що там тих ремонтів - поміняти картридж та і все. Вся біда в тому, що складність заміни картриджів та і взагалі заміни будь- чого в змішувачах має наступні складності.: 1. Через певний час їх практично неможливо розібрати - кальцій забиває всі різьби намертво. Заміна дуже складна технічно. Олдскул кажуть превентивно розбирає змішувачі на складові перед встановленням і промазує всі різьби літолом, щоб потім розібрати можна було. Ну це дуже треба упоротись, але я особисто таких знаю. 2. Не всі змішувачі можна розібрати, часи, коли одним ключем розбирались і змішувачі і гелікоптери - минули. Тепер дуже часто кожен виробник має секретки або для певних маніпуляцій необхідно мати фірмові ключі/насадки/шаблони, інакше і виріб розламаєш, і руки поріжеш. Особисто я колись пробував розжитися всіма спецштуками і запчастинами на грое/хансгрое з метою ух как всім всьо поремонтую , але прийшов до третього пункту. 3. З огляду на дороговизну часу і непрогнозованість трудозатрат, комерційний ремонт змішувачів просто недоцільний. Для дешевих простіше купити новий, а ті, хто може заплатити півтисячі -тисячу і більше євро за змішувач чи набор, не стануть озадачуватись ремонтом. Додатково до цього запчастини на дорогі змішувачі ой як недешеві + поставка їх може бути дуже розтягнута в часі. Там доцільність ремонту не завжди проглядається. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня (змінено) Робив заміну картриджа в кухонному змішувачі Kraus. Зняти важиль і відкрутити одну гайку. Не складно. По вартості воно того було варто. Картридж оригінальний привезли імпортери на замовлення. Єдиний момент, там ще якась шайбочка чіпляється на важіль картриджа, не сфотографував як вона стояла. І важіль картриджа дуже вільно ходить. Все ніяк не доходить виправити... Тобто варто спробувати. Змінено 7 квітня користувачем delic 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 4 часа назад, volomoto сказал: Брешуть 😂 Я змінюю і фільтр для ВВ20 і фільтри для осмосу раз на рік. Десь 6-7 місяців на рік користуюся виключно центральною водою. Інший час то центральною, то зі скважини. Нічого подібного на жахіття з вашого фото в себе не бачив. Мої фільтри виглядають в міру брудними й без ознак біологічной присутності. Тому в кожного свої умови. В когось навіть буває з бойлеру запах і лігіонелу виявляють. В мене навіть натяків не було на подібне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2 часа назад, murava сказал: Доречі, про змішувачі. Існує думка, що що там тих ремонтів - поміняти картридж та і все. Вся біда в тому, що складність заміни картриджів та і взагалі заміни будь- чого в змішувачах має наступні складності.: 1. Через певний час їх практично неможливо розібрати - кальцій забиває всі різьби намертво. Заміна дуже складна технічно. Олдскул кажуть превентивно розбирає змішувачі на складові перед встановленням і промазує всі різьби літолом, щоб потім розібрати можна було. Ну це дуже треба упоротись, але я особисто таких знаю. 2. Не всі змішувачі можна розібрати, часи, коли одним ключем розбирались і змішувачі і гелікоптери - минули. Тепер дуже часто кожен виробник має секретки або для певних маніпуляцій необхідно мати фірмові ключі/насадки/шаблони, інакше і виріб розламаєш, і руки поріжеш. Особисто я колись пробував розжитися всіма спецштуками і запчастинами на грое/хансгрое з метою ух как всім всьо поремонтую , але прийшов до третього пункту. 3. З огляду на дороговизну часу і непрогнозованість трудозатрат, комерційний ремонт змішувачів просто недоцільний. Для дешевих простіше купити новий, а ті, хто може заплатити півтисячі -тисячу і більше євро за змішувач чи набор, не стануть озадачуватись ремонтом. Додатково до цього запчастини на дорогі змішувачі ой як недешеві + поставка їх може бути дуже розтягнута в часі. Там доцільність ремонту не завжди проглядається. Собі змінював раз в житті -на кухні в квартирі. З незручного - довелося демонтувати весь змішувач, а це було дуже незручно, бо монтували його явно на мийку до встановлення. Але так само довелося б робити для заміни будь-якого змішувача в моєму випадку. Оригінальний фільтр в магазині коштував біля 150 євро (в рукомийку в санвузлі взагалі під 300 - дізнався коли зменшився потік, але слава яйцям допомогла чистка сіткі в насадці на зливному отворі). Придбав на ринку китайський картрідж гривень за 200 і вже років 7-8 все чудово працює. Ніяких хитрих насадок не було потрібно, але зусилля для відкрутити гайку знадобились чімалі. За гроші комусь я б цім точно не займався би. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня (змінено) 4 години тому, volomoto сказав: Брешуть 😂 Це тому що колби прозорі 😄 Змінено 7 квітня користувачем TaurosRMK 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 1 годину тому, TaurosRMK сказав: Це тому що колби прозорі 😄 та просто забули rgb-підсвітку поставити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня (змінено) 1 годину тому, TaurosRMK сказав: Це тому що колби прозорі 😄 Ага, просто бактерії хочуть подивитись на світ, тому там затримуються надовго, а потім пускають коріння, заводять сім'ї. А була б непрозора колба, то плили б собі далі. Змінено 7 квітня користувачем volomoto 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 6 часов назад, murava сказал: Доречі, про змішувач За всю практику пришлось 2 раза столкнуться. Подкапывает смеситель изначально. Чистить картридж, подтянуть гайку и пр. Заменить картридж. Ничего не помогло. Подкапывает, тварь. Первый случай был на гигиеническом душе. От густавберговского унитаза краник поставили перед шлангой. Второй смеситель Devi люди позволили себе в мусор выбросить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 07.04.2025 в 11:01, murava сказав: Зручніше той, до якого звикли. Немає такої теми тут. Та і розвивати цю тему нереально, занадто там всього небагато, щоб обговорювати. у ванній одноричажні і вони там реально зручніше за двовентильні і дуже надійні, безпроблемні. єдине що, замінив картриджі на більш дорогі, щоб плавне регулювання було а от для кухні, в моєму випадку, все таки схиляюсь до двовентильного. Цікаво, що на ютубі ніде не знайшов реальних відео про змішувачі, як ним користуються на практиці. От є змішувач з ручкою ПІД гусаком .. зручно це чи ні? от такий виглядає зручним. bt.rozetka.com.ua/ua/kroner_cv014919/p300282448/ і не дуже габаритний. А то гусаки по 30-40 см .. минулого разу брав ZEGOR. При виборі одразу гуглю наявність кран-букс запасних .. бо вони бумає часто ломаються, а у різних виробників вони різного розміру, різних градусів (180, 360 до повного відкривання) і насічок для ручки .. одноважільний це GROHE за 3к+ Змінено 11 квітня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 07.04.2025 в 16:09, delic сказав: в кухонному змішувачі Kraus найдешевший на розетці 6200 )))))))) а я обираю 1000-1500)) п.с. да да. куратори мало платять Змінено 11 квітня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 1 минуту назад, akineo сказал: найдешевший на розетці 6200 )))))))) а я обираю 1000-1500)) Ну смеситель такая вещь, что экономить не нужно. Брать хотя бы по нижней границе грое, франке и пр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 1 година тому, akineo сказав: найдешевший на розетці 6200 )))))))) а я обираю 1000-1500)) п.с. да да. куратори мало платять Зараз в епіку є бюджетний змішувач по акції. Купляв його на днях на роботу в офіс. Тяжкий, гарантія 5 років ТИЦЬ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня в травні 2023 встановив Змішувач для ванни ZEGOR Trоya SAP7-B097 до того з 2008 був якийсь китайський з Нової Лінії, замінив лише по причині що кран буксу неміг знайти щоб підходила до ручок, букса була на 90 градусів повроту, то щоб не підтікали купував іншу буксу звідтам знімав шайбу пружину, і так її висатчало на деякий час поки не стиралась. так само й кран на кухню, теж Zegor нормально працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня Я давно і частенько маю справу із змішувачами. І звернув увагу, що китайський Зегор стає все більш привабливим у бюджетних варіантах для споживачів. Вони важчають, дизайн покращився, підключення до мийки досконалюється, та і працюють довго. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 12 квітня Поділитись Опубліковано: 12 квітня подивився в живу і дійшов висновку, що одноважільний не для моєї мийки-кухні в даний момент. Візьму класичний варіант Haiba. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 квітня Поділитись Опубліковано: 12 квітня (змінено) 23 минуты назад, akineo сказал: Візьму класичний варіант Haiba. Хайбу можно брать, но только простые, классические модели. Те что с наворотами, со временем навороты отпадают.... Змінено 12 квітня користувачем DimaF 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sovladim Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) Здравствуйте Подскажите пожалуйста, такой смеситель реально найти? Змінено 18 квітня користувачем sovladim Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В суботу в 11:58 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:58 (змінено) В общим взяв Haiba dominox 271 haiba-shop.com.ua/zmishuvach-dlya-kukhni-haiba-dominox-271-hb0941?gclid=Cj0KCQjwiLLABhCEARIsAJYS6umwypxS3f4mGU47_aatCB-8iR2jTkrkQ6MS_NZtu2Vv5D9SGXxH1qQaAkhfEALw_wcB але з кран-буксами на 180 градусів. перед встановленням бачив, що там наче бто керамічна букса, а в описі червякова .. дивно, що на цю модель різний опис на сайтах. красивий, все плавно ходить, але не сподобалося, що вода починає текти аж градусів з 30-40, така собі сліпа зона кран-букси. навіщо і як взагалі це реалізовано я хз. може воно якось регулюється? а попередньому змішувачі вона починала текти майже одразу після повороту ручки, там теж 180 градусів. о. знайшов відгук про іншу кран буксу Цитата Відгуки про кранбукс металокерамічний MasterProf 1/ Думав поворот на 180 градусів буде зручно, але з них 90 градусів це холостий хід. перша реакція дружини - а що, води не має? Змінено В суботу в 14:49 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 02:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 02:44 14 часов назад, akineo сказал: В общим взяв Haiba dominox 271 Назад в совок называется...) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз