outdoor24 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 27 хвилин тому, Propeller сказав: Просто експлуатація цього умивальника іноді потребує витримувати нештатні вертикальні навантаження. ви його замість душового піддона використовуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 час назад, Propeller сказал: Робити "красивоє" чогось не захотів. Тому і засумував. Промдизайн типу лофт то красиво, а це скоріше колгоспдизайн. Вибачаюсь за таке моє сприйняття вашого ноухау. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 37 минут назад, Vikctor сказал: Тому і засумував. Промдизайн типу лофт то красиво, а це скоріше колгоспдизайн. Вибачаюсь за таке моє сприйняття вашого ноухау. Я знаю ваші вподобання що до інтер'єрного оточення. Loft та industrial це трошки різне. Loft трошки витончений. Industrial завжди пахне колгоспом. Фото нижче. Я не довго думав з чого зробити ці упори. Над ноухау треба поломати голову. Зробив з того, що було вдома "на зараз". Мені тут був важливий фунціонал. Не вибачайтесь.Ми всі різні. І це нормально. Loft Industrial Змінено 16 годин тому користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 1 час назад, outdoor24 сказал: ви його замість душового піддона використовуєте? Ні. Змінено 16 годин тому користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз