Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вопросы по сантехнике, не требующие создания отдельных тем.

B.S.V.

Рекомендовані повідомлення

Один мой знакомьій тоже в квартире ничего не ремонтировал, ни розетки, ни вьіключатели, а однаждьі заехал его дома нет, а жена меняет сифон. 

На мой немой вопрос - а я всегда все сама, он музьікант, его руки и мозги заточеньі под другое, он даже не в курсе хде у нас отвертки лежат. ))

Не может бьіть такого, чтобьі в киевской квартире за такой срок не пришлось менять как минимум сеточки на смесителях.

хотя, можно просто не обращать внимание на струйку. )

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Фрай сказал:

такой срок не пришлось менять как минимум сеточки на смесителях.

Периодически бросал в уксус, и все.

Посилання на коментар

6 годин тому, DimaF сказав:

А в чем она плохая? За 11 лет ни разу не прикасался к устройству смесителей, причем на входе в квартиру примитивный сетчатый фильтр.

..

9 хвилин тому, DimaF сказав:
21 хвилину тому, Фрай сказав:

за такой срок не пришлось менять как минимум сеточки на смесителях.

Периодически бросал в уксус, и все.

Продолжайте, не стесняйтесь.))

Кстати, а зачем бросать в уксус, новьіе не проще и бьістрее поставить?

У меня на разньій размер и вкус бьіло сеточек в запасе, во всех квартирах регулярно, а в доме проверял, за 11 лет вообще без налета.

Скважина, водоподготовка 

Посилання на коментар

1 годину тому, Фрай сказав:

Не может бьіть такого, чтобьі в киевской квартире за такой срок не пришлось менять как минимум сеточки на смесителях.

Залежить від того чи новий будинок і не тільки.

В старому будинку за півроку забивався 100мк фільтр.

В новому і вода чистіша і стоять фільтра на кожну секцію. За сім років самопромивні 100мк навіть не промивав як треба, так інколи вмикаю промивку щоб сіфони не пересихали.

А в старому кожен рік сіточка під заміну і раз півроку одну заміняв на іншу. Стару потім сушив, чистив і використовував ще раз.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, delic сказав:

В новому і вода чистіша і стоять фільтра на кожну секцію

Так і це кардинально міняє ситуацію, але ось у мене хоч і відносно новий будинок, а вода така, що Кабінет вмикає регенерацію щотижня.

А домашня скважина дозволяє регенерацію раз на 20 днів. )

Зате не доводиться турбуватись за вапняний наліт на сантехніці, дзеркалах та побутовій техніці.

Посилання на коментар

Підкажіть, де в Києві можна подивитись багато моделей душових систем imprese, grohe, не купляти, а саме подивитись якість, бо в епіку взагалі тухло, пару позицій в ряду чи є якийсь супермаркет душів, змішувачів?

Посилання на коментар

Добрий день,

новий ГА імера, зібрав, запустив - капає з-під фланця.

Розібрав все, оглянув грушу, вирівняв кромку груші, змастив мильним розчином, зажав по-максимуму - запустив воду - все-одно капає 😱

photo_2025-06-24_13-39-14.jpg

Посилання на коментар

3 часа назад, Mystery сказал:

бо в епіку взагалі тухло,

Та ладно, тухло...их там море, как и приставучих консультантов, коих там больше чем в остальных отделах вместе взятых)

Посилання на коментар

25 минут назад, DimaF сказал:

Та ладно, тухло...их там море, как и приставучих консультантов, коих там больше чем в остальных отделах вместе взятых)

Импрес та гроє було по одному на стенді накладних. А ось ам пм море таке відчуття, що вони захопили майже не весь ряд, ну і ще всіляки міксен та інше китайське. Вбудованих душів взагали 2 на 2 метри стенд на стіні і там ам пм та китай різний. Може це на братиславській та на бальзака такі епіки не знаю, а ось якщо замповляти зі складу, то так купа усього, але ж хочу його вживу полапати

Посилання на коментар

1 час назад, Mystery сказал:

Импрес та гроє було по одному на стенді накладних. А ось ам пм море таке відчуття, що вони захопили майже не весь ряд, ну і ще всіляки міксен та інше китайське. Вбудованих душів взагали 2 на 2 метри стенд на стіні і там ам пм та китай різний. Може це на братиславській та на бальзака такі епіки не знаю, а ось якщо замповляти зі складу, то так купа усього, але ж хочу його вживу полапати

Ну на Позняках огромный выбор, но я туда не захожу, ибо консультанты как Свидетели Иеговы, фиг отобьешься.

В Агромат заскочите.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Спустя 6 лет службы перестал держать давление предохранительный клапан бойлера Drazice, постоянно течет в слив вода. Стоял комплектный. Сейчас планирую менять, и задумался - а на какой? Можно, конечно, заказать аналогичный. Но, возможно, есть лучше по качеству? Сложности добавляет диаметр - 3/4".

Подскажите, пожалуйста.

Посилання на коментар

45 минут назад, Dark FeniX сказал:

Подскажите, пожалуйста.

Фото клапана.  На дразице группа безопасности бойлера, в одном корпусе это подрывной и обратный клапана. 

Посилання на коментар

17 минут назад, Сергей 31 сказал:

Фото клапана.  На дразице группа безопасности бойлера, в одном корпусе это подрывной и обратный клапана. 

Да, так и есть - комбинированный клапан со встроенным обратным клапаном

IMG_20250624_162021.thumb.jpg.ec8da15a1cc222e364e73f50f9bd9e21.jpg

Посилання на коментар

Заказать родной или аналог. Новый должен быть такой же длины, иначе придется переделать длину труба.  

IMG_20250624_173546.jpg

IMG_20250624_173609.jpg

Посилання на коментар

38 минут назад, Сергей 31 сказал:

Заказать родной или аналог. Новый должен быть такой же длины, иначе придется переделать длину труба.  

IMG_20250624_173546.jpg

IMG_20250624_173609.jpg

Трубу всё равно переделывать буду, нужно организовать слив с бойлера.

Это, я так понял, пример аналога? Поищу, спасибо.

Ещё наткнулся на вот такую предохранительную группу от CALEFFI. Выглядит интересно, но не понятно, как организован слив. Какой-то странный патрубок с 1" резьбой. 

zapobizhna-hrupa-dlia-boilera-34-7-bar-caleffi-526152-27048447172059.webp.5b760bfcd27cfde6055529f3039ea706.webp

Змінено користувачем Dark FeniX
Посилання на коментар

3 минуты назад, Dark FeniX сказал:

Трубу всё равно переделывать буду, нужно организовать слив с бойлера.

Тогда проще поставить отдельно, подрывной и обратный клапан.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...