andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, ЯД сказав: Самое простое - как мистер Фрай предложил - ОК перед насосом. І що він дасть ? Насос вімкнеця , висмокче з себе всю воду , а далі пустота. Далі буде ось; Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 хвилини тому, andrey_ka сказав: Поставити на вході в ГА кран , щоб мати можливість обслуговування і відсікання ГА від системи. А хіба ставлять ГА без крана? 48 хвилин тому, LITMANENko сказав: 2 години тому, andrey_ka сказав: У вашого реле є така функція ? Думаю, що немає. Інакше б я помітив що насос запускається, хоча ніхто не користується водою От тому у мене і стоїть отака компоновка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 хвилин тому, Фрай сказав: А хіба ставлять ГА без крана? Без поняття. 14 хвилин тому, Фрай сказав: От тому у мене і стоїть отака компоновка. А навіщо ? Опишіть логіку роботи. Що це за модель реле (та що на насосі) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 години тому, andrey_ka сказав: Насос вімкнеця , висмокче з себе всю воду , а далі пустота Это каким образом там пустота? Если сама труба не дырявая, то вода не уйдет Проведите опыт - возьмите трубку, опустите один конец в воду, другой зажмите палец и поднимите трубку из воды. Она ж не вытечет, пока не отпустить палец или продырявить трубку, не так ли? А если, как с насосной станцией, один конец остается в воде, то тем более ничего не будет. Я думаю вам известны всякие "поилки" и пр, работающие по этому принципу Змінено 1 година тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз